• -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~Mario [62.61.37.*]
    http://www.finweb.pl/gielda/analityk-radzi/24855-eko-export-juz-lepiej

Właściwy kierunek został obrany..
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~Tomek [94.254.240.*]
    autor mija się z prawdą i dość drastycznie
    ciekawe czy to tekst na zamówienie czy po prostu się pomylił
    ale jak można się pomylić że po 3 kwartałach 2017 jest zysk netto podczas gdy jest strata 4,3 mln zł?
    kompromitacja
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: swój [185.28.251.*]
    Dnia 2017-12-11 o godz. 07:41 ~Tomek napisał(a):
    > autor mija się z prawdą i dość drastycznie
    > > ciekawe czy to tekst na zamówienie czy po prostu się pomylił
    > > ale jak można się pomylić że po 3 kwartałach 2017 jest zysk netto podczas gdy jest strata 4,3 mln zł?
    > > kompromitacja

przynajmniej piszeobiektywnie a nie jak ten z krychyt:)
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~Mario [62.61.37.*]
    jednostkowo pokazał zysk
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~Tomek [94.254.240.*]
    to można obiektywnie kłamać?
    nie wiedziałem ale ty to masz przecwiczone
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~ars [188.146.34.*]
    Tomek,masz rację, że "obiektywnie " nie należy kłamać, to zasada. Ale ty kłamiesz "nieobiektywnie".
    Ponieważ wzmiankowany analityk napisał,że zysk był jednostkowy, czyli s-ce macierzystej.

Radzę czytać a nie z pamięci, tę masz fatalną

Analityk podaje również w tabelce zysk jednostkowy:
    <<Zysk netto opiewał na 1,73 mln zł>> - por przytoczoną tabelkę
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~szczery [78.8.45.*]
    Cytat "Stosunkowo niedawno spółka uruchomiła automatyczną linię do pozyskiwania mikrosfery z rurociągu z pulpą wodno-popiołową. Tym samym proces zdobywania surowca został zautomatyzowany " kiedy to nastąpiło ??
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~bla_bla [80.49.167.*]
    A może to PINOKIO pisał ten artykuł?
    Przecież tam Prawda potwierdzona jest Prawdą.
    Jak zwykle głupoty piszesz
    Patrz na siebie jaki ty jesteś
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~Tomek [94.254.244.*]
    kolejne kłamstwo
    ...kolejny raz, już drugi, kłamiesz. Inie chwal się, że to kolejny raz.
    To obrzydliwe.
    Tomuś możeś chory biedaku?
    Przytaczam ci nawet tabelkę. Ale czytać to już musisz sam albo z kolegami, jeśli masz kłopoty:

Tylko przeproś, że wprowadzałeś w błąd

link
    A teraz powiedz jak tam w gębie
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~Tomek [94.254.244.*]
    bo ci żyłka pęknie dzieciaku
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~bla_bla [80.49.167.*]
    Ars - kłamczuszek - ile to już razy odpalano Astanę?
    Naganiasz a nie masz żadnych fundamentalnych podstaw i dla tego wyzywasz wszystkich inaczej widzących sytuację w spółce.
    No ale tak to już jest jak pod nosem kapie fąfel.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.34.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~mk_garbage [176.109.165.*]
    widzę że bla bla też zostałeś zakwalifikowany do spółdzielni :))
    witamy, witamy haha
    niezły kabaret :))
    Dnia 2017-12-11 o godz. 09:10 ~bla_bla napisał(a):
    > Ars - kłamczuszek - ile to już razy odpalano Astanę?
    > Naganiasz a nie masz żadnych fundamentalnych podstaw i dla tego wyzywasz wszystkich inaczej widzących sytuację w spółce.
    > No ale tak to już jest jak pod nosem kapie fąfel.

