Hamstwo co nie radziu. Czemu nie sprzedał jak ciągnęło do góry po wynikach. Nie ma bata. To nie sprzedaje nikt w potrzebie tylko hasło uważa kurs. Skoro Knf zainteresował się sprawa cdreda to może jednak i tu cis zadziała. Niech jeszcze zainteresują się sprawą artykułów puszczanych aby skasować spółkę i czemu i komu pani prezes sprzedawała akcje. Oraz cała tą liną emisją po 60 groszy. Dosyć tego poprostu
Alek ale nie dziw się sam się zastanawiam czy nie wywalić części i nie zagrać gdzie indziej. Tutaj od prawie 3 mcy jest marazm a teraz po wynikach to już jest przegięcie. Powtarzamy sobie że może ruszyć w każdej chwili ale.. prawda jest taka że może ruszyć i za pół roku np po wynikach rocznych. Jedni poczekają a inni zagrają gdzie indziej i wrócą. Sam straciłem 2-3 okazje gdzie dobrze wytypowałem ruch w górę ale nie wycofałem kasy z Alei i nie kupiłem tam. Bo teraz największy pakiet mam tu. Każdy gra tak jak uważa
jak narazie wszyscy, którzy stąd uciekli w pogoni za spektakularnymi zyskami dostali gdzie indziej po dupie.. już lepiej tu siedzieć i się kisić. przynajmniej się nie traci
Czuje sie nie zrozumiany, sprzedalem niewielka czesc swojego pakietu aleji i wiecej nie mam zamiaru, dalej wierze w aleje. Jak strace na minoxie to trudno, biore to pod uwage. Pretensje mozna miec ale do malego niemca.
to że Szkopek dalej sprzedaje też wcale nie jest pewne. teraz np na 1.25 stoi zlecenie 6,6tys. Jakiś czas temu ktoś to łyknął po 1,2..Od lat tu jest akcjonariat który gra na grosze..ale zresztą nie tylko tu, na całym NC gra głównie drobnica - 100zł zarobione i tydzień można uznać za udany. nigdy się to nie zmieni, trzeba przywyknąć.
A ja nie mam problemu, bo sobie obiecałem, że nie puszczę poniżej 2 zeta plus. Taka kiszonka była przed długi czas na poziomie 60-70 groszy i kto nie wymiękł (jak np. ja) to już jest 100% co najmniej do przodu. Spółka ma tak bzdurnie niską wycenę, że to tylko kwestia czasu. Zawsze znajdzie się kilku kolarzy, ale nie znamy dnia, ani godziny kiedy już się poniżej 2 nie kupi, tak jak nagle poniżej 1,2 jest trudno. Ja jak tylko spada do 1,20 i niżej będę dalej dobierał, jak zrobiłem to dzisiaj. Przypominam, że zawsze jest ryzyko jakiegoś numeru poniżej pasa ze strony zarządu, ale to będzie ich ostatni - mam nadzieję, że sobie z tego zdają sprawę i wiedzą, że nikomu już nie opchną swojego papiera, jeżeli będzie jakieś brzydkie zagranie.
Ktoś wystawia 13700 akcji po cenie poniżej ceny kupna (1.20) na spółce która tydzień temu ogłosiła 10x wzrost przychodów za trzy ostatnie kwartały No kur!
13700 to grubas wali!? śmieszni jesteście poza tym skąd wiecie po jakiej cenie bral?! zwykły leszcz wychodzi pi niższej cenie bo zależy mu na czasie ( np wejść w centuriona czy minox) a tu ku... zaraz haslo padnie że fundy sypia!
nie napisałem że "grubas wali" tylko opisałem absurdalne zachowanie co też nie neguje spekulacji przez poważniejszych graczy bo przecież nie wywali od razu 100k akcji tylko będzie sypał małymi pakietami faktem jest natomiast nienormalne zachowanie kursu po ogłoszeniu wyników a pytanie tylko czy to celowe zagrania czy po prostu drobni mają dość i wychodzą z zyskiem 100%
Tak tak dracos to drobni walą tak.
A Ty skąd się nagle tu wziąłeś.
Ja uważam że owszem na takiej mielonke w dół ktoś się tam zredukuje ale generalnie te mielonke nie robią leszcze.
Dla mnie jest oczywiste że jest to ruch spekulacyjny. I nie broń tak nie wiem kogo
jestem ubrany od jakiegoś czasu tylko na forum nie mam czasu ani chęci pisać, aż mnie korci wywalić pkcem swoje xx k pamięta i zobaczyć gdzie wam się zatrzyma kurs
zgodnie z waszą teoria ktoś mnie juz wyrecza... ciekawość nie znaczy ze tak zrobie bo tracić kasy nie lubię a za wyzwiska to gratuluje poziomu jaki soba reprezentujesz...mama jest z Ciebie na pewno bardzo dumna
nikogo nie chcialem straszyć, chce Wam tylko uświadomić że przy tak niskich obrotach niewielki pakiet wystarczy żeby spuścić kurs o kilka groszy, myślę że to jedna z przyczyn dlaczego tutaj nie wchodzę gracze z głębszym portfelem, wstępnie jestem tu na Long bo widzę potencjał w tym papierze na przyszłość