Jednak będą grosze, zawsze tak się kończą takie zawirowania. Bedzie po 50 gr i przy kazdym odwolaniu 30procent w górę, później w dół aż do zawieszenia lub zdjecia z giełdy. Chciałem to kupić ale po 11 latach na giełdzie wiem, że z takiego gowna sie nie wychodzi. 3 sesje po -25 i będzie kurs groszowy
Na takich spółkach pojawiają się idealne warunki dla spekulantów a to gwarantuje mocne wahania kursu. Czy tutaj tak będzie to się zobaczy ale musi się coś dziać bo tylko sprzedawać się nie da.
To jest koniec tej spółki. Oczywiście z tą karą sobie poradzą, a do kolejnych jeszcze trochę czasu więc bujanie będzie pewnie w obie strony, ale kierunek jedynie słuszny.
Dobre to znaczy jakie bo jak tak patrzę na tą naszą giełdę to nic ciekawego nie widać .Mam kilkanaście spółek w portfelu i się okazuje ,że większość jest słabych.
Ja mam teraz tylko dwie cholerne mci które nie chce sie wybic pomimo ostrego skupu akcji i perełkę Primamode która dala mi 40 procent w pół roku i czekam na wiecej. Abc data tez zmienila trend i wyglada na interesującą. Ogólnie male i średnie kiepsko sie zachowują, choc 2018 to ma byc och rok. Duze juz swoje zrobily, jedynie Pgnig może pozytywnie zaskoczyć, jest kilka przesłanek ku temu na 2018
U mnie 11.01(kupowane w większości na początku 2016). Najgorsze, że już byłem bardzo do przodu, gdy cena przebiła 30 i nie sprzedałem(boli strasznie auuuć). Na szczęście cały portfel uratowały mi Bogdanka i Ambra i Silvano. Podrawiam cierpliwych, życzę dużo sukcesów:)
Niezłą miał NN - tu bracia zrobili ludzi na szaro w układzie zbiorowym, ale kto by się tym przejmował - w końcu prezesi się dogadali. A tak w ogóle skąd takie spadki?! Piotrowski zwróci do US 58 zł za nocleg i poszybuje na trzy dychy. PS Byłbym zapomniał, że blisko już rok zarząd hurt wznawia, także mogą być nowe szczyty!