W porównaniu do konkurencji świetne wyniki. Firma przynosi zyski, nie wiem czego się spodziewacie? Po umorzeniu postępowań/kontroli US może w końcu ruszy. Dawno żadnej informacji nie było, może w wkrótce coś się wyjaśni.
Raczej gra idzie pod zbieranie akcji, czyli zniechęcenie inwestorów do akcji - słabsze wyniki, mało informacji, brak jazd na papierze. Pewnie chcą zejść niżej i niżej.
raport jak raport i tyle .jest zysk !!!! może będzie dywidenda? .zapowiadają ostatni rok spadku przychodów to się okaże !!!! jak ktoś potrzebuje na wódę niech sprzedaje !!! ja też pije może nawet więcej od Kotulanki i wiem co to jest sahara .powiedziałem sobie ,że jak nie będę miał na wódę to będę sprzedawał po 5 akcji ( na ćwiartkę ) nie pomylicie mnie z animatorem
Dla mnie rwentualna wtopa oznacza nizsza emerytura lub wcale jak zbankrutuja 108000 zl po 1800 zl miesiecznie to jest 50 miesiecy czyli 5 lat zycia . Tak mialo byc lub lepiej a jest jak jest. Co bedzie zobaczymy.
Nie spadałoby tak, jakby mieli zbankrutować. Nie zapominajmy, że to GPW :D Zresztą to bardzo ostrożna spółka, widać po raportach, że bankructwo to raczej niemożliwość w najbliższe 10 lat minimum.