• Info Autor: daj_dolara [193.0.192.*]
    Dla malkontentów, ludzi sądzacych, że emisyjni będą łapać parę groszy. http://www.4-traders.com/SKYLINE-MEDICAL-INC-31862629/news/Skyline-Medical-and-Helomics-Announce-a-Joint-Strategic-Partnership-with-GLG-Pharma-25580246/? Jedno z wielu, które będą się sukcesywnie pojawiać
  • Re: Info Autor: ~Bo [83.31.144.*]
    News z wczoraj...widać było ze dzis ktoś zaczął z ukryciaka zbierać, dzis w ogóle była sesja przełomowa w krótkim terminie, obrona 2,80
  • Re: Info Autor: ~Sympatyk [94.254.136.*]
    Potwierdza się to o czym piszę już od roku. Od początku traktowałem mój udział jako inwestycję na przyszłość
    Dobrze że nie sprzedałem akcji, a jeszcze dokupiłem.
    Pisałem kiedyś że będę czekał nawet parę lat, bo jeżeli ja nie odniosę większych korzyści to moje wnuki na pewno.
    Przed nami jeszcze sporo dobrych informacji i duże wzrosty. To dopiero zaczyna się rozkręcać.

pozdro.

• Re: Info Autor: ~Bo [188.146.41.*]
    A ja myślałem ze na 2,5 czekasz :>
  • Re: Info Autor: ~Sympatyk [94.254.136.*]
    Dnia 2017-11-30 o godz. 07:00 ~Bo napisał(a):
    > A ja myślałem ze na 2,5 czekasz :>

Nie. Ja sobie ciągle zbieram po różnej cenie i bynajmniej nie po to aby uśredniać.
    Jak będzie po 2.50, to chętnie jeszcze dokupię.

pozdro.
  • Re: Info Autor: ~Bo [188.146.41.*]
    Ja tez wciąż zbieram, nawet wczoraj dobrałem
  • Re: Info Autor: ~Biolog [37.47.64.*]
    Dalej uważsasz ze to nieemisyjni sypia ? Komu spółka sprzedała te akcje ? Jakieś marnej spekule .
  • Re: Info Autor: ~Slim [188.146.161.*]
    O to tu chodzi by kolejna emisja byla znów tanio dla kolegów, a dopiero potem za rok kurs będzie 10
    Tanio czyli ile ? Tak sie zaufania nie buduje , żadne komunikaty wtedy nie pomogą
    10zl powiadasz , jest to realne ale spółka musi być uczciwa , na razie sprzedała akcje spekulantom , nie inwestorom a to zasadnicza różnica .
    Tu nie chodzi o zaufanie a kase dla kolegów, niech spada nawet na 2 zl, ch na leb
    A ile oni na tym zarobią ? Nawet 100 tys akcji nie sprzedali a nie ma juz gdzie sypać bo z prowizja jak im to ktoś odbierze po 2.5 zł to na Zero wyjdą , kapitał sie buduje na zaufaniu , nie twierdze ze wszyscy co objęli to mieli takie zamiary ale spółka powinna bardziej ich prześwietlić , tym bardziej ze maja umowę z triton tfi na udZial w emisji , 10% emisji poszło w rynek i kurs sie znalazł w okolicach emisyjnej , teraz nawet reszta co objęła moze czuć sie oszukana , jeszcze raz powtórzę jak spółka wyobraża sobie kolejna emisje w takich nastrojach ?
    Dobre pytania.... gdzie brak odpowiedzi chodzi o pieniadze, tylko nie wiadomo kto ma w tym interes
    Strach duży ale to najlepszy czas na kupowanie jak by nie patrzeć , dużo sie dobrego w spółce w ostatnim czasie podziało a kurs w druga stronę , cóż taka giełda , moze rynek czeka poprostu na podanie leku i wtedy ruszy , daleko nie ma 3 msc
  • Re: Info Autor: ~Biolog [37.47.67.*]
    http://wyborcza.biz/Gieldy/1,132329,22716761,glg-pharma-llc-wraz-z-partnerami-rozwija-system-spersonalizowanej.html?disableRedirects=true
  • Re: Info Autor: ~darad [83.25.202.*]
    och i ach, trzeci chyba taki komunikat w listopadzie z wyborczej, tylko kurs przez dwa
  • Re: Info Autor: ~Biolog [37.47.77.*]
    Do ilu zamierzacie zjechać z tym sypaniem ? Bo nie wiem gdzie sie ustawić , fakt jest tez ze większość co obejmowała emisje trzyma bo małe obroty sa , pasowało by w dołku kupić pare sztuk tylko przy tym popycie nirneiadomo gdzie sie ustawić hmm a taka dobrze zapowiadająca sie spółka była , ładnie kapitał przegoniliście .
[x]
GLGPHARMA -1,02% 0,58 2019-06-03 15:53:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.