• Eco balance Autor: ~Abco [188.146.166.*]
    Eco balance już na androida dostępne obok apki dla NG się pojawiło
  • Re: Eco balance Autor: ~XXL [37.47.165.*]
    DOKŁADNIE NIE TAK STRASZNIE JAK PISALI SA DWIE GRY I ROLLING GAMES PRZEJĘCIE!!!
  • Re: Eco balance Autor: ~Petronic [188.146.33.*]
    Teraz ciekawostka, czy phantomsix zostanie wydane jesli pozbyli sie pakietu w BBM. I kolejna zagwozdka dlaczego czekali z tym infem do konca roku, strasznie slaba komunikacja spolki zbiera zniwa. Glowy do gory :)
  • Re: Eco balance Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    Przecież nie wiemy,czy czekali, bo nie wiemy kiedy zdecydowano. Nie wiemy, dlaczego WKM wyszedł i czy MGS wszedł w eSport.
    Wiemy jednak, że spółka jeszcze istnieje.
  • Re: Eco balance Autor: ~Petronic [188.146.33.*]
    Jak sprzedali bbm, to jest nadzieja, ze oddali drozej niz kupili, kurs dolara znizkuje...
  • Re: Eco balance Autor: ~WyprowadzamAktywa [178.235.42.*]
    Dnia 2017-12-29 o godz. 21:44 ~Luz napisał(a):
    > Przecież nie wiemy,czy czekali, bo nie wiemy kiedy zdecydowano. Nie wiemy, dlaczego WKM wyszedł i czy MGS wszedł w eSport.
    > > Wiemy jednak, że spółka jeszcze istnieje.

istnieje a jakże. Jak byś miał sprawy sądowe, komorników i zbliżające się obligi do wykupu to siedziałbyś bezczynnie i czekał aż kasa zniknie z konta?
    Robią to co inne spółki przed upadłością, np. GRJaguar wyprzedała wszystkie mieszkania i grunty a kasę wytransferowała do spółki zależnej pod jakąś dziwną transakcję. Efekt taki, że ani nieruchomości ani kasy, tylko biurka laptop i telefony a prokurator nie potrafi znaleźć majątku. Podobnie było z Loyd, zanim nie wykupili obligacji to było kilka transakcji nabycia udziałów w jakiś spółkach. Efekt taki, że kasa w Loydzie pusta, aktywa wytransferowane do pewnej spółki, którą przejęli prezesi a to co kupił Loyd jest trupem. Obligatariusze stracili a sędzia komisarz nie ma nawet kasy na zatrudnienie księgowej :-)
    Tak to się robi interesy w Polsze :-) A jak ukry przejmą władzę w spółce to wtedy co im zrobicie? Oni nie podlegają pod polskie ani unijne prawo :-)
  • Re: Eco balance Autor: ~xyz [37.17.177.*]
    Ooo i jeden dobrze gada :)
    To przecie Kasycki. Zrobił aleWałek i teraz się tłumaczy, że każdy tak robi.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.255.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Spróbuję jeszcze raz: jak Ukraińcy mieliby przejąć władzę w spółce, która ich kupiła?
    Na pewno są pracowitsi i tańsi, niż pracownicy w USA :).
    Dnia 2017-12-30 o godz. 10:30 ~Luz napisał(a):
    > Spróbuję jeszcze raz: jak Ukraińcy mieliby przejąć władzę w spółce, która ich kupiła?
    > > Na pewno są pracowitsi i tańsi, niż pracownicy w USA :).

heh a czy ty w ogóle wiesz cokolwiek o spółce? Wysil się i sprawdź kto jest w zarządzie spółki i ilu tam Ukraińców.
    Jeśli wyprowadzenie aktywów poza UE może być problemem, to raczej dla wierzycieli spółki, a nie dla niej.
    Dnia 2017-12-31 o godz. 14:33 ~Luz napisał(a):
    > Jeśli wyprowadzenie aktywów poza UE może być problemem, to raczej dla wierzycieli spółki, a nie dla niej.

no tak bo wierzyciele wtedy nie zrobią nic prawda? Odpuszczą spółce i nie zawiadomią odpowiednich służb, nie złożą wniosku o upadłość i będą się tylko przyglądać. Ty pewnie byś tak zrobił, prawda?
    Nie, ale to by był mój problem, a nie spółki - wszak sam napisałeś, że nic im nie będzie można zrobić.
    Dnia 2017-12-31 o godz. 14:57 ~Luz napisał(a):
    > Nie, ale to by był mój problem, a nie spółki - wszak sam napisałeś, że nic im nie będzie można zrobić.

