• Dm bos rekomendacja 5,8 Autor: ~Jandzban [94.254.161.*]
    https://comparic.pl/dm-bos-zmienia-rekomendacje-wyceny-dla-23-spolek/
  • vel jack Autor: iluminat [77.255.229.*]
    NO tak wszystko się zgadza dlaczego więc nie rośnie ? bo nie ma akcji na sprzedaży -to tylko zastawka i palenie głupa. Nikt w to nie wejdzie bo przy kupnie natychmiast kurs urośnie na 6-8 zł. tyle w temacie. Siedzę codziennie na giełdzie od 8 do 18 i widzę co się dzieje. WSZYSTKIE TRANSAKCJE to wrzucanie małych ilości na KUPNO /lewą stronę !!!. Powinni śmiecia zdjąć z notowań ciągłych wtedy chociaż się pośmiejemy wszyscy.
  • Re: Dm bos rekomendacja 5,8 Autor: ~kangoorz [91.224.193.*]
    drażni mnie ta cała zabawa jooska
    do tego pzu mu pomagało...
  • Re: Dm bos rekomendacja 5,8 Autor: ~123 [89.64.28.*]
    teraz już nic innego nam nie pozostaje jak spokojnie i cierpliwie czekać.

na początku stycznia podane zostaną wstępne wyniki finansowe za 4-ty kwartał 2017r w tym w szczególności ilość mieszkań przekazanych do użytkowania w c4-tym kwartale. i tu jak już pisałem może w końcu być przełom. w 1-szym kwartale 2018r. wyniki też powinny być więcej niż dobre.
  • Re: Dm bos rekomendacja 5,8 Autor: ~Kilkanascie_K [94.254.146.*]
    No to mamy świąteczna promocje.1zł na akcje rożnicy do ceny przymusowego wykupu.Teraz tak Nadzywczajne Walne 16stycznia, a kiedy zwyczajowo rzucą wynik ?
  • Re: Dm bos rekomendacja 5,8 Autor: ~Jandzban [94.254.163.*]
    Szulerowi się dwa złote marzy.

A to podłe bydle.
  • Re: Dm bos rekomendacja 5,8 Autor: ~Jandzban [94.254.163.*]
    Bo na święta ceny spadają
  • Re: Dm bos rekomendacja 5,8 Autor: ~kangoorz [188.146.129.*]
    Kolezanki i Koledzy
    obawiam się że nasz oszust kombinuje z nowym wezwaniem po średniej z ostanich 6 miesięcy,
    wydaje mi się, że po okresie roku od ostatniego wezwania przestaje obowiązywać najwyższa cena zaoferowana w wezwaniu
    i wtedy bedzie mógł robić co mu pasuje
  • Re: Dm bos rekomendacja 5,8 Autor: ~Kilkanascie_K [94.254.144.*]
    przeczytajcie dobrze przepisy.Puki co obowiazuje najwyzsza cena z ostatnich 12miesiecy czyli 5,2 PLN, a po nowym roku w ktoryms momencie sie dowiemy w co gramy
  • w wigilię zwierzęta mówią ! Autor: ~jack [62.244.139.*]
    więc może czegoś się dowiemy ? syf do potęgi ****** temu cyrkowi powinien ktoś się przyjrzeć . Po 5,20 nie było chętnych a teraz po 4 sprzedają ?. F.F. się nie zmienia i nadal " oficjalnie " 10, 04 %. Ale ściema ,trwa wojna na zniechęcenie i wyniszczenie ,ale -ale ,joSSek nawet 1 akcji nie dostaniesz dobrowolnie po tych skandalicznych cenach. Teraz tylko brać jak ktoś ma kasę !!!!!!!!!!!
  • ile warte se te rekomendacje Autor: ~Sterw [178.36.44.*]
    wyceny robione przez ludzi pracujacych na etatach strzygacych uszami przed kazdym kto moze ich wyrzucic.Tu sie robi prawdziwe pieniadze tu rzadzi prawqdziwy biznesmen ktory pokazal wszytskim wspaniala lekcje dymania ogorkow ktorzy nastawili sie na wirtualne zyski wirtualne grosze ktore na zawsze pozostana wirtualne

Nie Buduj Przekonan jesli sa Falszywe zabija twoje Pieniadze
  • Re: ile warte se te rekomendacje Autor: ~kangoorz [188.146.3.*]
    w obecnej chwili rzeczywiście obowiązuje jeszcze 5,20
    ale trzeba pamiętać że gramy ze złodziejem, który już na pewno przez podstawione bobki ma ponad 90%
  • Re: ile warte se te rekomendacje Autor: ~123 [89.64.28.*]
    nie wprowadzaj ludzi w błąd. na dziś nie obowiązuje żadne 5,2 zł.
  • Re: ile warte se te rekomendacje Autor: ~kangoorz [91.224.192.*]
    gdyby joozek sie zdecydował dokończyć sprawy to musiałby po 5,20
    rzuć okiem na ustawę
  • Re: Dm bos rekomendacja 5,8 Autor: ~Tom [46.170.137.*]
    DM BOŚ oczekuje mocnych wyników deweloperów w IV kw. i dobrego 2018 r. - rekomendacja dla JWC podtrzymana, info tutaj: https://stooq.pl/n/?f=1220446
  • Re: Dm bos rekomendacja 5,8 Autor: ~jack [77.255.238.*]
    Wszystko pięknie a syf nie rośnie !!! tutaj już pozamiatane i prędzej joSSek to zdejmie przy cenie 5,20 niż urośnie na 5,80 zł.
  • Re: Dm bos rekomendacja 5,8 Autor: ~jandzban [94.254.165.*]
    Wszyscy obkupieni po 3 zł, mało kto wierzy w kurs 6 pln i więcej, stąd brak kupujących.
    Jak nie zaczniecie kupować to zleci w dół.
  • Re: Dm bos rekomendacja 5,8 Autor: ~kangoorrz [188.146.2.*]
    nikt tego nie chce kupować, ale na szczęście, też nikt sprzedawać
  • z P.P. po 3,15 zł się wszystkie Nie sprzedały ! Autor: ~jack [77.254.224.*]
    Więc 4,50 też nikt za syfa nie chce płacić. Faktycznie sporo kupiłem dużo poniżej 3 zł. więc po co teraz mam dobierać jak mam tego dziadostwa w ch ..... !!!. Co prawda po tej cenie teraz warto dobierać ale nie mogę przecież wszystkiej kasy wwalać w to G..... które nie rośnie przy tak świetnych prognozach i pozytywnym info z budownictwa. Akcje są warte dużo więcej niż 5,80 ale co z tego jak nikt ich nie chce. Tyle w temacie. Ja osobiście nie sprzedałem ani 1 szt. i nadal trzymam - co będzie ?. A że tutaj nie ma żadnych transakcji tylko samosprzedawanie i palenie głupa / zaniżanie kursu to inna sprawa. Pozdrawiam wytrwałych.
  • Re: z P.P. po 3,15 zł się wszystkie Nie sprzedały ! Autor: ~jandzban [94.254.165.*]
    Rekomendacje pozytywne, artykuły z branży cukier, a miodu z JWC jak nie było tak nie ma. Czyżby to już czas na kubeł zimnej wody na rozgrzane do czerwoności marzeniami lepetyny.
[x]
JWCONSTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.