• Termo2power - analiza Autor: adamkruchy [94.254.137.*]
    Szanuj swoje pieniądze

https://zarabianienaforexgieldaobligacje.blogspot.com/2017/12/termo2power.html
  • Re: Termo2power - analiza Autor: ~Xxxx [46.134.162.*]
    Pewnie zaraz dopisza tego bloga do "czarnej listy" nie kochających T2P :)
  • Re: Termo2power - analiza Autor: ~bolek [37.47.14.*]
    Dnia 2017-12-09 o godz. 18:47 adamkruchy napisał(a):
    > Szanuj swoje pieniądze
    >
    > https://zarabianienaforexgieldaobligacje.blogspot.com/2017/12/termo2power.html

dzieki adamie za opis spolki to mamy czarno na bialym
  • Re: Termo2power - analiza Autor: ~src [46.134.146.*]
    Miałem kiedyś akcje. Zrobiłem małe kółko. Późniejsze komunikaty mnie odstraszyly. Tu same niewiadome. Miały być prezentacje a jest cisza. Nieslowni strasznie.
  • Re: Termo2power - analiza Autor: ~Kor [94.254.247.*]
    Najlepszy argument : "Obecna władza tego nie lubi. Gdyby zajmowali się węglem kamiennym, cięciem drzew w puszczy to OK, a tak już na wstępnie minus"
    Poziom argumentacji to dno kopalni ,tak żeby pasowało do tego ulubionego węgla.
    Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: Termo2power - analiza Autor: ~mause [193.200.47.*]
    tutaj sie robi tylko kółka~!
    dalej powtarzam i bede powtarzał do znudzenia~! KÓŁKA I JESZCZE RAZ KÓŁKA!
    gdyby było tak cacy to fundy juz by były a ich nie ma:)
  • Re: Termo2power - analiza Autor: ~MARK [94.254.147.*]
    Maże p. Adam ma rację, może stracę swoje pieniądze, ale jak wiecie morze jest szerokie i głębokie.Chciałbym też szczerze podziękować wszystkim tym, którzy wkładają mnóstwo wysiłku by chronić mój kapitał. Jeżeli stracę to przyznam Wam rację, jeżeli zarobię to zrobicie to samo?.
    Dnia 2017-12-09 o godz. 20:44 ~MARK napisał(a):
    > Maże p. Adam ma rację, może stracę swoje pieniądze, ale jak wiecie morze jest szerokie i głębokie.Chciałbym też szczerze podziękować wszystkim tym, którzy wkładają mnóstwo wysiłku by chronić mój kapitał. Jeżeli stracę to przyznam Wam rację, jeżeli zarobię to zrobicie to samo?.

tak!
  • Re: Termo2power - analiza Autor: ~MARK [94.254.147.*]
    Trzymam za słowo.
    ja zawsz pisze to co mysle i nie przeginam tak jak np.wojtus lub dystrybucja!
  • Re: Termo2power - analiza Autor: ~wojtek [87.205.55.*]
    Dnia 2017-12-09 o godz. 20:50 ~mause napisał(a):
    > ja zawsz pisze to co mysle i nie przeginam tak jak np.wojtus lub dystrybucja!

http://termo2power.com/pl/pol-nominacja-do-polskiej-nagrody-inteligentnego-rozwoju-2018-dla-termo2power-s-a/

a ja kieruję się faktami a nie wymysłami znafco i mega maklerze....juz sama nominacja świadczy o bezsensie twoich wypowiedzi...nie chcesz akcji nie kupuj,ktos cie zmusza???
  • Re: Termo2power - analiza Autor: ~wojtek [87.205.55.*]
    Informacje przedstawione na tej stronie internetowej są prywatnymi opiniami autora i nie stanowią rekomendacji inwestycyjnych w rozumieniu Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 roku w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, ich emitentów lub wystawców (Dz. U. z 2005 roku, Nr 206, poz. 1715)

ty pilnuj swoich a my bedziemy swoich....kruchyadamie...
  • Re: Termo2power - analiza Autor: adamkruchy [94.254.137.*]
    Pozdrawiam Wojtku. Nie stresuj się niepotrzebnie.
[x]
COREY 13,17% 0,42 2026-05-08 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.