Co Ty bredzisz .jakie kary umowne i opłaty?OFE-2 filar,przenosisz,bo masz kaprys.Po reformie wybór 3 filaru.Zgadnij ile kamieni może polecieć,jesli akcjonariat się zainteresuje.Taki akcjonariat jak w Synthos
Dlatego nie nawołuję do trzymania akcji.bo nie każdego stać na taką fanaberię.Na pewno jednak nie warto się spieszyć z zapisywaniem na skup,czas do 18 grudnia.W cywilizowanym kapitalizmie nie jest lepiej,dlatego,że są dobrymi wujkami tylko,ze markę w dużej mierze kształtuje opinia publiczna i indywidualne,świadome podejście klientów.Poczta pantoflowa przy obecnym bałaganie informacyjnym jest najbardziej wiarygodna.Najlepsza reklama i antyreklama.
Dlatego napisałem "chyba" . Taaak bo az tylu jest akcjonariuszy sns w jednym ofe zeby sie zleklo... Ja rozumiem walczyć o swoje ale realnie a nie fantazjujac. Nec plures contra hercules... Z garscia akcji na ofe i solowowa... Hehheheh
Kropla drąży skałę.Nie podoba mi się-działam.Ten się śmieje,kto się śmieje ostatni.Nie mam akcji i nie mam nic do MS.Nie podoba mi się ten cyrk i już.Wolno mi!
Ja bym powiedział, że to nie tyle czas próby, co czas premii świątecznych, które w instytucjach finansowych bywają legendarne. Cześć dziś zarzadzących fundami może nie mieć żadnej wiedzy o Synthosie czy o chemii. Dostali akcje w spadku po swoich poprzednikach i interesowali się wyłącznie przy okazji dywidendy. Dla nich możliwość zamknięcia pozycji ze sporym zyskiem tuż przed końcem roku będzie kusząca.
Żeby się nie przeliczyli,przeczytaj wezwanie na zapisy,okres nie jest zamknięty,zostawili sobie możliwość przesunięcia terminu zapisów -jedno lub wielokrotnie jeśli ilość zapisów nie zapewni powodzenia skupu.Dlatego jest wezwanie na 100 %akcji.A wtedy wypłaty dla tych,którzy się zapisali w ciągu pierwszych 70 dni maja być wypłacone nie później niż 10 dni po tych 70 dniach.Jak drobni chcą mieć kasę na święta,to lepiej sprzedać nieco powyżej kursu wezwania lub wezwania na giełdzie.Chyba każdy macierzysty bank w tym pomoże,a opłaty w wezwaniu też są.
70 dni od 17 listopada potem 10 dni roboczych.Czy te 70 dni jest kalendarzowych nie wiem na pewno,musialabym doczytać,jest tam przywolany przepis.Ale to tylko w przypadku przedłużenia zapisów o czym musi poinformować najpóźniej chyba 5 grudnia,czyli 14 dni przed upływem zapisów