Dnia 2017-12-09 o godz. 18:47 adamkruchy napisał(a): > Szanuj swoje pieniądze > > https://zarabianienaforexgieldaobligacje.blogspot.com/2017/12/termo2power.html
dzieki adamie za opis spolki to mamy czarno na bialym
Miałem kiedyś akcje. Zrobiłem małe kółko. Późniejsze komunikaty mnie odstraszyly. Tu same niewiadome. Miały być prezentacje a jest cisza. Nieslowni strasznie.
Najlepszy argument : "Obecna władza tego nie lubi. Gdyby zajmowali się węglem kamiennym, cięciem drzew w puszczy to OK, a tak już na wstępnie minus" Poziom argumentacji to dno kopalni ,tak żeby pasowało do tego ulubionego węgla. Pozdrawiam cierpliwych.
tutaj sie robi tylko kółka~! dalej powtarzam i bede powtarzał do znudzenia~! KÓŁKA I JESZCZE RAZ KÓŁKA! gdyby było tak cacy to fundy juz by były a ich nie ma:)
Maże p. Adam ma rację, może stracę swoje pieniądze, ale jak wiecie morze jest szerokie i głębokie.Chciałbym też szczerze podziękować wszystkim tym, którzy wkładają mnóstwo wysiłku by chronić mój kapitał. Jeżeli stracę to przyznam Wam rację, jeżeli zarobię to zrobicie to samo?.
Dnia 2017-12-09 o godz. 20:44 ~MARK napisał(a): > Maże p. Adam ma rację, może stracę swoje pieniądze, ale jak wiecie morze jest szerokie i głębokie.Chciałbym też szczerze podziękować wszystkim tym, którzy wkładają mnóstwo wysiłku by chronić mój kapitał. Jeżeli stracę to przyznam Wam rację, jeżeli zarobię to zrobicie to samo?.
a ja kieruję się faktami a nie wymysłami znafco i mega maklerze....juz sama nominacja świadczy o bezsensie twoich wypowiedzi...nie chcesz akcji nie kupuj,ktos cie zmusza???
Informacje przedstawione na tej stronie internetowej są prywatnymi opiniami autora i nie stanowią rekomendacji inwestycyjnych w rozumieniu Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 roku w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, ich emitentów lub wystawców (Dz. U. z 2005 roku, Nr 206, poz. 1715)
ty pilnuj swoich a my bedziemy swoich....kruchyadamie...