• bytom po 3,00??? Autor: ~xxxx [31.1.19.*]
    O co tu chodzi??? Po połączeniu z VISTULĄ i wymianie akcji po kursie 0,82 Bytom powinien kosztować co najmniej 3zł przy dzisiejszym kursie Vistuli 3,9 ta cena powinna wynosić nawet 3,20zł Ktoś mi to wytłumaczy???
  • Re: bytom po 3,00??? Autor: ~ja [188.146.128.*]
    ja o tym pisze odkąd potwierdzili parytet!
    cos mi tu śmiedzi...
    albo jednak bedzie inny parytet chociaż potwierdzony 0,82,albo ktos trzyma kurs żeby skupić od wysrtaszonych i zniecierpliwionych.
    w tym momencie to głupota kupowac vistule a nie kupować bytomia ale jednak tak sie dzieje !!!

• Re: bytom po 3,00??? Autor: ~Jan [83.25.82.*]
    Parytet wyliczyli na prognozach, a teraz gdy UOKiK przesunął decyzję o 4msc. mogą jeszcze zweryfikować parytet na podstawie rzeczywistych wyników za 2017, tak obstawiam.
  • Re: bytom po 3,00??? Autor: ~oko [185.21.163.*]
    nie wydaje mi sie żeby mieli i chcieli zmieniać parytet , jest przecież zapisany i podpisany w porozumieniu , które czeka tylko na WZ
  • Re: bytom po 3,00??? Autor: ~ciekawy [188.166.47.*]
    bedzie po 3zl jak wiekszosc nie wytrzyma i odda ze strata, jak wszedzie
  • Re: bytom po 3,00??? Autor: ~piła [195.117.55.*]
    o ile mogę zrozumieć tych co specjalnie manipulują i zaniżaja cenę żeby dokupic taniutko to tych co sprzedaja w tej cenie nie da sie zrozumieć !
  • Re: bytom po 3,00??? Autor: ~ja [31.2.27.*]
    jakby nie patrzeć , aktualna cena jest conajmniej dziwna.
    jesli bedzie przejęcie i ustalony parytet to super ale jesli do przejęcia nie dojdzie to też dobrze bo jakoś nie było mowy o przejęciu i bytom kosztował sporo powyzej 3 , więc naprwde nie rozumiem aktualnej ceny !
[x]
BYTOM 0,75% 2,75 2018-11-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.