• 13 grudnia Autor: ~nowy7 [83.175.150.*]
    http://relacje.miraculum.pl/
  • Re: 13 grudnia Autor: ~Pandora [83.31.146.*]
    czyżby nowa butelka Pani Walewskiej??????????

podoba się Wam?
  • Re: 13 grudnia Autor: ~nowy7 [83.175.150.*]
    ty jednak dobry/a jesteś
    nie mam zdania czy mi się podoba, córka mówi że jest nowocześniejsza, bardziej modernistyczna a nie romantyczna

ciekawe jak będzie wyglądać w realu

chyba polezę na tą imprezę zobaczyć to z bliska :)
    mąż powiedział że jest bardziej "seksualna", kształtem odnosi się do damskiego dekoltu

jest pełniejsza i przez to bardziej prowokująca własną pewnością siebie

dla kobiety dojrzałej, ale nie starej

jak Corolla po liftingu :))) niby ta sama, a jednak nowa :))) może wreszcie na nią zarobię :))
  • 13 grudnia- strategi było już tutaj wiele, mam coś i ja :)) Autor: ~zeus [89.64.58.*]
    Drogi Zarządzie od słów do czynów..., od słów do czynów...., bo czasu mamy coraz mniej. Kurs jest sztucznie trzymany do strategii ,aby to jakoś wyglądało, a potem...., a potem się zobaczy :)
    Tutaj każdy zarząd mówił ,że od teraz to już będzie pięknie - taka strategia :) ,a jak się kończyło to wiemy.
    Wyjdzie Prezes i powie... od teraz będzie już pięknie :))) Wysprzedamy majątek firmy zaprzyjaźnionym podmiotom (czyt. marki) zarobimy kasę , pożyjemy na tyle na ile się da i zgasimy światło :)  A drobni rzucą się do kupowania akcji ...szał , "dzida" :))
    Nie będzie "niczego" cytując klasyka...

Ps. Chyba nikt nie powiedział Prezesowi , jak go zatrudniał ,że Miraculum to zajmuje się handlem kosmetykami ,a nie drukowaniem akcji tudzież sprzedażą marek :)))
    Rozumiem ,że Prezes bawi się w syndyka... prorocze....
  • Re: 13 grudnia- strategi było już tutaj wiele, mam coś i ja :)) Autor: ~WujekDobraRada [89.64.58.*]
    Rozumie ,ze za ten flakon Mira wydrukowala dla Code 1 mln papiera??buhhhaaa. Za piwko bym zrobił lepszy buhhaa.Stary flakon był zdecydowanie lepszy.
    Mamy flakon mamy dzidę :))))) Już dzisiaj 5 zł . Ładować pod korek
  • Re: 13 grudnia- strategi było już tutaj wiele, mam coś i ja :)) Autor: ~Pandora [83.31.146.*]
    Zeus, mam wrażenie że należysz do kółka różańcowego ze Słupska, bo jak mantrę powtarzasz ciągle to samo. :)

Wujek Dobra Rada zapomniałeś dodać, że nie ma Nowakowskiej, a chłopaki uczą się zarządzania. :)

A mnie zastanawia jaki potencjał siedzi w projekcie zrobionym przez Code, jak wygląda cała linia łącznie z kolorówką, czy zmiana z "perfume spray" na "eau de parfum" oznacza również zmianę zawartości flakonika, moim zdaniem zapachy Walewskiej są ładne, ale bardzo nietrwałe, co z tego że kosztują 20 zł jak utrzymują się chwilkę i butelkę zużywa się w tydzień. Czy badania uwzględniały rynki zagraniczne w tym Azję. Czy ta butelka spodoba się Rosjankom?

No i najważniejsze skąd wezmą kasę na wdrożenie projektów w życie. !!!!! Mam nadzieje, że tego 13 grudnia Code będzie w stanie oczarować jakiegoś instytucjonalnego grubasa z dużą gotówką, który wejdzie w sponsoring hrabiny po liftingu.

Od 13 grudnia dużo zależy, dobry projekt, kasa na jego realizacje i akcje chodzą po 25 zeta :))))
  • Re: 13 grudnia- strategi było już tutaj wiele, mam coś i ja :)) Autor: ~bywalec [79.133.193.*]
    rozłoży mnie na łopatki gdy za kilka lat...akcja > warta, niż cena Walewskiego flakonu...możliwe ? nie sądzę, ale widzę to tak: po 13.12 scalenie akcji i już prawie 30 zeta mamy, hehe
  • Re: 13 grudnia- strategi było już tutaj wiele, mam coś i ja :)) Autor: ~Pandora [83.31.146.*]
    Dnia 2017-12-06 o godz. 10:57 ~bywalec napisał(a):
    > rozłoży mnie na łopatki gdy za kilka lat...akcja > warta, niż cena Walewskiego flakonu...możliwe ? nie sądzę, ale widzę to tak: po 13.12 scalenie akcji i już prawie 30 zeta mamy, hehe

Bywalec, ja zakładam że po liftingu cena "butelki za milion" akcji wzrośnie, zupełnie nie znam się na rynku perfum, ale co najmniej 50-60 zł będzie kosztować flakonik ;))

to po ile wtedy akcje?

zakładasz scalenie? ja czekam na swoje OFE lub TFI - SRIFI :) może jakiegoś francuza albo arabskiego szejka :))

walisz dziś pkc? bo jak nie to szukam innej okazji inwestycyjnej :)))
  • Re: 13 grudnia- strategi było już tutaj wiele, mam coś i ja :)) Autor: ~Wrrrrr [188.146.35.*]
    Projekty są niczego sobie.... tylko czy za 1,3 mln? Teraz jeszcze formy trzeba będzie kupić za jakiś kolejny 1 mln.. zanim się wyprodukują .... oby do Świąt 2018 zdążyli... ciekawe skąd wezmą kasę na reklamę i na dystrybucje. Patrząc na rozmach... jakieś 50 mln im potrzebne.
  • Re: 13 grudnia Autor: ~WujekDobraRada [188.146.98.*]
    Brac PKC -promocja jest. Wszystko do 5,00 zł to promocja. Ładować pod korek,nawet za kredyt!!!! Dzida będzie!!!!!!!!!!
  • Re: 13 grudnia Autor: ~paaulinka [77.255.192.*]
    Właśnie dostałam zaproszenie na prezentację. Niestety do Warszawy mam daleko. Ale swoją drogą wygląda to na nową jakość w relacjach z inwestorami, zobaczymy jak będzie dalej, Limit zaufania spółka przekroczyła już dawno temu.
  • Re: 13 grudnia Autor: ~2-3-4 [188.146.166.*]
    I jak tam?
  • Re: 13 grudnia Autor: ~WujekDobraRada [89.64.58.*]
    No dzidy nie ma ... hmmm ,a być miała...hmmm
[x]
MIRACULUM 0,33% 0,60 2026-05-22 15:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.