WIDZĄC ILE ALMA BANKRUT WZROSŁA W PIĄTEK JEJ CENA AKCJI W PONIEDZIAŁEK MOŻE BYĆ JUŻ WYŻSZA OD CUBE.ITG W SANACJI !!! BRAWO WY !!!!!!!!!! KAPITALIZACJA CUBE.ITG 4.9 MLN !!!!!!!!!!!!!! CUBE.ITG JEGO CENA AKCJI WYCENIA JUŻ NAWET BANKRUCTWO KTÓREGO NIE MA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Więc skoro cena wycenia bankructwo, więc moze to czeka cube ? Vistal ma co sprzedawać żeby się uratować, CUBE nie ma już nic poza DTP, które jest zadłużone, popatrz na FOTA, też mają majątek coś tam jeszcze tworzą, a po ile jest cena akcji ? ja myślę że CUBE bardziej pasuje do FOTA niż do Vistala
Widze ze wam sie coraz bardziej pogarsza. Jak mozna patrzec i porównywać cenę akcji różnychh spółek z różną ilością akcji? Różne tez wartości długów oraz różne wartości pozostałego majątku? I wszystko to sprowadzać do ceny pojedyńczej akcji? Nieźle trzeba mieć już zryty od tych spadków beret zeby takie porównania bankrutów sobie urządzać.
DLACZEGO KŁAMIESZ PRZECIEŻ Cube.ITG z przedwstępną umową sprzedaży nieruchomości we Wrocławiu za 7,2 mln zł brutto 2017-07-26 08:24 AA+A+
Data Techno Park, spółka zależna giełdowego Cube.ITG, zawarła przedwstępną umowę zbycia nieruchomości gruntowej i budynku biurowego we Wrocławiu na kwotę 7,2 mln brutto. Finalizacja transakcji spodziewana jest do końca roku - podał Cube. ITG w komunikacie prasowym. Uzyskane potencjalne środki mają poprawić bieżącą sytuację płynnościową i zmniejszyć zadłużenie.
ZA CHWILĘ ALMA BANKRUT DROŻSZA OD CUBE.ITG W SANACJI !!!!! RÓŻNICA JEST TYLKO TAKA ŻE CUBE.ITG POSIADA DUŻO WIĘKSZY MAJĄTEK OD ALMY !!!!!! DATA TECHNO PARK + DRUGA NIERUCHOMOŚĆ WE WROCŁAWIU !!!!!!
Czemu nie kupisz akcji tylko naganiasz innych skoro wg ciebie jest to super hiper promocja? Jako przedsiebiorca zawsze mi sie wydawalo ze najlepiej sie zarabia kupujac w promocji przed innymi. Namawianie innych i pokazywanie ze jest to okazja zycia wszystkim myslacym wlaczy czerwone swiatlo na ta spolke. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego jak bardzo zniehecasz potencjalnych inwestorow w tym mnie takim naganianiem. Albo utopiles w tej spolce kupe kasy albo placa tobie za naganianie na spadki bo ma wzrost nikogo nie przekonasz swoimi wpisami
Dnia 2017-11-27 o godz. 15:33 ~robert napisał(a): > radzę brać póki tanio !!
Robercik, a jak tam się mają Twoje wtorkowe wzrosty? Kolejny taki dzień tygodnia i jakoś proroctwo się nie spełnia :D Dzisiaj ostatnia Twoja szansa na jakiekolwiek pieniądze z tej spółki, bo po jutrzejszym raporcie to będziesz mógł za grosze kupować ;)
Dnia 2017-11-28 o godz. 12:53 ~Inwestor napisał(a): > Po ostatniej emisji dlug bedzie mniejszy, pytanie tylko jakie przychody Monitor oplułem!!! Dług będzie mniejszy - życzę powodzenia!!! Wszyscy podniecali się wynikami za pierwsze półrocze, ale wtedy coś jeszcze się w tej firmie działo. Trzeci kwartał pokaże stan faktyczny tej spółki przed zatwierdzeniem postępowania sanacyjnego.