• Brak perspektyw Autor: wakoo [31.182.146.*]
    Chciałem się podzielić swoimi spostrzeżeniami. Generalnie chciałem w to wejść dlatego dużo informacji w sieci przejrzałem i narazie nie widzę aby byly te akcję coś warte. Wydaje mi się że spółka może być niedługo groszowa, czyli spaść poniżej 1 zł. Najpierw sama gra, wygląda atrakcyjnie wizualnie, sam nie gram ale podoba mi się, no to mówię zobaczę jak fabuła, trochę popatrzę na YT jak ktoś w to gra, popatrzyłem i w mojej opinii brak jest fabuły. Nic w tej grze się nie dzieje, chodzisz rąbiesz drzewa, czasami wyskoczy jakaś zmutowana pszczoła i tyle, mechanika walki prosta, tak samo jak czynności wykonywane przez postać. No to poczytam komentarze które miały być bardzo dobre a okazały się średnie. Ocena taka sobie, generalnie na zagranicznych forach ludzie narzekają na śmieszne dialogi, brak optymalizacji i crashowanie gry, komentarze były takie same jak 8 miesięcy czy miesiąc temu, czyli albo twórcy coś bardzo mało robią albo nie robią nic. Nie chce tutaj narzekać ani nikogo upokarzać, patrzę z punktu inwestora a nie marzyciela że teraz tanio i wogole. Gra mi wygląda na taką co zaczyna znikac, nie się rozwijać, bledy nie są poprawiane od długiego czasu. Porzucony temat, lub brak już jest motywacji twórców do walki o swój produkt. Jest duża konkurencja dla tej gry, a przy takiej jej postaci jak jest teraz to nie jest możliwy jej sukces. Poprawcie mnie jeśli głupoty gadam.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.62.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Brak perspektyw Autor: ~xy [89.79.114.*]
    Trzeba jeszcze poczekać. Na razie wygląda na kit. Myślę jednak, że twórcy te jgry powalczą o przeżycie firmy. Szkoda, że nie mogą porzucić tej gry i zabrać się za coś nowego. Ambicje mieli duże, więc może w przyszłości coś się u nich urodzi. Na razie przy cenie akcji zbliżonej do 6 zł trzeba o tych papierach zapomnieć.
  • Re: Brak perspektyw Autor: ~maxymuss [41.231.8.*]
    to zapominaj pa papapapapapapa
  • Re: Brak perspektyw Autor: wakoo [31.182.146.*]
    Narazie idzie tak jak myślałem. Spadki będą tutaj przeogromne w kolejnych dniach.
  • Re: Brak perspektyw Autor: ~Jabba [31.0.65.*]
    Tez pisalem, ze to scierwo to ci z klapkami na oczach twierdzili, ze niedlugo to tu bedzie 20. Moze bedzie 20 ale groszy.
  • Re: Brak perspektyw Autor: ~Laik [83.31.138.*]
    Nie wiem czy pamiętacie ale Serial Cleaner od iFun4all sprzedawał sie jeszcze gorzej we wczesnym dostępie. I to mimo lepszych ocen
  • Re: Brak perspektyw Autor: ~nn [89.229.177.*]
    Akcji dużo nie mam ale już tak mocno zleciało, że sprzedawać też nie zamierzam.
    Trudno akcje odstawiam na półeczkę do lepszych czasów.
  • Re: Brak perspektyw Autor: ~Laik [83.31.138.*]
    trzeba też pamiętać ,że to ich pierwsza gra. Ma bugi itd. ale podobno jest grywalna.
    Przypominam jak zaczynał Bloober (beznadziejny BRAWL) czy iFun4all (Red Game with no name) ;)
  • Re: Brak perspektyw Autor: ~adam [212.191.132.*]
    dlatego ja akcje kupilem i jak zejdzie jeszcze nizej dokupie niech leza i dojrzewaja ,nie od razu Kraków zbudowali.tylko po co tak zajadle tryskac jadem?widocznie bardzo komus na tym zalezy .poczekamy
    Ładnie leci, chociaż myślałem że będą większe spadki
  • Re: Brak perspektyw Autor: ~tyfus [178.42.129.*]
    W środę nie będzie zleceń kupna , to i po zecie poleci
  • Re: Brak perspektyw Autor: ~kleofaz [83.23.136.*]
    Pewnie Erne opycha towar... i kupuje własne akcje. Obroty: HGAMES 14,6k, ERNE 14,7k :d
  • Re: Brak perspektyw Autor: ~naramowice [212.191.132.*]
    dziś tez pewno ERNE i prezes wywalał co?dobre leszcz sra w gacie ze nie zarobil i vol.3k z haczykiem tyle to ja sam mam po 5zł.takze zobaczymy kto tu bedzie profesor w nowym roku.Do siego roku mimo wszystko leszcze
    jak to kupiłeś to gratuluje zarobku.
  • Re: Brak perspektyw Autor: ~maklerzysko [94.254.139.*]
    nie wiem co kieruje ludźmi którzy coś takiego mogą kupić i trzymać i dorabiać sobie ideologię że trzymają , 'bo warto'.

od biedy rozumiem że ktoś dla sportu , dla adrenaliny, kupi i sprzeda, tak jak bierze się papierosa z nerwów do ręki, ot, żeby człowiek coś robił

natomiast kupowanie i trzymanie takich potworków jest w obecnej sytuacji tym bardziej niewybaczalne, że naprawdę sporo jest spółek z c/z 6-8 z w miarę uczciwymi zarządami, które często dostały jakiś jednorazowy cios ale jest bardzo duża szansa że sobie z nim poradzą.

nawet jak ktoś tutaj zarobi kilkaset procent - to marnie prognozuję takim grajkom. prędzej czy później prosicie się o wielką wtopę.
[x]
NEURONE -1,05% 0,94 2026-03-18 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.