Max w styczniu roku 2017 to nieco powyżej 36PLN. Obecnie cena to 4,83PLN (spadek o więcej niż o 86% wartości) co prowadzi do wniosku, że utrzymanie tempa obniżania wartości akcji przez kolejny taki okres spowoduje wycenę waloru na ok. 0,68PLN, co za tym idzie - prorokowane 3PLN do końca roku 2017 byłoby jak najbardziej realne, natomiast pod koniec 2018 cena 3 PLN pozostawałaby co najwyżej marzeniem...
Re: 3 z przodu Autor: ~z36zł39grna3zł72gr [188.146.96.*]
Dnia 2017-11-25 o godz. 17:40 ~Zatroskany napisał(a): > Sami wróżbici cholera jasna
- raczej głęboki kolonializm, o mrocznym średniowieczu nie może być mowy, bo w tej epoce reguły były jasno-przejrzyste: złodziejom ucinano ręce, kłamcom języki, szubrawców wieszano. Zasadność istnienia GPW i NC? - oczywistość zawiła...tudzież ryzyko inwestycyjne nie ma najmniejszych szans z oszustwem i jawną manipulacją, a co ciekawe mechanizm powszechnie znany jest w dalszym ciągu chroniony.
Widzę, że nikt tej spółki patykiem dotknąć nie chce. Nawet spekuła. To co? Jutro przebijamy 3,72, potem wisimy na widłach przez kolejną sesję i otwieramy się poniżej 1zł?
Poniżej to tylko przypomnienie upierdliwej tendencji, o której pisałem w listopadzie 2017... można powiedzieć, że wróżby się spełniają....
Max w styczniu roku 2017 to nieco powyżej 36PLN. Obecnie cena to 4,83PLN (spadek o więcej niż o 86% wartości) co prowadzi do wniosku, że utrzymanie tempa obniżania wartości akcji przez kolejny taki okres spowoduje wycenę waloru na ok. 0,68PLN, co za tym idzie - prorokowane 3PLN do końca roku 2017 byłoby jak najbardziej realne, natomiast pod koniec 2018 cena 3 PLN pozostawałaby co najwyżej marzeniem...
Przypomnę się pod koniec 2018 r. mając jednak cień nadziei, że powyższy scenariusz zakończy się na aktualnym etapie, a reszta to brednie.
i na dzień dobry z rana mamy 3 zł na trupie jeszcze 1 gr i mamy 2 xx i co sunnit powiesz na to ??? znowu będziesz mówił jakieś brednie o kapitalizacji i wycenach aliora ???
A ja zdobyłem szereg Fouriera na najwyższej gałęzi analizy Fouriera i wynika z niej jasno, że konfabulacja jest cechą immanentną dla wielu forumowiczów :-)
Poniżej to tylko przypomnienie upierdliwej tendencji, o której pisałem w listopadzie 2017... można powiedzieć, że wróżby się spełniają.... Max w styczniu roku 2017 to nieco powyżej 36PLN. Obecnie cena to 4,83PLN (spadek o więcej niż o 86% wartości) co prowadzi do wniosku, że utrzymanie tempa obniżania wartości akcji przez kolejny taki okres spowoduje wycenę waloru na ok. 0,68PLN, co za tym idzie - prorokowane 3PLN do końca roku 2017 byłoby jak najbardziej realne, natomiast pod koniec 2018 cena 3 PLN pozostawałaby co najwyżej marzeniem...
Przypomnę się pod koniec 2018 r. mając jednak cień nadziei, że powyższy scenariusz zakończy się na aktualnym etapie, a reszta to brednie. Wobec powyższego przypominam się... No cóż aktualnie 1,33 (ale bywało gorzej... niewiele ponad 1PLN). Marzeniem pozostała cena z lutego 2018 roku. Do końca roku niewiele czasu pozostało tak samo jak co ceny... 0,68PLN Pozdrawiam wytrwałych
powyżej wiatr hula na zleceniach sprzedaży...haha...leszcze spekulanci po 2,,3 grosze . za burtą. ze strachu już nie kupią.. widzą tylko jeden poziom :)))) w czasie terażniejszym .
I to co wspominałem ze względu że tu jest mało papierka zacznie się wyciskanie cytryny z tych co zaczną popuszczać lub myślą że to już maks wzrostów.A po zmęczeniu dalej w górę,i nie chce być prorokiem ale do konca Stycznia początek Lutego przewiduje ok 10.
Jak dla mnie te poziomy są i tak dobre ,by sobie dobrać ,widać to jak jest kombinacja by papier zebrać nikt o zdrowych zmysłach by nie kupywał na siłę tylko dlatego by podpić ,bo nie uzbierał by dużo.
Dla mnie jak będzie stało na tych poziomach to dobrze,nie jestem zwolenikiem skakania o grosz a i tak jest to jeden z lepszych kąsków 2019 na giełdzie,a każdego dnia rosnąć nie będzie ,będą i korekty tak jak dziś ale poniżej 3 już osoby się bały.Bedzie wyciskanie i pokażą się grosiki by sobie poskakać a jak to na giełdzie po 3,50 boją się kupić a po 25 będą łykać ostro ,tylko dobra informacja.