trend is your friend!! spadki nie dziwią, tym bardziej że spółka przynosi straty i nie ma specjalnej perspektywy na poprawę wyników ratują się bardzo drogim kapitałem ale to już jest chwytanie sie brzytwy jako ostatni z dużych (i w zasadzie jedyny) zrozumiał to Aegon koniec bardzo bliski
Reventonie po co to piszesz kolejny raz,ci co tu siedzą o spółce i perspektywach zresztą znakomitych wiedzą od dawna,daremne twoje i twoich kolegów naganianie.
Dnia 2017-12-05 o godz. 17:04 ~kristofer58 napisał(a): > Reventonie po co to piszesz kolejny raz,ci co tu siedzą o spółce i perspektywach zresztą znakomitych wiedzą od dawna,daremne twoje i twoich kolegów naganianie.
po co po raz kolejny pytasz o to samo? znudziło mi się odpowieadanie więc gap się w swój rachunek i bij głową w ścianę, może to ci lepiej wyjdzie niż inwestowanie
Reventon, chwaliłeś się nie dawno , że wziąłeś parę akcji pod chińską mikrosferę. Teraz znów plujesz, czyli dzisiaj pewnie zasypałeś tego batona na 7,2.
Dnia 2017-12-05 o godz. 19:23 ~reventon_wro napisał(a): > Mk_garbage powiedział dzisiaj ze będzie 3 zeta. Jeny co ja narobiłem.
Słuchaj reventona,garbatego,mecenasa i spółki to wtedy będziesz płakał co narobiłeś,oni się wszystkiego chwytają,by ktoś w dołku im sprzedał,teraz się dokupuje,a oni niech sobie szczekają dalej,taki ich pieski los jak się jest na usługach grubasa.
<<Słuchaj reventona,garbatego,mecenasa i spółki to wtedy będziesz płakał co narobiłeś,oni się wszystkiego chwytają,by ktoś w dołku im sprzedał,teraz się dokupuje,a oni niech sobie szczekają dalej,taki ich pieski los jak się jest na usługach grubasa>>.