Jerek przez 3 lata czytałem twoje obraźliwe komentarze w których nazywałeś mnie tetrykiem, głąbem, leczem itd a wszystko to dla tego, że opisywana przeze mnie sytuacja różniła się od twoich "innowacyjnych, światłych i dyktowanych ogromnym doświadczeniem" analiz i prognoz. Jedyne co na ich poparcie miałeś to kolejne nie nadchodzące poniedziałki parę garści kłamstw o swoich rzekomych sukcesach i stanach posiadania później sam fakt istnienia na papierze tej firmy a wreszcie że jej ciągle nie wykluczyli. Ponieważ merytorycznych odpowiedzi na moje pytania już mi nie udzielisz, zresztą po co skoro życie samo dowiedziało na wszystkie co do joty i wyszedłeś na skończonego matoła i leszcza oczekuję na przeprosiny. Krytykę od mądrzejszych od ciebie znoszę z pokorą i do błędu parę razy musiałem się przyznać ale wręcz organicznie nie znoszę zadufanej w sobie głupoty, następnym razem jak zechcesz kogoś pouczać to to najpierw sam się czegoś naucz (zobaczysz ile to wysiłku to pewnie i leszczami nie będziesz tak hojnie dysponował) a teraz przepraszaj albo zmieniaj nick i IP
"wszystko zostało już wyjaśnione. Macie co chcieliście ;-). Powodzenia Wam życzę!!! :-) Pozdrawiam Wasz Jeronimo"
Ten wpis oraz brak reakcji rozumiem jako kapitulację. Najwyraźniej po 3 latach wreszcie mu się wyjaśniło, co z siebie zrobił. Ciekawe gdzie teraz wypełźnie i czy znów się będzie mądrzył. Chyba jednak nabrał trochę pokory jeśli policzył sobie ile głupot popisał. No chyba, że przeliczył sobie na pełne etaty... ;)
I już się więcej nie podniesie. A szkoda, mógł dać jakiś komentarz na koniec ale szczerz mówiąc właśnie tak to widziałem. Chyba tylko powrót do notowań, który nigdy nie nastąpi mógłby go tu przywołać
No dzięki chociaż trochę mi jerka będzie brakowało. szkoda ze go naciągnąłem tylko na te parę "analiz". Ale Jeszce parę dni nadziei zostało a jak nie to za rok. Tak czy siak życzę bardziej trafionych inwestycji.
Dnia 2017-11-24 o godz. 15:40 alidrisi2 napisał(a): > Jerek przez 3 lata czytałem twoje obraźliwe komentarze w których nazywałeś mnie tetrykiem, głąbem, leczem itd a wszystko to dla tego, że opisywana przeze mnie sytuacja różniła się od twoich "innowacyjnych, światłych i dyktowanych ogromnym doświadczeniem" analiz i prognoz. Jedyne co na ich poparcie miałeś to kolejne nie nadchodzące poniedziałki parę garści kłamstw o swoich rzekomych sukcesach i stanach posiadania później sam fakt istnienia na papierze tej firmy a wreszcie że jej ciągle nie wykluczyli. > Ponieważ merytorycznych odpowiedzi na moje pytania już mi nie udzielisz, zresztą po co skoro życie samo dowiedziało na wszystkie co do joty i wyszedłeś na skończonego matoła i leszcza oczekuję na przeprosiny. > Krytykę od mądrzejszych od ciebie znoszę z pokorą i do błędu parę razy musiałem się przyznać ale wręcz organicznie nie znoszę zadufanej w sobie głupoty, następnym razem jak zechcesz kogoś pouczać to to najpierw sam się czegoś naucz (zobaczysz ile to wysiłku to pewnie i leszczami nie będziesz tak hojnie dysponował) a teraz przepraszaj albo zmieniaj nick i IP >
sam mule stawiałeś tezy ze przywrócą i wybije, lepiej nie pyskuj bo ci wstawie twoje posty