niesamowite jak te sprzedajne ..... potrafią upaść
    oooo, garbaty się dołączył.
    A co ze stolcem, kałem na nosie, z kałem w uchu..../dobrane towarzystwo/
    To ciągle wy, tylko z nowym"bojowym" otwarciem.
    To już cała czwórka się przepoczwarzyła?
    Ale nic się nie zmienia - triki te same, podmiana nicków, przerzucanie wątków, pisanie listów - nienapisanych,
    fałszowanie danych, kłamstwa, ubliżanie /ulubione : alkoholik,narkoman, pinokio, etc/. To wasze standardy. Lekko się
    chce na to wszystko porzygać . Ludzie mają was dosyć, jesteście traktowani jak szczekające codziennie od
    4 lat psy/kundelki

W oczach wielu jesteście zwykłymi szmatami, kałem Latryny albo poczwarkami /nowe/ z tego kału. Nic się nie zmienia,
    bez odbioru
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~Max [188.147.231.*]
    No i końcówka tygodnia nasza. Wpierw przebijamy 8 zł, aby w styczniu wraz z nowymi umowami i zwiększeniu mocy produkcyjnych w pierwszym kwartale 2018 przebic na stałe poziom 10 zł
    Max, widzisz, tego ów analityk nie uwzględnił - z niekorzyścią dla diagnozy EEX. Nie podał, że już obecnie
    s-ka ma więcej zakontraktowanych umów na 2018 r, niż przez 2 poprzednie lata. A będzie znacznie
    więcej - szacuje się w sumie na ok. 50-60 mln. W poprzednich latach było to ok. 20 mln/rok.. Myślę, że jest różnica.
    Bagatela 3-krotna.
    Oprócz tego marże będą większe, ponieważ rozpoczyna się produkcja innowacyjnych produktów, których
    wówczas nie było, których żadna inna s-ka nie jest w stanie wyprodukować. Są wdrożone działania
    racjonalizujące wydatki.

Zatem, oprócz przepisania z raportów osiągniętych efektów, należałoby pokazać perspektywy i konkretne plany
    pracy s-ki. Ale to wymaga pracy od pisarza. Scharakteryzować, jaki jest charakter spółki,czym się różni od innych,
    jakie ma możliwości itp, etc. Wykazać, że słabsze efekty wynikały ze wdrożenia innowacyjnych technologii,
    sytuacji globalnej i przypadków losowych i innych sytuacji.
    Zabrakło tego, ale i tak jest ok. w stosunku do świadomego deprecjonowania przez jakiegoś tam pstro/burego,który
    uważa, że za złe zachowanie? /jak w szkole/ Zarządu akcje powinny spaść do 2, -. Być może to jego jakiś klon.
    Ale osobiście,gdyby to była wypowiedź jakiegoś analityka, to naplułbym mu w twarz.

Latryniarzom wstęp wzbroniony do tej wypowiedzi.
    Z ludźmi tego pokroju nie życzę sobie rozmowy
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~bla_bla [46.112.84.*]
    Oj optymisto.
    Po pierwsze:
    Oprócz tego marże będą większe, ponieważ rozpoczyna się produkcja innowacyjnych produktów, których
    wówczas nie było...

Spółka jeszcze nie podpisała żadnego kontraktu na jakieś nowe wyroby, produkty - zatem piszesz o ewentualnych kontraktach!!! Ale czy będą???

Po drugie:
    marże będą większe?
    'Niektóre kontrakty są na podobnej marży co na ten rok
    a inne wiesz o ile wzrosły?
    To trochę ważne bo Ty już widzisz zyski a ja przy ewentualnym
    wzroście o 2-4 % nic zysków nie widzę
    a wątpię aby marże wzrosły o 5-10%.
    REALNIE jak uruchomią Astanę i będą mieli tańszą mikrosferę to dopiero będzie szansa na ZYSKI
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~max [194.114.62.*]
    50% mocy produkcyjnych z Astany, ma nastąpic w 1 kwartale 2018 roku, więc już niedługo :-)
    ...50 % w przyszłym roku i cena akcji ok.100 zł
    Teraz jest rura mniejsza i cena przy tej rurze może być hipotetycznie /zał., że będzie pracowała do II kw/18/, na
    koniec 18 w granicach /40-70/a. Wynika to z podpisanych umów i ew. dodatkowych.
    Cena akcji /40- 70/ - jest dość konserwatywnie wyliczona.

Aktualnie cena plącze się w pobliżu - (7,20-7,70) - czyli jest dramatycznie niedowartościowana, o ok.600%.

