Sympatyczny kolego Ja-n ie :)) Forum jest po to ,aby wyrażać swoje spostrzeżenia, poglądy...nie zawsze takie ,jakbyś chciał, jakie wpisują się w Twój punk widzenia świata , rzeczywistości.
sa 3 rzeczy w zyciu pewne .Podatki śmierć i niepewność. Nawet najlepsza strategia moze spotkac ograniczenia ktore zniweczą wszystko.Jaka jest szansa na zwyciestwo jaka na porazke?Ludzie ktorzy tworza ten biznes pewnie zadaja je co dzien.Spekulant nie musi tego robic.
Cena / wk 4 , tylko drukujemy akcje , sprzedaż coraz gorsza.... Nie można się zasłaniać już brakiem pieniędzy na kapitał obrotowy. Skoro tak dobrze , to dlaczego tak źle...??? Sprzedaż jest mniejsza r/r o 50% ...nie 1% , czy 5 % ,ale 50 %!! Chyba zdajecie sobie sprawę z powagi beznadziejności tej sytuacji... Do tego kolejna transza dodruku po 1,50 zł ..i jeszcze wiele przed nami. Za to mamy slajd w PowerPoint z Chopinem za 400,00 zł i oni chcą to sprzedać ..:(( Widać ,że nie mają pojęcia o rynku kosmetycznym i segmentu premium w ogóle. Code skasuje kasę (akcje) , jak swego czasu Neumanbrown..i wielkie G z tego będzie.
Wszystko już przerabialiśmy, wszystko, teraz mamy tylko kilka razy więcej akcji...Drukujemy kolejne i sprzedajemy marki.. wszak żyć za coś trzeba...Ile to może jeszcze potrwać ?? Rok , góra dwa.
Dnia 2017-12-18 o godz. 18:43 ~zeus napisał(a): > Cena / wk 4 , tylko drukujemy akcje , sprzedaż coraz gorsza.... Nie można się zasłaniać już brakiem pieniędzy na kapitał obrotowy. Skoro tak dobrze , to dlaczego tak źle...??? Sprzedaż jest mniejsza r/r o 50% ...nie 1% , czy 5 % ,ale 50 %!! Chyba zdajecie sobie sprawę z powagi beznadziejności tej sytuacji... Do tego kolejna transza dodruku po 1,50 zł ..i jeszcze wiele przed nami. > Za to mamy slajd w PowerPoint z Chopinem za 400,00 zł i oni chcą to sprzedać ..:(( Widać ,że nie mają pojęcia o rynku kosmetycznym i segmentu premium w ogóle. Code skasuje kasę (akcje) , jak swego czasu Neumanbrown..i wielkie G z tego będzie. > > Abym nie był gołowsłowny.... > >https://www.pb.pl/z-izotonikiem-do-miraculum-706088 > >link > > Wszystko już przerabialiśmy, wszystko, teraz mamy tylko kilka razy więcej akcji...Drukujemy kolejne i sprzedajemy marki.. wszak żyć za coś trzeba...Ile to może jeszcze potrwać ?? Rok , góra dwa.
ale my o tym wszystkim wiemy i nie musimy tego codziennie słuchać bo znamy to na pamięć, nam to nie przeszkadza bo my patrzymy w przyszłość tak samo jak giełda.. pytanie jest tylko jedno .. co ty tu dalej robisz skoro jest tak źle , niedobrze i tragicznie.. jesteś masochistą ? lubujesz się w cierpieniu czy też jesteś tak kiepskim inwestorem że ubrali cię po 4 zeta i od tamtego czasu tylko cierpisz i wypisujesz swoje chore teksty...?jeśli nie potrafisz wejść w spółkę w dobrym momencie to daj sobie spokój z tym grajdołkiem to nie dla ciebie..
Już Ci odpisałem ,że forum jest do wyrażania swoich opinii , które nie zawsze muszą być spójne z Twoim myśleniem :) . Ja wiem że byś chciał ,aby każdy tutaj pisał " Będzie dzida , do końca grudnia 5,00 zł "itp... Pewnie kupiłeś akcje tej firmy i jesteś bardzo rozczarowany , liczyłeś ,że PowerPoint (strategia) załatwi wszystko...otóż nie jest to takie proste :) Nie denerwuj się tak i czytaj posty , które mogą dać Ci trochę do myślenia...ze zrozumieniem czytaj. I mniej nerwów :))
pisarz społecznik buahahaha nudzi mu się na nockach w tym magazynie, nie ma co wozić wózkiem widłowym to wypisuje te swoje mądrości buahahaha ciekawe ile spółek tak uszczęśliwia....
Re: Guru Autor: ~dobrzepoinformowany [83.30.194.*]
Co wy chcecie ? Drukowanie na maksa ,konflikt wewnątrz organizacji na maksa -T w swoją sronę ,a K. w swoją tak to wygląda. Zeus ma racje ,genealnie sprzedaż gorsza niż za Nowakowskiej i konflikty na maksa , brak spójności co do zarządzania firmą. Wiem to z wnętrza.
a jak mialoby tu byc dobrze - skoro tuora jest jednym z glownych rozgrywajacych? przeciez to jest oszust i zlodziej... w crm dopoki go total nie wywalil z zarzadu to wystawial spolce faktury na doradztwo za kilka milionow... za doradztwo przy oszukiwaniu akcjonariuszy i mydleniu im oczu blue boxami i innymi takimi bzdurami... tutaj jak kamola sie na nim pozna to tez bedzie staral sie go wywalic ze spolki... ze zlodziejem nie robi sie interesow bo zlodziei jak okradl innych to ciebie tez okradnie...
Z tego co wiem to K. już chce się pozbyć T. ze spółki ...jest ostra walka ,a na tej walce tracimy , my drobni akcjonariusze. Interes spółki już się w tej walce nie liczy...niestety :(( T. powtykał do spółki chyba całą swoją rodzinę , która w ogóle nie ma doświadczenia w branży, kontaktów... Och, mógłbym tutaj napisać o wiele, wiele więcej...
Jesli chodzi o kradziez poprzez wystawianie lewych faktur na milionowe kwoty to nie ja wymyslilem tylko crm wytoczyl sprawe sadowa tuorze o to..
Ale masz racje - moj wpis powinienem byl uzupelnic o ten dopisek skad info o wyciaganiu na lewo kasy... fakt - nie mam pojecia czy to samo robi tutaj, ale pierwsze jaskolki juz widze poprzez sprzedaz do spolki brandow o watpliwej wartosci za gotowke z emisji publicznej...