do 16 jeszcze przycisną w doł. Robią to na koniec dnia bo można mała ilością akcji skończyć sesje na minusie. Cały weekend garabaty/reventon z mecenasem będą Was męczyć jaka to zła spółka. Jakie to nudne. Jak chcecie kupić to tylko jak robią docisk.
Dobre info na tej spółce jesr zawszę okazją do wykonania nieprzeciętnie celnego strzału,z zaskoczenia,z wytrzeszczem i oczopląsem,z inwestorskim pozdrowieniem-niech krwisty klocek ma was w nieustającej opiece
i będą tak ćwiczyć do lutego na tych poziomach aż już nie będzie kupujących i sprzedających. Wtedy wykręcą w dwa dni do 12 zeta żeby odciąć leszczy od zakupów. Ubrani i wymęczeni oddadzą z ulgą żeby wyjść chociaż na zero. I wtedy zacznie się dopiero podbijanie kursu z pomocą nowych leszczy żeby pomogli im wejść na wyższe poziomy.
Fangarbage napisał: <<Rzeczywiście chłopaki pracują a my kupimy taniej.Bokunom robią na złość? Jakie to prostackie>>
- Może nie tyle latryna /mafia/ od 4 lat robi na złość dla Bokuna, co chciałaby przejąć firmę. Stąd taka szaleńcza sprzedaż miesiąc temu po 6, -. /Dlaczego w tym czasie sprzedawał Aegon? - mógłby sprawdzić KNF/
Bokun i Dziedzic - sądzę - to przewidzieli i ...pożyczając duże pieniądze pokazali, że mają ich w głębokim poważaniu,
Mają zabezpieczenie.
========= Nie bez powodu Latryniarze, tak cienko "przędą" i równie cienko komentują. Wiedzą, że dali duopy. A z marzeń nici. stąd, mój wniosek, że nie zejdą poniże 7,xx. Sępom czekającym na obiecywane spadki <7, może aż do 6,-? polecam zakupy, gdy cena wzrośnie do kilkunastu zł. To będzie raptem 10-15 zł więcej od spodziewanej zniżki 1-2 złotowej.Kalkulacja gienjalna /ok/.
c.d do ars: ..będzie można zaczekać z kupnem akcji /licząc na obiecywaną cenę przez latrynę - 2-4/ do końca roku 2018.
Wówczas przy konserwatywnych przewidywaniach cena będzie oscylować wokół 40-60 /a lub przy optymistycznych - Astana pracuje na 400 - na 100-120/a Pozdrowienia dla /na wyłączność/ myślących
Co prawda, Latryna prawdopodobnie zwróci różnicę ceny x ilość akcji ale nie jestem pewien, hahaha
nick - jego sens - można odczytać po wypowiedziach. Tak, wiem. Właściwie całe credo i sens funkcjonowania Latryny podałem w poprzednich dwóch wpisach, wczytaj się. Pomyśl, kto przez całe 4 lata, dzień w dzień harowałby, uruchamiając kilka osób, w tym jakiegoś - pożałuj się Boże - yenalityka, który komentuje /podaję z pamięci/ - przez swoją arogancję spółka tak jest zaniżana i powinna być notowana /jeśli dobrze pamiętam/ nawet po 2 - zł. To s t y l analizy? Tenże pan nie raczy wziąć pod uwagę AF , podpisanych umów s-ki, jej patentów światowych i rodzaju produkcji jedynej na świecie /pewnych rodzajów/....itp., to co on śmie robić. Jeśli ma uprawnienia analityka finansowego /wątpię/, powinna go ukarać KNF i odebrać uprawnia. To o co tu chodzi? ......