PS. Najważniejsze w Astanie było zamontowanie i uruchomienie jakiejkolwiek rury, która mogłaby być
    wykorzystana do produkcji. Czegoś takiego nikt, nigdy na świecie nie zrobił. Było to ogromne osiągnięcie.
    Mają już odpowiednie doświadczenie, jakiego do tej pory nie było na świecie. O czym tu mówimy, o pierdołach?

Czy to jest zrozumiałe?(-;). Nie znam żadnej innej tego typu spółki Polskiej. I na EEX się pluje. Uschnie język.
    salut!!!

O czym tu mówimy, o pierdołach?
    To skoro to są pierdoły to w czym problem z tym podłączeniem od czerwca?
    Podłączenie ma być w I półroczu a nie kwartale.
    Cena akcji między 40-70 - wynikająca z podpisanych umów?
    MASAKRA - a jak będą mieli z tego tylko 5 mln zysku ( przy obecnych kosztach i cenach zakupu ), to jaką cenę sobie wyobrażasz - 40-70 zł?
    A czemu nie 60-100 - brzmi lepiej!!!!

sprzedaż w okolicy 50-60 mln - a gdzie te ilości będą składowane?
    Żadnych nowych inwestycji na 2018 nie przewidują - miały być nowe magazyny na działce obok i to nie małe - czyli liczą, że to co będą w przyszłym roku pozyskiwać zmieści się?
    To za wiele tego raczej nie będzie ( może 10 tyś ton wraz z Kozienicami?)
    Z panem nie rozmawiam,
    potwierdzam :
    ...50 % w przyszłym roku i cena akcji ok.100 zł
    Teraz jest rura mniejsza i cena przy tej rurze może być hipotetycznie /zał., że będzie pracowała do II kw/18/, na

Aktualnie cena plącze się w pobliżu - (7,20-7,70) - czyli jest dramatycznie niedowartościowana, o ok.600%.

PS. Najważniejsze w Astanie było zamontowanie i uruchomienie jakiejkolwiek rury, która mogłaby być
    wykorzystana do produkcji. Czegoś takiego nikt, nigdy na świecie nie zrobił. Było to ogromne osiągnięcie.
    Mają już odpowiednie doświadczenie, jakiego do tej pory nie było na świecie. O czym tu mówimy, o pierdołach?

Czy to jest zrozumiałe?(-;). Nie znam żadnej innej tego typu spółki Polskiej. I na EEX się pluje. Uschnie język.
    salut!!!
    Giełda to nie piaskownica, gdzie weźmiesz swoje grabki, łopatkę, wiaderko i obrażony będziesz siedział w swoim kącie i bawił się z kim TY chcesz.
    Tutaj albo NAGANIASZ albo piszesz o fundamentach i podstawach swoich przewidywań co do przyszłości spółki ( ale nie w formie ŻYCZENIOWEJ).
    Czy ktoś blokuje sprzedaż dla pana bla bla? Niekoniecznie.

Już kiedyś pisałem, jak pewien pan prosił przez telefon o rozm0wę z panią Piórkowską.
    - Słyszy w słuchawce głos - "niekoniecznie".
    Dlaczego?
    - Szczy -piórkowska, odpowiada rozmówca.
    A to ja poczekam
    To tyle na temat sprzedaży przez innych. Ty rób co chcesz, a my niekoniecznie będziemy ciebie małpować

Ja swoje podtrzymuje:
    ..<<.50 % w przyszłym roku i cena akcji ok.100 zł

salut!!!>>
    A co napiszesz tym co powiesiłeś na hakach?
    Też szczysz na nich?
    Twoje argumenty powalają.
    Napisz to jeszcze ze sto razy to może sam w to uwierzysz.
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~kristofer58 [79.184.253.*]
    Dnia 2017-12-11 o godz. 13:20 ~bla_bla napisał(a):
    > A co napiszesz tym co powiesiłeś na hakach?
    > Też szczysz na nich?
    > Twoje argumenty powalają.
    > Napisz to jeszcze ze sto razy to może sam w to uwierzysz.

