Drogi Zarządzie od słów do czynów..., od słów do czynów...., bo czasu mamy coraz mniej. Kurs jest sztucznie trzymany do strategii ,aby to jakoś wyglądało, a potem...., a potem się zobaczy :) Tutaj każdy zarząd mówił ,że od teraz to już będzie pięknie - taka strategia :) ,a jak się kończyło to wiemy. Wyjdzie Prezes i powie... od teraz będzie już pięknie :))) Wysprzedamy majątek firmy zaprzyjaźnionym podmiotom (czyt. marki) zarobimy kasę , pożyjemy na tyle na ile się da i zgasimy światło :) A drobni rzucą się do kupowania akcji ...szał , "dzida" :)) Nie będzie "niczego" cytując klasyka...
Ps. Chyba nikt nie powiedział Prezesowi , jak go zatrudniał ,że Miraculum to zajmuje się handlem kosmetykami ,a nie drukowaniem akcji tudzież sprzedażą marek :))) Rozumiem ,że Prezes bawi się w syndyka... prorocze....
Rozumie ,ze za ten flakon Mira wydrukowala dla Code 1 mln papiera??buhhhaaa. Za piwko bym zrobił lepszy buhhaa.Stary flakon był zdecydowanie lepszy.
Mamy flakon mamy dzidę :))))) Już dzisiaj 5 zł . Ładować pod korek
Zeus, mam wrażenie że należysz do kółka różańcowego ze Słupska, bo jak mantrę powtarzasz ciągle to samo. :)
Wujek Dobra Rada zapomniałeś dodać, że nie ma Nowakowskiej, a chłopaki uczą się zarządzania. :)
A mnie zastanawia jaki potencjał siedzi w projekcie zrobionym przez Code, jak wygląda cała linia łącznie z kolorówką, czy zmiana z "perfume spray" na "eau de parfum" oznacza również zmianę zawartości flakonika, moim zdaniem zapachy Walewskiej są ładne, ale bardzo nietrwałe, co z tego że kosztują 20 zł jak utrzymują się chwilkę i butelkę zużywa się w tydzień. Czy badania uwzględniały rynki zagraniczne w tym Azję. Czy ta butelka spodoba się Rosjankom?
No i najważniejsze skąd wezmą kasę na wdrożenie projektów w życie. !!!!! Mam nadzieje, że tego 13 grudnia Code będzie w stanie oczarować jakiegoś instytucjonalnego grubasa z dużą gotówką, który wejdzie w sponsoring hrabiny po liftingu.
Od 13 grudnia dużo zależy, dobry projekt, kasa na jego realizacje i akcje chodzą po 25 zeta :))))
rozłoży mnie na łopatki gdy za kilka lat...akcja > warta, niż cena Walewskiego flakonu...możliwe ? nie sądzę, ale widzę to tak: po 13.12 scalenie akcji i już prawie 30 zeta mamy, hehe
Dnia 2017-12-06 o godz. 10:57 ~bywalec napisał(a): > rozłoży mnie na łopatki gdy za kilka lat...akcja > warta, niż cena Walewskiego flakonu...możliwe ? nie sądzę, ale widzę to tak: po 13.12 scalenie akcji i już prawie 30 zeta mamy, hehe
Bywalec, ja zakładam że po liftingu cena "butelki za milion" akcji wzrośnie, zupełnie nie znam się na rynku perfum, ale co najmniej 50-60 zł będzie kosztować flakonik ;))
to po ile wtedy akcje?
zakładasz scalenie? ja czekam na swoje OFE lub TFI - SRIFI :) może jakiegoś francuza albo arabskiego szejka :))
walisz dziś pkc? bo jak nie to szukam innej okazji inwestycyjnej :)))
Projekty są niczego sobie.... tylko czy za 1,3 mln? Teraz jeszcze formy trzeba będzie kupić za jakiś kolejny 1 mln.. zanim się wyprodukują .... oby do Świąt 2018 zdążyli... ciekawe skąd wezmą kasę na reklamę i na dystrybucje. Patrząc na rozmach... jakieś 50 mln im potrzebne.
Właśnie dostałam zaproszenie na prezentację. Niestety do Warszawy mam daleko. Ale swoją drogą wygląda to na nową jakość w relacjach z inwestorami, zobaczymy jak będzie dalej, Limit zaufania spółka przekroczyła już dawno temu.