link Dotacje w województwie podlaskim !!! Dzisiaj jest ostatnia sesja listopada. Od jutra info o dotacjach w województwie podlaskim może pojawić się w każdym momencie. Czujni i gotowi do działania ? Żeby Wam pociąg z peronu nie uciekł !
W ogłoszonych wynikach konkursu szukajcie tych spółek:
EKO PODLASIE SŁONECZNE PODLASIE VOLTAIC ENERGY SUN SORUCE ECO POWER PODLASKA ENERGIA FOTOWOLTAICZNA FOTOWOLT ZIELONA ENERGIA BIAŁYSTOK SOLARECO GREEN VOLTAIC
Pozdrawiam najwytrwalszych akcjonariuszy. W końcu mamy szansę na dobry czas z pewnym zyskiem dla spółki. Życzę jak najszybszego ogłoszenia dotacji i tego żeby wszystkie spółki celowe otrzymały dotacje.
Tak tylko żebyś później nie został z tym papierem jak się okażę że można nim se podetrzeć wiesz co. New podejmujesz ogromne ryzyko nie wiem czy jesteś tak odważny czy tak naiwny, ale to się okaże wkrótce.
Tylko że oni już na tym raz zarobili, i tak akcje te brali za darmoszke, a ty masz z tego co mówiłeś średnią 10 gr i milion akcji, czyli 50 k straty, Skopowski ma czas ale ty nie wiem czy wytrzymasz tu jak okaże się że nawet wniosków nie złożyli na dotację.
Ja nie mówię że nie będzie, tylko to równie dobrze może być za parę lat, próbuje tylko zwrócić uwagę na to że jak ktoś na coś liczy to zazwyczaj tego nie ma, mówię to odnośnie dotacji.
Re: INFO !!! Autor: ~new [91.216.213.*] 2017-12-01 10:46
Tak tak na pewno.
new rok temu pisaleś, że niżej niż 0.14zł nie będzie. A po ile można kupić? Dlaczego piszesz na jednym wątku pod trzema nickami tj. new, 01fun i dobra_rada?
Autor: ~new [91.216.213.*] 2016-11-04 17:28 Opublikowano przy kursie: 0,12 zł , zmiana od tamtej pory: -33,33% Kupię wszystko poniżej 0,13 zł. I co niedowiarki :-)
I nie chce mi się wierzyć, że to co pisał ani w jednym calu nie spełniło się.
... było 12 gr...i uwierz mi, że jakby nie odwołali konkursu i ciągle nie przekładali ogłoszenia wyników dotacji na Podlasiu, to nominał czyli 40 gr już dawno byłoby przekroczone. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Ja niski kurs spółki wykorzystałem na zwiększenie zaangażowania !
"inwestorze", co to znaczy cytując ciebie " jakby" w biznesie. Albo zakładam firmę dla zysku, albo nie bawię się w te klocki. To jaką alternatywe ma nasza Spółka? Tylko dotacje? Jest tylko uzależniona od wpływów zewnetrznych (co stanie się jak nie otrzyma dotacji)? new vel 01fun, vel dobra_rada, co to za firma co nie ma alternatyw na biznes? Podaj "mistrzu" wielonickowy wartość przychodów naszej Spółki za III kwartał. Zaraz ma być nominał tj. 0.40zł.
Przypominam zeszly rok, w którym w grudniu wg ciebie na bank miało być pozytywne info w sprawie dotacji. Teraz znowu jak w zeszłym roku pompujesz balona pod wieloma nickami.
Jakiego balona, jakie pompowanie jak kurs coraz niżej. Ja tylko szukam informacji i przedstawiam swoje opinie. Mam wrażenie, że Ty jednak nie jesteś bezinteresowny. Chcesz żeby kurs spadał dalej ? Chcesz kupić tanio akcje ? Wkrótce okaże się kto ma rację !
EKO PODLASIE SŁONECZNE PODLASIE VOLTAIC ENERGY SUN SORUCE ECO POWER PODLASKA ENERGIA FOTOWOLTAICZNA FOTOWOLT ZIELONA ENERGIA BIAŁYSTOK SOLARECO GREEN VOLTAIC
Niestety mamy bicie z każdej strony, urzędasy też się nie spieszą z podaniem wyników, czy oni kiedykolwiek zrobili coś wcześniej??? Nie dość że 2 razy przełożą, a jak już zrobią to i tak na ostatni dzień, powinni połowę ich zwolnić, siedzą i pierdzą w stołek tylko.
Już tylko 4 sesje ! Wszystko przygotowane. Musimy cierpliwie czekać. A ci co chcą to teraz wywalać nich sprzedają. Nie ma jak czekać od 2015 i oddać za darmo na finiszu.