Na jakich hakach,bla bla przestań prawić dyrdymały,każdy podejmuje decyzje samodzielnie,kto wam sprzeda teraz to nie powinien inwestować ,bo jest dawcą kapitału dla szulerni która opanowała to forum.
    Teraz się kupuje,a nie sprzedaje ,spółka która już w przyszłym roku pokaże na co ją stać jest maksymalnie niedowartościowana,ale trolle nie byli by sobą gdyby przestali wybrzydzać,z nadzieją na tanie zakupy.
    Dnia 2017-12-11 o godz. 13:57 ~kristofer58 napisał(a):
    > Teraz się kupuje,a nie sprzedaje

ble ble ble
    to samo pisałeś przy 20 zl
    daj już spokój, pełna kompromitacja leszcza

Dnia 2017-12-11 o godz. 13:59 ~mk_garbage napisał(a):
    > Dnia 2017-12-11 o godz. 13:57 ~kristofer58 napisał(a):
    > > Teraz się kupuje,a nie sprzedaje
    >
    > ble ble ble
    > to samo pisałeś przy 20 zl
    > daj już spokój, pełna kompromitacja leszcza
    >

Cienki bolku przy 20 a nawet przy 15 mnie tu nie było,wklej link jeśli byłem,marny trollu.
    krystofer58 napisał:
    <<Na jakich hakach,bla bla przestań prawić dyrdymały,kto wam sprzeda teraz to nie powinien inwestować ,bo jest dawcą kapitału dla szulerni która opanowała to forum>>

A ja zapytam, co powiedzą ci, którzy sprzedali - za waszą ewidentną namową - np. po 6,70 lub nawet...uf po 15,00/a,
    za rok lub dwa, gdy akcje będą prawdopodobnie, tak wynika z analizy pracy EEX, po 60/18 i po >100/19, może więcej?
    Sprzedali i wyszli ze spółki.

Ja myślę, że wytoczą sprawy sądowe o odszkodowanie. Ponieważ naganianie w zmowie z grupą, podlega karze, por.
    stopkę niżej.

Tych spraw, każda indywidualna, może być 100- 200, może więcej. Znajdą was wszędzie. Za taką stratę!!!!

Przykład:
    sprzedaż po 6,70 - 10 000 akcji - daje kasę =67 000
    - sprzedaż tych samych akcji po 60,00-100 zł/a daje kasę =600 000- 1 000 000

Czy jesteś bla bla razem z konusami z Latryny te kwoty wypłacić, czy będziecie imali w pierdelku?
    Sorry, literówki wpadły do mojej wypowiedzi z przed chwili
    Powinno być:

krystofer58 napisał:
    <<Na jakich hakach,bla bla przestań prawić dyrdymały,kto wam sprzeda teraz to nie powinien inwestować ,bo jest dawcą kapitału dla szulerni która opanowała to forum>>

A ja zapytam, co powiedzą ci, którzy sprzedali - za waszą ewidentną namową - np. po 6,70 lub nawet...uf po 15,00/a,
    za rok lub dwa, gdy akcje będą prawdopodobnie, tak wynika z analizy pracy EEX, po 60/18 i po >100/19, może więcej?

Ja myślę, że wytoczą sprawy sądowe o odszkodowanie. Ponieważ naganianie w zmowie z grupą, podlega karze, por.
    stopkę niżej.

Tych spraw, każda indywidualna, może być 100- 200, może więcej. Znajdą was wszędzie. Za taką stratę!!!!

Przykład:

Czy jesteś w stanie bla bla razem z innymi z grupy, aby te kwoty wypłacić, czy będziecie kimali w pierdelku?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [176.109.165.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~fangarbage [188.146.96.*]
    Garbage co to znaczy bryndzluje?
    Herszt grupy - Garbi się spienił ale co zdeterminowane, jest nieodwoływalne.
    [to nie moja wina, ja tu nic nie mam do gadania, takie są fakty, szkoda, że to na mnie wpadło to wyjaśnienie]

Por. co napisałem, sama prawda:

<<A ja zapytam, co powiedzą ci, którzy sprzedali - za waszą ewidentną namową - np. po 6,70 lub nawet...uf po 15,00/a,

stopkę niżej.

