No to zaszalałeś...! Rekord pewnie będzie, ale to by był raczej cud. Ja spodziewam się 3,1mln-to i tak bardzo duży wzrost rok/roku, ale myślę, że bardziej namacalny, choć oczywiście życzę byś to Ty miał rację...! :) Trudniej będzie prognozować zysk netto, bo diabli wiedzą czy będą jakieś odpisy, czy nie, to jest największą zagadką, przynajmniej dla mnie...
no to średnia naszych prognoz to 3,15mln przychodów, wysoko...! Może nawet ciut za wysoko, ale myślę, że po raz pierwszy IAI przekroczy 3mln. No i zapewne w kolejnych miesiącach będą dalsze wzrosty rok do roku, fajna ta firma...! :)
No i wspaniale, bardzo się cieszę, że z Twojego "szaleństwa", Spółka niesamowita, znowu szczęka opada, w tym momencie niby wysoki kurs 18zł wcale już nie jest taki wysoki i dalej atrakcyjny, Zarząd i pracownicy robią kawał dobrej roboty. Niewielu tu pisze, ale chyba wszyscy bardzo zadowoleni z dzisiejszego raportu, bo jest super! :) :) :) Damiru, to zamieściłbyś swój wykres przychodów jak to robisz co miesiąc, dobrze...? :)
Tu nawet nie ma co komentować, trzeba pakować ile wlezie. 40% to bardzo wysoki wzrost i masa spółek o nim marzy, 50% to już naprawdę coś, a tymczasem mamy regularne 60% i więcej. Z jednym się nie zgadzam - spółka IMO jest tania. Nawet jeśli wzrost przychodów trochę wyhamuje (choć właśnie obserwujemy przyspieszenie), to i tak będzie dużo bardziej rentowna w 2018 niż w 2017. Pozornie tylko wysokie wskaźniki mocno pójdą w dół... Przy czym za rok będzie po fakcie, kto ma ten happy.