• Hossa Autor: ~Piotr [89.76.199.*]
    Dzieli nas już max 5-10 sesji od tzw odcięcia tej bandy od akcji
  • Re: Hossa Autor: ~Zdebb [79.175.192.*]
    Skad optymizm w Tobie taki ? :)
  • Re: Hossa Autor: ~Bezkomentarza [94.254.151.*]
    Takie ma marzenia :)
  • Re: Hossa Autor: ~Piotr [87.204.238.*]
    To fakt jestem niepoprawnym optymistą ale czekam na kolejny kontrakt który będzie pod koniec lub na samym początku roku plus koniec okresu optymalizacji podatkowej. Te dwie składowe dadzą impuls do wzrostu
    Kontrakt dla Japonca ?
  • Re: Hossa Autor: ~bla_bla [80.49.162.*]
    Chciałbym aby akcje były w wyższym pułapie cenowym niż są obecnie ale pomijając to to jakiego kontraktu się spodziewasz na przełomie roku?
    z jakiej branży ten kontrahent?
    Może być drobiazg z Słowenii branża wypełniaczy, może Niemcy branża tynków i szpachli - brali w tym roku to może klepną coś na przyszły rok.
    Bo innych firm nie kojarzę - a wątpię aby japonia już się mocno zaangazowała - choć faktycznie powinna coś tam już zadeklarować ( ale o ile się nie mylę to dopiero od drugiego kwartału a kto wie czy nie od trzeciego ).

Może na Texas liczy ?
    No kto wie, sam jestem ciekaw na kogo liczy ale na texas to moim zdaniem za wcześnie.
    Jeszcze laboratorium nie gotowe - brak sprzętu - pewnie jakieś szczegóły muszą doprecyzować dlatego nie zakładam, że jakieś info będzie szybciej niż w II kw.

• Re: Hossa Autor: ~xxx [31.0.33.*]
    przestańcie skamlac tylko zbierajcie cena idealna do powiększania portfela
    To łykaj - bierz kredyt, zastaw dom, żonę, dzieci i co tam jeszcze masz i łap okazje.
    Potem może być za drogo.

• Re: Hossa Autor: ~Xxx [31.0.33.*]
    Kupuje tylko za pieniądze które mogę zainwestować bez kredytu powiększyłem sobie pakiet
[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.