Przykład:

Czy jesteś w stanie bla bla razem z innymi z grupy, aby te kwoty wypłacić, czy będziecie kimali w pierdelku?

= Być może w trakcie rozpraw,sądy was pochwalą, kto wie?, ha ha ha
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~vongarbaty [188.146.96.*]
    Ars daj spokoj.Nie ma co rozmawiać z oszustami
    Masz rację. Dobrze byłoby aby o tym wiedział Bokun. S-ka poniosła już ewidentne straty finansowe i na image.
    /mega "plucie" i oczernianie..od 4 lat/.
    Musieli brać droższe kredyty, sprzedawać droższe obligacje i korzystać z pożyczek.

Dla p. Karkosika sprawę manipulacją na GPW wyciągnięto po kilku latach. Ale to był drobiażdżek
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~bla_bla [80.49.157.*]
    ARS - nadajesz jak baba na bazarze.
    Sporo gadania o niczym ważnym.

Piszesz - NAGANIASZ na zakup akcji od dłuższego czasu - przynajmniej od roku.
    Na chwilę obecną Ci co zaufali w Twoje pianie o spółce są sporo w plecy!!!
    Zauważ, że JA nigdzie nie piszę aby sprzedać, ba nawet piszę że posiadam akcje ale staram się pokazać gdzie są luki w tym co spółka podaje a tym co jest faktycznie.
    Co zrobisz jak Spółka podam w czerwcu informację, że projekt automatycznego poławiania z elektrowni jest niemożliwi z przyczyn .... i pozostaje nam łowienie metodą tradycyjną.
    Jak się wtedy zachowa kurs spółki, co wtedy powiesz ludziom?!?!
    Dalej będziesz pisał, że spółka będzie chodziła po 40-70 zł, że przy przychodach 50-60 mln zł będą wysokie marże?
    Nie bierzesz pod uwagę możliwości wystąpienia kryzysu ogólnoświatowego - czy to militarnego, gospodarczego czy jeszcze z innego powodu???

Nie interesuje mnie kto naganiał w 2013-2014-2015
    Czy to był Sławek, gabraty, reventon.
    Fakt jest taki, że od 2014 spółka bardzo straciła na wartości ale też na OPINII - i to nie przez forumowiczów - jak to śmiesz twierdzić.
    Poszukaj sobie w historii spółki co miało być, co pisali, na co były emisje - a co się sprawdziło!!!
    DLATEGO PINOKIO nic nie będzie wnosił do prokuratury bo sam na siebie by bata ukręcił!!!
    Skoro naganiasz na zakup to postaraj się bardziej bo wszelkie nieprawidłowości jakie będę widział, będę punktował.
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~kumaty [37.8.231.*]
    Tabela zamieszczona powyżej daje do myślenia!
    Tytuł postu bardzo trafiony, a skoro kurs akcji spadł z 52 zł. do 7 i spółka ma największe zamówienia od lat + prawie dokończona inwestycja w Astanie.
    To najlepszy czas by wchodzić !!!!!!

trafne spostrzeżenie,nic dodać nic ująć.
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~uzzo [176.111.132.*]
    Mi do maksymalnego poziomu akcji jaki chce mieć brakuje kilkanaście procent. Czekam może spadnie jeszcze. Rynek też czeka...
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~kris [94.254.189.*]
    Bla bla - masz całkowitą rację. Cięzko patrzeć jak 12,10,8, 7, było/jest  niepowtarzalną okazją a spólka już,już, tuż, tuż będzie w końcu coś sprzedawać z zyskiem => pamietajcie zysk to core biznesu ! Nie zapowiedzi, w dodatku bez pokrycia.

Ktoś pisał że rynek czeka, widac to jak na dłoni, spółki nikt nie dotyka nawet kijem, ale Ars wylicza wciąż nowe formuły szczęscia.
    Kupujcie bo nie zdążycie, możecie zacząć od nieodkupowalnych 2400szt po 7,46 :-)

Wypadałoby chłopie udezryć się w piers, bo faktycznie ktoś mógł grubo stracić przez Ciebie.

PS. Cieszcie się że USA nie gruchły bo i te 4pln by było w obecnym stanie zaufania do spółki.   

