Dnia 2017-12-06 o godz. 15:34 ~ars napisał(a): > Czy EEX na tym zarobiło więcej, niż - niby straciło - przy obligach 18 %? > Kto zgadnie - wykluczam z zabawy Lantrynowców. > > Jakaś cisza, zaczadzeni, czy co?
Hi hi, sięgnijmy pamięcią nieco wstecz: >>> Zarząd Spółki Eko Export SA informuje, o podjęciu przez Zarząd w dniu 26 września 2017 roku uchwały w formie aktu notarialnego w sprawie podwyższenia kapitału zakładowego w drodze emisji akcji serii M w ramach kapitału docelowego oraz całkowitego pozbawienia dotychczasowych akcjonariuszy prawa poboru. ... <<< tj gdy kurs EEX wynosił w dniu 2017-09-26: 12,32 PLN
A teraz podumajmy, jak wyglądałaby obecna rzeczywistość alternatywna, gdyby dzisiaj Zarząd opublikowałby lakoniczny komunikat mniej więcej takiej treści: >>> Z związku z odstąpieniem przez inwestorów od objęcia akcji serii M, o której była mowa w uchwale Zarządu z dnia 26 września 2017 roku, Zarząd podjął uchwałę o odstąpieniu od rejestracji emisji akcji serii M. <<<
..chociaż im podziękuj. To m.in. dlatego ta firma ma dobre perspektywy. Natomiast od twego mówienia, co ma? Pocałuj ich w rękę... Dlatego tu jesteś od 4 lat i chcesz wyłudzić czyjeś pieniądze - tych którzy mają przez taki bełkot - się wystraszyć i sprzedać. Nie ma głupich
Dnia 2017-12-06 o godz. 15:52 ~tygrys_myszowaty napisał(a): > > > A teraz podumajmy, jak wyglądałaby obecna rzeczywistość alternatywna, gdyby dzisiaj Zarząd opublikowałby lakoniczny komunikat mniej więcej takiej treści: > >>> > Z związku z odstąpieniem przez inwestorów od objęcia akcji serii M, o której była mowa w uchwale Zarządu z dnia 26 września 2017 roku, Zarząd podjął uchwałę o odstąpieniu od rejestracji emisji akcji serii M. ><<< > > Ja obstawiam, że mielibyśmy pożar w burdelu. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
A teraz podumajmy, jak wyglądałaby obecna rzeczywistość alternatywna, gdyby dzisiaj Zarząd opublikowałby lakoniczny komunikat mniej więcej takiej treści:
Dwie 40 cm rury zostały podłączone i podpisaliśmy gigantyczny kontrakt z kontrahentem z Texasu
Ja obstawiam że mielibyśmy pożar w latrynie:)
Rożnica jest taka że moja rzeczywistość alternatywna może być prawdą a twoja już nie
No to świadczy o uczciwości bo ja bym się wycofał i ogłosił w związku z realną ceną giełdową obejmujemu po 7,50zł ale tego nie było więc daje wotum zaufania dla prezesa a nie latryny i dokupię akcyjki
No to świadczy o uczciwości bo ja bym się wycofał i ogłosił w związku z realną ceną giełdową obejmujemu po 7,50zł ale tego nie było więc daje wotum zaufania dla prezesa a nie latryny i dokupię akcyjki
Dnia 2017-12-06 o godz. 16:50 ~pol napisał(a): > No to świadczy o uczciwości bo ja bym się wycofał i ogłosił w związku z realną ceną giełdową obejmujemu po 7,50zł ale tego nie było więc daje wotum zaufania dla prezesa a nie latryny i dokupię akcyjki
Bo w Bielsku nikt nie podchodzi do interesu na zasadzie będzie taniej to się kupi. Znają doskonale potencjał własnej firmy wiedzą jakie mają ASY w rękawie i perspektywie kilku miesięcy cena 12,4 jest śmiesznie niska.
Swój, twego zdania są już wszyscy - drobni i duzi, nawet słynny Aegon im nie odsprzedaje akcji. Rubicon - milczy, wypstrykał się i wszystko diabli wzięli. Ponieważ już od dawna - 6-10 miesięcy widać co się dzieje w EEX. A oni ciągle w d...maryni.
Latryniarze to są z klapkami na oczach ludzie /może nie powinienem tak mówić - niech sprzedają/, dostali "rozkaz"/decyzję i nie rozpatrują sytuacji aktualnych - Chin, Japonii, USA, Astany i in.; wreszcie nowych trendów i technologii i w EEX i z wykorzystaniem ich produktów na świecie /tylko czy oni to ogarniają?/ itd.
<<No to świadczy o uczciwości bo ja bym się wycofał i ogłosił w związku z realną ceną giełdową obejmujemu po 7,50zł ale tego nie było więc daje wotum zaufania dla prezesa a nie latryny i dokupię akcyjki>>
- każdy by tak zrobił. Przecież widać zakusy Latryny i jej wspólników. Dali im do zrozumienia..... i pokazali środkowy palec. To genialna decyzja /jeśli są możliwości - widocznie są/, rozpracowali Latrynę i zdrajców, a przy okazji wiele osób, które widzą perspektywy EEX, mogło kupić akcje po różnych cenach ale przy każdej będą miały super zyski przez wiele lat.
Tak sobie czytam, to co napisałem dzisiaj o 17,09:
[[pol napisał:
<<No to świadczy o uczciwości bo ja bym się wycofał i ogłosił w związku z realną ceną giełdową obejmujemu po 7,50zł ale tego nie było więc daje wotum zaufania dla prezesa a nie latryny i dokupię akcyjki>>
- każdy by tak zrobił. Przecież widać zakusy Latryny i jej wspólników. Dali im do zrozumienia..... i pokazali środkowy palec. To genialna decyzja /jeśli są możliwości - widocznie są/, rozpracowali Latrynę i zdrajców, a przy okazji wiele osób, które widzą perspektywy EEX, mogło kupić akcje po różnych cenach ale przy każdej będą miały super zyski przez wiele lat.
Za to Bokunom C H W A Ł A]]
- i myślę, że dla Latryny to już KLĘSKA
tylko po co chcą w nią wciągnąć innych - przynajmniej mają jeszcze taką nadzieję. To bezsens.
Jaka latryna, jacy wspólnicy, człeku ogarnij się bo masz urojenia. Te wpisy nic nie są warte. Zrozum to wreszcie, że dychacz za rok, może za pięć więc po co się męczysz.
Puszczają wam nerwy. Ty, to ich strzępek A wyobraź sobie jak mogą się czuć osoby,których skrzywdziliście
Naganialiście aby - tą "wydmuszkę" sprzedali, bo ona jest warta 2,- zł, ludzie ci /prawdopodobnie ktoś posłuchał takich oto..../ i sprzedał, obojętnie po ile. Nawet po 15 zł i odszedł z tej s-ki, która za rok, będzie chodziła na giełdzie po 40-60 zł, a po następnym roku po ok.100-120/a.
Czy możecie prosto spojrzeć tym oszukanym osobom w twarz????!!!!
Macie pieniądze aby tym wszystkim osobom, które stracą - je oddać? Nie dziw się, że dla mnie jesteś "pustą ścianą" Latryny