ty masz chyba wielkie problemy ze zrozumieniem. Nie będzie można nic zrobić ukraińcom ale spółka upadnie przecież tak jak to jest z innymi spółkami na NC. Każdy wierzyciel może złożyć wniosek o upadłość nawet teraz gdy komornik wystawi taki dokument o bezskuteczności egzekucji.
    Zielony jestem. To była moja 1. spółka na NC i od razu bankrut :( - jeśli tak będzie.
  • Re: Eco balance Autor: ~Nowy [83.5.62.*]
    Nie będzie żadnego bankruta
    Tutaj będzie podobnie jak na pik tylko bez zmiany działalności
    Zaczną wypuszczać gry na rynek A już pierwsze są więc jakos powoli kasa będzie płynąć
  • Re: Eco balance Autor: ~ekofaza [5.172.235.*]
    gry całkiem niezłe przede wszystkim posiadają tzw grywalność i jest możliwość kupowania monet dokładnie zrobione nie ma błędów tylko ze nie rozreklamowane
    Do bankructwa może nie dojść jeśli wydadzą PhantomSixa. Ale skoro WKM nie kupił serii G, to pewnie nie liczy na to. Z Kaszyckim nie ma kontaktu. Oczywiście, może być też tak, że WKM stracił cierpliwość wiedząc np., że premiera Phantom6 się opóźni, a pojawiła się gdzie indziej okazja na szybsze zyski - ale to ryzykowna hipoteza. Znaczyłoby to, że termin premiery gry - I kw. - może nie być dotrzymany. Z drugiej strony: już rok temu mówiono, że gra wymaga tylko doszlifowania. Mieliby zmarnować taką kurę znoszącą złote jajka? Ich największy krytyk - Przypomnienie - powtarzał, żeby nie uważać ich za idiotów. Noo...nie wiem.
  • Re: Eco balance Autor: ~Przypomnienie [37.47.12.*]
    Ha ha ha Luz a ty znowu swoje dziwne teorie uskuteczniasz! Tak mówiłem aby nie uważać ich za idiotów ale kompletnie w innym znaczeniu!!!! Oni tak rozgrywają aby jak najwięcej kasy ściągnąć z rynku a potem aktywa zastawić albo wytransefować. Chłopie weź ty czutaj ze zrozumieniem a nie szukasz teorii które tobie pasują.
    Ta spółka nie powstała po to abyście wy drobni zarabiali na jej rozwoju a po to aby od was leszczy kasę wyciągać!
    Teoria, że przeniesienie aktywów zza oceanu na Ukrainę, żeby uciec przed unijnym prawem jest jednak mocno naciągana: to nie USA ubiegają się o przyjęcię do UE, tylko Ukraina, z którą RP ma umowę o współpracy prawnej.
  • Re: Eco balance Autor: ~Przypomnienie [37.47.12.*]
    Trafione w sedno! Pozdrawiam myślącego trzeźwo.
  • Re: Eco balance Autor: ~Amator [94.254.230.*]
    Pobrałem , zagrałem , udostępniłem . Gra jest super . Polecam .
  • Re: Eco balance Autor: ~Proce [188.146.37.*]
    Gierka wciaga, ecoins stawia pierwsze kroki, niebawem kolejne gierki. Pozdrawiam
  • makaronie - świderku pokręcony! Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    Wg makarona ja w tym wątku naganiałem na zakup "złotego jaja": ale jaja, ale jaja!
    BUHAHAHAHAHA! (czy jak tam ma w zwyczaju 4-jajeczny się gotować :))
  • błaznuj sobie dalej lemingu Autor: ~makaron [94.254.243.*]
    Dnia 2018-03-26 o godz. 13:37 ~Luz napisał(a):
    > Wg makarona ja w tym wątku naganiałem na zakup "złotego jaja": ale jaja, ale jaja!
    > > BUHAHAHAHAHA! (czy jak tam ma w zwyczaju 4-jajeczny się gotować :))

marny naganiaczu....
    istotą nie jest w którym wątku chyba co?
    np.
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-przyszlosc-e-sportu-przyszlosc-mgames,23581811.html

złożyłeś już życzenia wszystkim tym którzy przez ciebie stracili kasę?........
  • makaronie - świderku pokręcony! Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    Wg Ciebie ten Ksawery (nie stosujący zasad interpunkcji) to mam być ja?! Wg Ciebie cały nr IP jest widoczny? Na Aero2 wiele tak się zaczyna.
    Ale dzięki, że ujawniłeś mi powód Twojego niepojętego (do dziś) dla mnie stalkingu mojej osoby.
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.