Dzisiaj na koniec dnia jak co piątek będzie docisk. Żeby przez cały weekend leszcze się naczytały na forum jaka to zła spółka. Będą ryczeć od samego rana w sobotę. .
Dnia 2017-11-24 o godz. 08:27 ~oleksy napisał(a): > Dzisiaj na koniec dnia jak co piątek będzie docisk. Żeby przez cały weekend leszcze się naczytały na forum jaka to zła spółka. > Będą ryczeć od samego rana w sobotę. > .
Mnie interesują fundamenty spółki a brązowe napisy na ścianach w TOJ-Tojach
Dnia 2017-11-29 o godz. 22:25 ~jajajakfix napisał(a): > możesz kupować cynamon z gaci,jtro go będzie pod dostatkiem,z inwestorskim pozdrowieniem-niech krwisty klocek ma was w nieustającej opiece
jutro zbieram co dzisiaj wysypalem powyzej 8 zl nastepne info jutro tylko na wieksze sumy raport jak raport d nie urywa pozytywne sa inne rzeczy i pod to gramy .
Pewnie na pewno boje sie ze dzisiaj nie odkupie w tej cenie , kto czytal dokladnie raport ten powinien zauwazyc niektore sprawy i co moze sie dziac w najblizszej przyszlosci raport ma moze slabe strony ale jak sie wczytac to jest bardzo duzo pozytywow ktorego na 1 rzut oka nie widac.
ale mysle ze nie po to uwalili zeby teraz nie zebrac od frajerow to moze z samego rana bedzie dol to moze uda sie zaliczyc jeszcze taniej niz na zamknieciu mam nadzueje ze nie odetna od akcji .
reventon jak namysliles sie moja propozycja dalej aktualna , a przeczytaj ze zrozumieniem caly raport to zobaczysz jaka petarde nam Jacus szykuje ze sie zaczna tratowac za chwile zeby kupic jedna akcyjke ale nie powiem o co chodzi niech kazdy sam sobie to znajdzie .