• przestańcie Autor: ~ojjjj [37.7.178.*]
    przestańcie oddawać za grosze te kilka sztuk!
    brakuje wam na chleb?
    dajcie adres to wam pożyczę:)
  • Re: przestańcie Autor: ~as [188.146.2.*]
    chyba sami sobie sprzedają/kupują ,bo kto normalny oddaje teraz przed wynikami po najlepszym miesiącu/kwartale roku i ew. przejęciem z dyskontem prawie 1pln. do parytetu??????????????????????????????????????????????????????????
  • Re: przestańcie Autor: ~Jan [83.21.86.*]
    Dobieram Bytom ponieważ docelowo interesują mnie akcje Vistuli i nawet przy zmianie parytetu będzie to korzystne.
    Dziwię się sprzedającym,ale korzystam z decyzji zawiedzionych i niecierpliwych inwestorów.
    Przypomnę, że na Vistuli była roczna konsolidacja 3,40-3,60 i jak widać zarobią ci co przeczekali marazm.
    A więc nie pozbywajcie się Bytomia, bo jest pod co grać ( przejęcie przez Vistulę ). Pozdrowienia dla Valdi5 pamiętam że byłeś na Vistuli.
  • Re: przestańcie Autor: ~ci [83.26.232.*]
    Gdybys naprawde dobieral, nie zachecalbys do trzymania akcji
    dziekuje, dobranoc
  • Re: przestańcie Autor: ~Jan [83.21.86.*]
    Zachęcam do trzymania ponieważ duży zwęszył interes, trzyma kurs i zniechęca drobnych. A zakupy Bytomia mam w 90% zrealizowane.
  • Re: przestańcie Autor: ~mc [217.153.136.*]
    Jan -100% - zgoda ,
    nie rozumiem ludzi którzy teraz sprzedają, chyba że ktoś przesypuje z wora do wora przy okazji odbierając od niecierpliwych.
    bo jak mówi stare przysłowie pszczół giełda to przepływ kasy od niecierpliwych do cierpliwych....
  • Re: przestańcie Autor: ~Delf [195.26.22.*]
    pragne jeszcze zauwazyc ze Vistula zaczela teraz trend wzrostowy po przeszlo rocznej konsolidacji , co oznacza ze bedzie rosla a nie spadala wiec roznica miedzy vistula a bytomem moze sie powiekszac, tak wiec w dluzszej perspektywie bytom bedzie podazal za vistula,
  • Re: przestańcie Autor: ~aj [37.47.211.*]
    A wydawlobysie ze powinien juz podążać, bo niby na co czeka?
  • Re: przestańcie Autor: ~Delf [195.26.22.*]
    Czeka na decyzję zgodę uokik i potem ostateczne zatwierdzenie parytetu, szczerze gdybym mial tyle kasy, akcji aby trzymać kurs a chciałbym jeszcze do kupować akcji to właśnie w ten sposób trzymalbym kurs . nadejdzie w ciągu paru miesięcy dzien w którym wzrost będzie kilkunastoprocentowy i będzie to dzień zatwierdzenia parytetu . na razie trzeba czekać. Na vistuli kisilem się z akcjami ponad rok raz na minusie raz na plusie było teraz w końcu poszła w górę. Podobnie będzie na Bytomiu tylko trzeba cierpliwosci
  • Re: przestańcie Autor: ~ojjj [37.7.178.*]
    trochą z innej beczki, co sadzicie na ten moment o energetykach np. eng czy tpe?
    w bytku mam 70% porfela,ale cos tam zostało na mały zakup...
  • Re: przestańcie Autor: ~Skip [145.237.3.*]
    osobiście odradzam trzymania 70% portfela w jednej spółce - zwłaszcza na tej chorej giełdzie. Z energetyką umoczyłem, po ostatnich spadkach wszyscy wieszczyli odbicie i ja tak myślałem, wlazłem i po tygodniu wzrostów w tył zwrot w zasadzie bez przyczyny, nie kumam, kiepska ze mnie żaba.  
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.68.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
BYTOM 0,75% 2,75 2018-11-28 01:00:00