• Jerek czekam na przeprosiny! Autor: alidrisi2 [83.27.255.*]
    Jerek przez 3 lata czytałem twoje obraźliwe komentarze w których nazywałeś mnie tetrykiem, głąbem, leczem itd a wszystko to dla tego, że opisywana przeze mnie sytuacja różniła się od twoich "innowacyjnych, światłych i dyktowanych ogromnym doświadczeniem" analiz i prognoz. Jedyne co na ich poparcie miałeś to kolejne nie nadchodzące poniedziałki parę garści kłamstw o swoich rzekomych sukcesach i stanach posiadania później sam fakt istnienia na papierze tej firmy a wreszcie że jej ciągle nie wykluczyli.
    Ponieważ merytorycznych odpowiedzi na moje pytania już mi nie udzielisz, zresztą po co skoro życie samo dowiedziało na wszystkie co do joty i wyszedłeś na skończonego matoła i leszcza oczekuję na przeprosiny.
    Krytykę od mądrzejszych od ciebie znoszę z pokorą i do błędu parę razy musiałem się przyznać ale wręcz organicznie nie znoszę zadufanej w sobie głupoty, następnym razem jak zechcesz kogoś pouczać to to najpierw sam się czegoś naucz (zobaczysz ile to wysiłku to pewnie i leszczami nie będziesz tak hojnie dysponował) a teraz przepraszaj albo zmieniaj nick i IP

• Re: Jerek czekam na przeprosiny! Autor: alidrisi2 [83.7.142.*]
    No i podkulił ogon i zniknął.
    Do tego prezes wymieniony... 2 mega sygnały zakupu. Nic tylko zaskarżać decyzję i wznawiać obroty.
  • Re: Jerek czekam na przeprosiny! Autor: ~12345 [89.229.180.*]
    topielec zrobił wdech i przepadał. Przyjdzie czekać na kolejne blef - info ze spółki, to się wynurzy.
  • Re: Jerek czekam na przeprosiny! Autor: alidrisi2 [83.7.193.*]
    "wszystko zostało już wyjaśnione. Macie co chcieliście ;-). Powodzenia Wam życzę!!! :-)
    Pozdrawiam Wasz Jeronimo"

Ten wpis oraz brak reakcji rozumiem jako kapitulację. Najwyraźniej po 3 latach wreszcie mu się wyjaśniło, co z siebie zrobił. Ciekawe gdzie teraz wypełźnie i czy znów się będzie mądrzył. Chyba jednak nabrał trochę pokory jeśli policzył sobie ile głupot popisał.
    No chyba, że przeliczył sobie na pełne etaty... ;)
  • Re: Jerek czekam na przeprosiny! Autor: ~Deryl [157.158.202.*]
    No niestety stało się, pieniądze utopione. Trudno

Pozdrawiam Alidri miło się tutaj z tobą kiedyś rozmawiało, miałeś racę

• Re: Jerek czekam na przeprosiny! Autor: ~12345 [185.35.198.*]
    jerek po przeczytaniu komunikatu, dostał w mordę jak żadnym wpisem na forum :)) chciaż okładany był tu niemiłosiernie.
  • Re: Jerek czekam na przeprosiny! Autor: kowal2200 [95.160.156.*]
    I już się więcej nie podniesie. A szkoda, mógł dać jakiś komentarz na koniec ale szczerz mówiąc właśnie tak to widziałem. Chyba tylko powrót do notowań, który nigdy nie nastąpi mógłby go tu przywołać
  • Re: Jerek czekam na przeprosiny! Autor: alidrisi2 [83.7.193.*]
    No dzięki chociaż trochę mi jerka będzie brakowało. szkoda ze go naciągnąłem tylko na te parę "analiz".
    Ale Jeszce parę dni nadziei zostało a jak nie to za rok.
    Tak czy siak życzę bardziej trafionych inwestycji.
  • Re: Jerek czekam na przeprosiny! Autor: ~jok [89.75.176.*]
    Dnia 2017-11-24 o godz. 15:40 alidrisi2 napisał(a):
    > Jerek przez 3 lata czytałem twoje obraźliwe komentarze w których nazywałeś mnie tetrykiem, głąbem, leczem itd a wszystko to dla tego, że opisywana przeze mnie sytuacja różniła się od twoich "innowacyjnych, światłych i dyktowanych ogromnym doświadczeniem" analiz i prognoz. Jedyne co na ich poparcie miałeś to kolejne nie nadchodzące poniedziałki parę garści kłamstw o swoich rzekomych sukcesach i stanach posiadania później sam fakt istnienia na papierze tej firmy a wreszcie że jej ciągle nie wykluczyli.
    > Ponieważ merytorycznych odpowiedzi na moje pytania już mi nie udzielisz, zresztą po co skoro życie samo dowiedziało na wszystkie co do joty i wyszedłeś na skończonego matoła i leszcza oczekuję na przeprosiny.
    > Krytykę od mądrzejszych od ciebie znoszę z pokorą i do błędu parę razy musiałem się przyznać ale wręcz organicznie nie znoszę zadufanej w sobie głupoty, następnym razem jak zechcesz kogoś pouczać to to najpierw sam się czegoś naucz (zobaczysz ile to wysiłku to pewnie i leszczami nie będziesz tak hojnie dysponował) a teraz przepraszaj albo zmieniaj nick i IP
    >

sam mule stawiałeś tezy ze przywrócą i wybije, lepiej nie pyskuj bo ci wstawie twoje posty
  • Re: Jerek czekam na przeprosiny! Autor: alidrisi2 [83.7.216.*]
    wstawiaj

[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.