A tak mi przyszło do głowy, że to niby wstyd albo coś złego powiedzieć ile ma się akcji i po ile kupione? No nie wydaje mi się, że to jakieś niesamowite podawanie informacji.... Nikt nam naszych inwestycji na forum nie zabierze.
Ja mam: 2088 akcji ze średnią zakupu 34,15 Ale jeśli przez rok tak będzie z kursem to mam murowane 33,00.
Tobik, jesteś szczery i spoko gość, ale tak jak napisał Panda, każdy w swój portfel patrzy... No może arbuz trochę fantazjuje ! Nie dziw się ale nikt tu Ci tego czego oczekujesz szczerze nie poda...
Hej Tobik. Masz rację że to nie wstyd :) a abc ma rację że raczej nikt tych informacji podawać nie będzie... Bo i po co... Ja np. Jestem na celinie od początku... A średnia zakupu to 37zł Ale zastanawiam się czy jeszcze o jakieś 10% nie zmniejszyć pozycji i nie przenieś środków na playway na parę miesięcy. Najbliższe dni pokażą:)... Tobik A może jednak też się skusisz na parę akcji :)
Dnia 2017-12-06 o godz. 22:02 ~Ryszard1 napisał(a): > Hej Tobik. Masz rację że to nie wstyd :) a abc ma rację że raczej nikt tych informacji podawać nie będzie... Bo i po co... Ja np. Jestem na celinie od początku... A średnia zakupu to 37zł Ale zastanawiam się czy jeszcze o jakieś 10% nie zmniejszyć pozycji i nie przenieś środków na playway na parę miesięcy. Najbliższe dni pokażą:)... Tobik A może jednak też się skusisz na parę akcji :)
+od poczatku i masz po 57? hmm, a na innym watku pisales ze idzie na 30 chyba ze miales na mysli 20, to wtedy sie zgqdza
Dzięki za zaproszenie na akcje PLW ale się nie skuszę - miałem chyba tydzień za skromną sumę.... :) Nie lubię i nie kumam tej branży, musiałbym wejść tak jak np dziś w Bitcoina - nie kumając do końca o co komon. Drugi powód to to, że może być tak, że będę kupował co miesiąc już tylko za kwotę typu 1000-2000 PLN, więc wolę powiększać ilość akcji CLN. I tu chyba jest główny powód, że biorąc aktualną i przyszłą wycenę CLN to może się okazać, że promo jest i będzie trwać. Ale ile czasu tego nikt nie wie. To mogą być miesiące, to może być pół roku albo rok..... I ten czas chcę poświęcić na jak największy zakup akcji CLN.
A tutaj tak po mojemu to tak się będzie kisić tak długo, że mogą puścić nerwy co poniektórym . Ale z kolei Ci co poczekają raczej będą zadowoleni.
Raczej nikt się nie podzieli takimi informacjami, bo to publiczne forum, a anonimowość jest jak zawsze pozorna. Ja moge powiedzieć, że mam jak na moje możliwośc sporo CLN. To juz moje 3 podescie do tej spolki tym razem srednia 30.92. Wczesniej raz wyciagnalem okolo 20% i raz okolo 0%. Tym razem jesli trend sie obroci to potrzymam dluzej. Pozdro