Trzymali kurs powyżej 2,40 do 6 grudnia ,bo dopinali umowę druku i ubierania. Musieli trzymać cenę powyżej 2,40 ,aby zanęcić :))) Jakby to wyglądało ,gdyby kurs był w okolicach 1,50 :))) to frajera by nie znaleźli.
Od jutra dzida !!! Ładować PKC pod korek.
no tak, Zeus i Dobry Wujek to wiadomo :), w sumie moglibyście krzyczeć bardziej, bo o dodruku pisaliście :) no i wyszło na Wasze ;)
nie wiem co o tym myśleć, z jednej strony cena emisyjna na poziomie 2,40 zł gwarantuje trwałe wejście kursu na wyższy poziom, więc wpisy o spadku do 1,50 zł zrobią się abstrakcją, z drugiej strony za mała ta emisja, aby przyciągnąć kogoś dużego, nawet jeśli ktoś obejmie całość to nie wejdzie na 5%,
no i nie wiadomo na co ta emisja, na realizacje strategi Code? trochę mało kasy, nawet na reklamę w TV nie starczy
dziś kurs stał, bo wszyscy czekali, ciekawe co jutro? i ciekawe kiedy dadzą info o nowych akcjonariuszach przed czy po 13 grudnia? na spekulacyjnej spółce dużo by się działo, na MIRce gdzie nie ma obrotu dobry lub zły humor jednego drobnego może spowodować widły
ja czekam do 13 grudnia, najwyżej sprzedam po 2,40 zł i tak będę do przodu :)))
Nie odchodz:) miało być do końca roku ! przede mną 2 dni o być w niebie lub smasakrowac swój portfel, wiec co zrobię z resztą pakietu MIRki od tego tez zależy, hehe, bimbambom, a tu druk za drukiem i marketing hula gdzieś
Bywalec, nie odchodzę, ja to z tych wiernych jestem :)
nieźle Ci na ACT idzie :) musisz mieć dobry humor :)
trochę dziwna ta uchwała, od 300 do miliona, duży rozrzut negocjacyjny, i brak wyznaczonego terminu, ale informacja że kasa potrzebna na bardzo szybko, ciekawe po co? może magazyn wyprzedali w całości i nie ma co z półki na półkę przestawiać, a może coś negocjują bo taka kwota nie wiadomo na co?
Dnia 2017-12-07 o godz. 04:28 ~Kapitan napisał(a): > Wiedza wiedzą :)
Kapitanie, skoro wiedzą i nie wywalają, to może ta pozornie dziwna informacja jest w rzeczywistości bardzo dobrym info?
zwykle prywatne emisje z wyłączeniem praw poboru robi się dla konkretnej osoby czy osób, najpierw jakiś inwestor wejdzie podprogowo, a potem zrobią dla niego większą emisję, żeby mógł objąć duży pakiecik, tak ze 30% :)))))
kogo być widział w akcjonariacie Loreala czy Roche? :))))))))))))))
Takie dobre info, takie „bycze” wyniki , cena/wk 4 ....KGH ,CCC,Orange ...razem wzięte nie mogą się pochwalić takim wskaźnikiem :)))
Tu musi być 5 zł do końca grudnia-musi być dzida ,ładować Pkc
Dnia 2017-12-07 o godz. 07:37 ~WujekDobraRada napisał(a): > Do końca grudnia ,czy już w 2018? > > > > Czekam na komentarze tych ,którzy zaklinają rzeczywistość :)))
Wujek, idąc na logikę, ten co w grudniu kupi po 2,40 zł sprzeda Ci po 1,50 zł ale chyba już w 2018 r. bo musi jeszcze sobie załatwić dopuszczenie akcji do obrotu, musisz trochę poczekać :))))
spaść nie spadnie, no bo nie ma gdzie spadać, do 2,40 zł tylko 6,5k akcji, a jak nie spada, no to chyba będzie dzida :)))
Wujek, uważaj żeby Cię nie kujnęła :)))
Bywalec, ale Ci to ACT szaleje, jak tam będziesz zarobiony wracaj na MIRosławę, może przynajmniej znowu zrobisz jakiś obrót, bo jak Ty nie handlujesz to się nic nie dzieje :)))
żartownisia...:) nigdzie nie musze wracać, bo jeszcze pakiet chomikuje,co do ACT to pogadamy za kilka m-cy i wtedy tu (jak będzie po co i do czego :))wróce i pół magazynu MIRki wykupie :) btw ten Twój SEV to jakiś dziwoląg ever...przejrzalem ile mogłem, ff kosmos, kase trzaskają,wiarygodnosc jest i...qpa jak widzę, może mnie tam potrzeba, bo chyba wypadałoby przestawić wajchę ?!? pomysle za kilka dni, bo "kusi, żeby pokisić tam i postać nieco", pzdr
Dnia 2017-12-07 o godz. 07:37 ~WujekDobraRada napisał(a): > Do końca grudnia ,czy już w 2018? > > czemu to nie spada ! przecież WyjecSrataRada obiecywał że będzie lecieć na 1,50 .. przecież mówił że znowu nadrukował sobie akcji bo mu papier zalegał na magazynie i nie nadąża go wozić wózkiem widłowym a tu durne leszcze nie chcą sprzedawać .. Wyjec... walnij następną partię bo nie leci...