wg raportu na 30 września stan gotówki w kasie ponad 8 mln , zapasy ponad 55 mln , łacznie ponad 63 mln. Kredyty i pozyczki do spłacenia 0. Kapitalizacja circa 30 mln .
Zęby zjadłem na giełdzie. Trend spadkowy na Briju ( ITM) trwa i trwać będzie. I nie ma znaczenia,że coś tam w przyszłości się poprawi.Silne trendy spadkowe trwają,aż cena zejdzie do poziomu śmieciowego. Aż ITM będzie warte tyle,co papierek po batoniku,wyrzucany do kosza. Wtedy,jeżeli firma nie zbankrutuje,akcje przejdą w ręce silnych graczy,którym wzrosty za ich życia będą obojętne. Oni mają dzieci i wnuki,którym to zapiszą.
Do -qwe- i -Jw - Zobaczymy za 2-3 miesiące. Póki co,spada codziennie niżej i nic nie zaprzecza moim prognozom. Wasze nadzieje nic nie znaczą na rynku. Do zera nie dojdzie,ale nie spodziewam się wiele wyżej. Ta firma prosperowała tylko na vatowskich przekrętach.
Dnia 2017-11-17 o godz. 15:15 ~kaboklo napisał(a): > Do -qwe- i -Jw - Zobaczymy za 2-3 miesiące. Póki co,spada codziennie niżej i nic nie zaprzecza moim prognozom. Wasze nadzieje nic nie znaczą na rynku. Do zera nie dojdzie,ale nie spodziewam się wiele wyżej. Ta firma prosperowała tylko na vatowskich przekrętach.
kolego jeśli byś zęby zjadł na giełdzie , to wiedziałbyś ,że takie wpisy oznaczają spotkanie z prokuratorem. Powodzenia
Kolego,gdybyś też zjadł zęby na giełdzie,to wiedziałbyś,że mój pogląd jest normalną i dopuszczalną oceną wydarzeń.Tego rodzaju podejrzenia są podstawą większości postępowań Urzędu Skarbowego.
Rzeczywiście, ktoś powinien się zająć tymi, którzy rzucają nieuzasadnionymi prawie oszzerstwami ! Gdyby to była moja firma to goście mieliby już problem!