a zwłaszcza były warte więcej gdy były notowane z 3 z przodu - dlatego zająłem na nich pozycje.
w wezwaniu część oddałem.
część zostawiłem w przekonaniu że akcje warte są więcej niż 5,2 zł.
jak się okazuje szuler tak prowadzi sprawy jwc że więcej niż 5,2 zł pewnie nikt nie dostanie za 1 akcję jwc mimo iż akcje warte są więcej.
i to miałem/mam na myśli mówiąc że z szulerem nie należy zasiadać do wspólnej gry.
mentalność szulerska u szulera zawsze bierze góre i szuler zawsze postępuje jak szuler. i to właśnie powoduje iż zastanawiam się czy szuler będzie próbował zmusić inwestorów indywidualnych do sprzedania akcji jwc po np. 4,7zł.
Ja mam dużo i NIE SPRZEDAŁEM ani 1-akcji !!!!!!!! pisałem na wezwaniu ,później i piszę teraz -NIECH SIĘ WALI . Jak mnie nie przymuszą nie oddam ani 1-szt. po tych skandalicznie niskich cenach. Te obecne głupawe / nijakie zagrywki dla frajerów są żałosne . Obroty zerowe ,cena niższa a później dobry pan joSSek da od niechcenia 5,20 żeby barany nie ryczały. LUDZIE jesteście Inwestorami czy niemotami idącymi na stracenie. Pisałem 102 X i piszę znowu -NIE SPRZEDAWAĆ ANI 1-AKCJI !. Pewnie to już nic nie da bo tylko 40 000 akcji i już jest poniżej 10% a kretyn zawsze się gdzieś znajdzie. JWC śpi na kasie i ziemi jak skupi to zobaczycie jak wylizą dochody netto ,dywidenda itd. Ukradziona vel zawłaszczona kasa jest gdzieś schowana -proste jak drut. Pisałem do KNF 2 X do dzisiaj 0,00 odpowiedzi. Cyrk i syf .jaki " właściciel " taka i spółka. Pozdrawiam wytrwałych -nie dajcie się głupocie i tanim złodziejskim sztuczkom. Jack /Jacek.