Nic nie kupiłem Panie Patolog bo nie mam zamiaru inwestować w śmieciucha.Mam pewną grupe spółek które obserwuje i patrze jaki jest postęp i co sie dzieje.Zdaje sie że to ty kupiłeś kilka dni temu (bo wczesniej cie tu nie było)licząc na szybki zysk a tu doopa.Teraz pewnie siedzisz na kiblu i piszesz trzy po trzy próbując zaklinać fakty.
Ty też nie lepszy bo kilka jak nie kilkanaście różnych podpisów masz a zresztą czy to ważne?Na losy spółki to wpływu nie ma a to chyba dla ciebie najważniejsze teraz....prawda?
Janek najważniejsze to jest zdrowie.Może masz inną gradację wartości ale uwierz to jest prawda.Nawet jak stracę na focie zawsze trafi się jakiś Bitcoin.
Weźcie przestańcie bo sie porzygam normalnie.
Jeden pisze że nie ma bo jego zdaniem to bankrut ale siedzi debil na forum i nawija.
Drugi psychol nakupił choć nie wie po co bo pojęcia nie ma co w spółce piszczy i o jakiejś dywidendzie pierdaczy.
Widać sama patologia została na tej spółce.
Zdzisiek a ty z wesela wracasz?Gdzie byłeś do tej pory?Janek ten z posta wyżej to twój sobowtór czy razem pracujecie.Jak wiesz co albo kto piszczy w spółce to podziel się wiedzą.