• Strona Nicolasgames Autor: ~ktoś [91.228.88.*]
    Pamiętacie jaki był adres strony?

nicolasgames.pl czy nicolasgames.com.pl czy może nicolasgames.com

Tych dwóch pierwszych nie ma, a trzecia jest wystawiona na sprzedaż.
    Ładnie "prezio" zaciera ślady, nie ma co.
  • Re: Strona Nicolasgames Autor: ~Nieznany [89.67.18.*]
    Ile tak naprawdę jeszcze czasu może istnieć informacja o bytności NIcolasGames ? Zdaje się że wszelkie tematy przedawniają się po 5 latach, czyli od którego momentu to się liczy ? Jest jeszcze chyba trochę czasu by ich ścigać ? Zakładam że nie jaki Maymak uwolnił sporą gawiedź od tego ciężaru, niemniej z prezesem nie mają chyba jeszcze połowy ? Ktoś to już wcześniej poruszał. Niemniej ja przypomnę, czy ktoś myślał o przejęciu "wartości intelektualnej" po NG , przebrandowieniu się itd ? Pomysł na grę, jest dobry, gorzej z realizacją. Pytanie, jak duży dług ma koncie NG i co można z tym zrobić. Spółka nadal jest zarejestrowana w KDPW ? Bo papier nie zniknął mi z rach.
  • Re: Strona Nicolasgames Autor: ~ktoś [193.24.244.*]
    I nie znikną z rachunku, bo spółka istnieje. Ma nawet nowego prezesa, którego nie wiadomo kto powołał. W normalnych warunkach robi to rada nadzorcza, a tu nie wiadomo jak się odbyło. A skoro jest nowy prezes to coś chyba działa w spółce bo inaczej po co by był mianowany/samomianowany czy jak tam się to odbyło. Może spółka generuje jakieś zyski, jako akcjonariusze mamy prawo do udziału w zysku. Więc może jak ktoś jest z okolic gdzie spółka jest zarejestrowana może by się zainteresował i dowiedział co tam siędzieje. Co wy na to?
  • Re: Strona Nicolasgames Autor: ~AntyGracz [89.67.18.*]
    Na giełdę rusza nowa spółka gamingowa,
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Huckleberry-Games-idzie-na-gielde-Producent-gry-MMO-na-NewConnect-7561565.html
    i przypadkiem obejrzałem zapowiedź gry. Hmmm.... mi to coś przypomina. Przynajmniej mechanika gry, grafika no i ta stacja metra ... Ciekawe.
  • Re: Strona Nicolasgames Autor: ~Nev [79.191.23.*]
    Spółka jeszcze istnieje i jakiejś pokrętne interesy może jeszcze robić o których nie informuje , chociaż trochęęęę strach bo jest na
    widelcu.
[x]
NICOGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.