Zmarnowane dwa lata. Ciągle tylko słyszę, że trzeba zacisnąć zęby i zwieracz, żeby nic więcej nie wyciekło zeń. Od 17 złotych trzymam tą padlinę i liczę na cud. Cud nie nadszedł, nadchodzą za to fatalne wyniki.
Dnia 2017-11-27 o godz. 16:09 ~kristofer58 napisał(a): > Zmarnowane dwa lata. Ciągle tylko słyszę, że trzeba zacisnąć zęby i zwieracz, żeby nic więcej nie wyciekło zeń. > Od 17 złotych trzymam tą padlinę i liczę na cud. Cud nie nadszedł, nadchodzą za to fatalne wyniki.
To jest troll podszywający się pode mnie,mają miękko w gaciach i wszystkiego się chwytają ha ha,moje IP jest nie zmienne 79.184.253,strzerzcie się szulerni.
Kristofer tutaj jest gora 5-6 wynajętych. Garbage do 15 później Reventon. Mecenas sedesowy do 15 później zasuwa 31.0.120 z telefonu.To są bezwgledni ludzie dzialajacy na zlecenie jakiegos grubasa.
Dnia 2017-11-27 o godz. 16:51 ~fangarbage napisał(a): > Kristofer tutaj jest gora 5-6 wynajętych. Garbage do 15 później Reventon. Mecenas sedesowy do 15 później zasuwa 31.0.120 z telefonu.To są bezwgledni ludzie dzialajacy na zlecenie jakiegos grubasa.
Przyznaję Ci w 100% rację,ja to wiem od dawna,ale muszę od czasu do czasu tą swołocz podrażnić,żeby nie czuli się za pewnie,i tak to forum w 90% opanowali.
Przez to wiszenie na haku staję się zerem. Co sesję pogłębia sie moja frustracja. Tak gorąco WIERZYŁEM, że nie spadnie moja perła poniżej 12 złotych i co?