• Raport Autor: ~Edi [145.239.80.*]
    Dostępny jest nowy raport link i czekamy na kolejne info :)
  • Re: Raport Autor: ~panda [87.205.175.*]
    Ciekawe od kiedy zaczną kupować akcje. Co mi się rzuciło w oczy. Wreszcie Altus był na walnym i dokupił ponad 2 tysiące akcje w listopadzie. Co by mogło według mnie sugerować, że odbierają towar od innego TFI lub zgarniają z rynku. zobaczymy czy będą chcieli sprzedać gdy teraz pojawi się popyt.
  • Re: Raport Autor: ~chmura [81.190.229.*]
    uchwała zdaje się, że wchodzi w życie z chwilą podjęcia, więc od jutra mogą zacząć skup. dobrze myślę?
  • Re: Raport Autor: ~panda [159.205.250.*]
    Tak. Jeżeli mają cała resztę ogarniętą to mogą już kupować. Zobaczymy jak to rozegrają i z kim.
  • Re: Raport Autor: ~chmura [81.190.229.*]
    Z rynku zbierać raczej nie będą, bo w mig doszliby do limitu 120 zł. Z drugiej strony ktoś od jakiegoś czasu zbijał pakietami kurs, więc może ta uchwała ma na celu wyzbieranie mu tego z prawej, aby kurs wrócił na właściwe poziomy.
  • Re: Raport Autor: ~yodyod [31.0.80.*]
    Prezes w rozmowie parkietowej wspominał ze ten skup to jednak pod przejęcia i z uwagi na atrakcyjność kursu. Jesli zrobili by zakup z pakietowki to juz nikt ich akcji nie kupi nawet jakby zapowiedzieli nasdaq. Ciekaw jestem timingu. Interesujący człowiek nowy w RN czyżby kolejny Deal z jej przedstawicielem?
  • Re: Raport Autor: ~panda [31.11.214.*]
    dlaczego? Przypuśćmy TFI Altus chce sprzedać, zamiast dołować kurs mogą rzucić teraz. Jeden pakiet po za rynkiem i gitara. Też tak uważam, że ta firma może być przejęta. :)
    I już idą umówione transakcje. Wszystko ustalone, dograne między sobą.
  • Re: Raport Autor: ~yodyod [31.0.82.*]
    Nie żartuj. Te 100 200 akcji umówione? Widać jednak prezesowi ten kurs zupełnie odpowiada. Coraz więcej wywiadów udziela. Na razie promuje siebie na spółkę i jej kurs przyjdzie czas. Ja mam czas więc zobaczymy jak się to skończy
    Oczywiśćie że tak. Pusty arkusz, nie ma zlecen w tej cenie, a tu nagle pyk jest. Skąd kupujący/sprzedający wiedział? Ta na kilka tysiecy teraz to samo. Ile dni spółka ma na podanie infa o zakupie akcji?
[x]
CLOUD -1,41% 56,00 2025-11-13 14:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.