Ile tak naprawdę jeszcze czasu może istnieć informacja o bytności NIcolasGames ? Zdaje się że wszelkie tematy przedawniają się po 5 latach, czyli od którego momentu to się liczy ? Jest jeszcze chyba trochę czasu by ich ścigać ? Zakładam że nie jaki Maymak uwolnił sporą gawiedź od tego ciężaru, niemniej z prezesem nie mają chyba jeszcze połowy ? Ktoś to już wcześniej poruszał. Niemniej ja przypomnę, czy ktoś myślał o przejęciu "wartości intelektualnej" po NG , przebrandowieniu się itd ? Pomysł na grę, jest dobry, gorzej z realizacją. Pytanie, jak duży dług ma koncie NG i co można z tym zrobić. Spółka nadal jest zarejestrowana w KDPW ? Bo papier nie zniknął mi z rach.
I nie znikną z rachunku, bo spółka istnieje. Ma nawet nowego prezesa, którego nie wiadomo kto powołał. W normalnych warunkach robi to rada nadzorcza, a tu nie wiadomo jak się odbyło. A skoro jest nowy prezes to coś chyba działa w spółce bo inaczej po co by był mianowany/samomianowany czy jak tam się to odbyło. Może spółka generuje jakieś zyski, jako akcjonariusze mamy prawo do udziału w zysku. Więc może jak ktoś jest z okolic gdzie spółka jest zarejestrowana może by się zainteresował i dowiedział co tam siędzieje. Co wy na to?
Na giełdę rusza nowa spółka gamingowa, https://www.bankier.pl/wiadomosc/Huckleberry-Games-idzie-na-gielde-Producent-gry-MMO-na-NewConnect-7561565.html i przypadkiem obejrzałem zapowiedź gry. Hmmm.... mi to coś przypomina. Przynajmniej mechanika gry, grafika no i ta stacja metra ... Ciekawe.