Nikt nie lubi tracić pieniędzy... Zostawiłem tylko parę k gdyż coś mi mówi że tu może być duża niespodzianka... Obecnie Fota w moim portfelu to nawet nie 1%...
Dobry wieczór słuszna uwaga co z kwidzynem czas podawania informacji o wygranym przetargu i brak informacji na focie sugeruje , że chodzi o jedną i tą samą osobę.
Akurat kwidzyn jest w tej chwili mało znaczący bo on nie wpływa na być albo nie być dla spółki.teraz ważne czy jest ktoś kto zechce uratować spółke i złoży wniosek o restrukturyzacje?
Każda wypowiedź domysł dedukcja jest tu wazna może ktoś właściwie zinterpretuje sytuacje albo uda się mu trafić ostatecznie nikomu z nas może się to nie udać i zostaniemy zaskoczeni finałem tej sytuacji .
Dnia 2018-01-09 o godz. 21:55 ~no_licytacja ZAKOŃCZ napisał(a): > https://www.dawro.pl/?module=licytacje&id=117470 > > SPOKO miałem się nie.................ale link podaję.................
Dnia 2018-01-09 o godz. 20:06 ~Spoko napisał(a): > Dobry wieczór słuszna uwaga co z kwidzynem czas podawania informacji o wygranym przetargu i brak informacji na focie sugeruje , że chodzi o jedną i tą samą osobę.
Na dzis wiem ze Prezes tam zagladal w 2019r. Rabota też jest