Vanistas vanitatum et Omnia vanitas

• Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~ars [188.146.39.*]
    EEX sobie poradzi. Spoko.

Już mają podpisane umowy na 2018 r na 41,6 mln. W latach 1015 i 2016 było to po 20. mln. A to oznacza, że uzyskali
    zwiększenie zamówień o 100% w stosunku do każdego w/w lat
    Proces podpisywania kontraktów nie zakończył się.
    Pozostali Japończycy - ok. 2,5 tys. ton, co daje 2,5x1,4x4,2=14,7 mln /prawdopodobnie wiosna 18/
    Mają być jeszcze zlecenia od Halliburtona i innych kontrahentów.

Ogółem zamówienia mogą sięgać ponad 60 mln. Uzyskany zysk byłby w granicach ---- 60 x 25% =15 mln
    Notowana cena wyniosłaby ok. 40x15:12=50 zł/a
    //Wyliczenia są dość prawdopodobne a nawet konserwatywne//

Skąd bajdurzenie o upadku firmy /zastanawiam się czy to pisać, co jest efemerydą szczególnie nieuczciwie
    nastawionych osób?/

Jeszcze korzystniejsze można uzyskać efekty, gdy obliczy się wielkości przerobu mikrosfery. Przy założeniu, że
    od drugiego półrocza będzie pracowała jedna rura o średnicy 40 cm. i gdyby cały urobek został sprzedany,
    przychody osiągnęłyby ok. 80 mln zł. Zatem większe od wyżej wyliczonych. Co potwierdza, że zyski będą
    w sumie znacznie powyżej 15, nawet do 20 mln, może większe.

Cena akcji na giełdzie w 2018 r./po jego rozliczeniu / powinna być w granicach //50 - 70//

Małe uogólnienie:

1.Szulernia mówi bzdury. i nie ma sensu czytać ich wypocin
    2.Warto poznać spółkę samodzielnie i być pewnym podejmowanych decyzji, ufać sobie

PS. : Martwi mnie maksymalne wysuszenie akcji na koncie Mafii (-:) Nie mają czym pogrywać" na spadki
    Co oznacza, że zbliżamy się do etapu pewnie gwałtownego skupu i wzrostu ceny. Zwłaszcza, że coraz
    bardziej uwidacznia się Wielki Brat, który czuwa i mocno "wyczyścił" Mafię 30.XI - 1.X i dalej
    to robi, od czasu do czasu, podkupując po 1-2 K. Warto zobaczyć ile od tamtej pory prawdopodobnie
    już kupił.

• Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~fangarbage [188.146.2.*]
    Jw.Niech sobie garbaty pisze z mecenasem.
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~ars [188.146.39.*]
    Dokładnie, przyznasz - jest pięknie.

Trzeba to umieć widzieć. Nie to co za plecami 3-4 -letniej przeszłości, ale co jest i co będzie.

Nie wiem, czy obserwowałeś 30.XI. jak gościu kupował przez pewnie 4-5 godzin "ustawkę" /mafii?/, stracili co
    najmniej z 50-70 K akcji. Wtedy jakiś "pomocnik" odsprzedał im 150 K. Obrót dzienny >200K. Następnego dnia było coś
    zbliżonego, także odkupiono im >100K. W następnych dniach Mafia wyzbywała się średnio po 20K. Ktoś to kupował.
    Nie był to człowieczek z małą kasą. Świadomie podjął decyzję i nie wydaje mi się aby nie wykorzystał ewentualnych
    nawet niewielkich spadków do zakupów.

W tej sytuacji marzenia, że Mafia dojdzie do 6,- zł/a /nawet gdyby mogła/ są w/g mnie puste. Nie jest w stanie tego
    zrobić, włączając "wyliniałych" już w boju X/XI fundów /2?/.
  • Re: -EKOEXPORT JUŻ LEPIEJ - Autor: ~fangarbage [188.146.2.*]
    Ars odpusc.Wiemy o co biega Proponuje pozostawic to forum latrynce niech sobie podyskutuje garbaty mecenas i stolec ktoremu wyczyscili kiche na groclinie.
[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.