Podjęcie uchwał w sprawie: wyrażenia zgody na zawarcie przez Spółkę warunków pożyczek pieniężnych z Członkiem Rady Nadzorczej Spółki oraz Prezesem Zarządu Spółki.??
Taka konieczność wynika z KSH. Pytanie retoryczne: Jak myślicie czy gdyby za te 600k skupili akcje z rynku i pochwalili by się tym w raporcie w dniu następnym to gdzie zatrzymał by się kurs i ile by na tym zakupie i pozostałym pakiecie akcji zarobili?
ja pier kolejne pożyczki kolejne wyprowadzanie ze spółki kasy to się w głowie nie mieści czy jest jakiś nadzór , czy jest jakaś prokuratura do cholery ??!!!
Dnia 2017-11-22 o godz. 15:34 ~reventon_wro napisał(a): > ja pier > kolejne pożyczki kolejne wyprowadzanie ze spółki kasy > to się w głowie nie mieści > czy jest jakiś nadzór , czy jest jakaś prokuratura do cholery ??!!!
at o dobre mało się nie udławiłem , a jeszcze bym prosił o skomentowanie wysokości oprocentowania pożyczek choć to dopiero propozycja .
Ale ten garbaty się dwoi i troi pod każdym wątkiem nie to, że piszę posta lecz prowadzi dyskusję pod każdym wątkiem. Tak zwany no-life myślałem, że to domena graczy komputerowych ale widać nie tylko.