Żeby nie było, mam akcje, ale... Nie spodobało mi się emitowanie obligacji na 18 %. Te 18% to szok dla rynku. Część drobnych nie wie o co chodzi, ale wystarczy popatrzeć po ile chodzą procenty na rynku obligacyjnym. Więc jak dla mnie to:
- ratowanie w panice spółki, która nie ma kasy obrotowej potrzebnej dla biznesu - chęć szybkiego "dorobienia" - wyprowadzanie kasy z firmy przy pomocy takich obligacji
Dnia 2017-11-20 o godz. 19:34 ~kristofer58 napisał(a): > Żeby nie było, mam akcje, ale... > Nie spodobało mi się emitowanie obligacji na 18 %. Te 18% to szok dla rynku. Część drobnych nie wie o co chodzi, ale wystarczy popatrzeć po ile chodzą procenty na rynku obligacyjnym. Więc jak dla mnie to: > > - ratowanie w panice spółki, która nie ma kasy obrotowej potrzebnej dla biznesu > - chęć szybkiego "dorobienia" > - wyprowadzanie kasy z firmy przy pomocy takich obligacji >
jeno ty [5.172.238.*] jej pozostałeś:))) i żeby nie było masz akcje:))))))))))))))))))
kristofer58 , wszyscy wiedzą, że masz akcje, to nie jest dzisiaj powód do dumy, zwłaszcza, że naganiałeś od chyba 16 złotych, jeśli się nie mylę. Trochę słabo, co?
Rozumiem poniekąd poranne rozedrganie i oszołomienie spowodowane brakiem potasu i magnezu, ale nie jesteś u siebie na wsi, jakieś minimum przyzwoitości obowiązuje, pijaczyno ... Nadal nie pogodziłeś się ze stratą, to niedobrze. A tu jeszcze fatalne wyniki nadchodzą ...
Dnia 2017-11-21 o godz. 08:03 ~Sedesowy napisał(a): > Byleby panika nie wybuchła po publikacji tych fatalnych wyników, jak ostatnio, że mało sie nie potratowali.
Ile będzie górnych wideł po rewelacyjnych wynikach?