• głosowanie Autor: ~JeRo131 [89.77.218.*]
    Kto przesiaduję tutaj godzinami licząc naiwnie na kopnięcie w stoliczek??
    1. Ponumerowany inaczej 12345
    2. Niezniszczalny Kowal2200
    3. a ciocia mi powiedziała, czyli merytoryczny alidrisi2
    4. jakaś tam 100%-owa Krysia

Nasi nieulegli, zaklinający to co nieuniknione Ynwestory
  • Jeruś przygotuj chusteczę na pożegnanie Autor: kowal2200 [77.253.80.*]
    i sprawdzaj stronę GPW z uchwałą o definitywnym usunięciu gniota z notowań.
  • Re: głosowanie Autor: ~12345 [185.35.198.*]
    jerek, jesteś jak tonący ( i wcale nie chodzi w tym porównaniu o brzytwę ). Po każdym komunikacie ze spółki chwytasz odrobinę powierza jak rzeczony topielec, któremu moment pozwolił wychylić lekko głowę nad powierzchnię wody i brylujesz na forum.
    Literata to oni mają dobrego, skroją takim naiwnym jak ty każdą informację. Skoro tyle lat nabierali baranów z nadzoru, to nie dziwne że nabrali i ciebie. Gdy kilkanaście miesięcy temu wysłałem im maila z krytyką sprawozdania finansowego oraz kłamliwej działalności zagranicznej lakonicznie ten ich literat odpisał mi, żebym "obserwował ich dalszy dynamiczny rozwój". Tak więc nie posiłkuj się ich tekstami w formie komunikatów, bo takim naiwniakom jakim jesteś sypać będą bzdury do końca. Zapamiętaj matole, według biegłego rewidenta spółka od dawna nie istnieje.
  • Re: głosowanie Autor: ~JeRo131 [89.77.218.*]
    powiem krótko, nie płacz kiedy odjadę ;-). Już jakiś czas temu pisałem, że szykujemy dla Was niespodziankę. Będzie się działo :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.27.129.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: głosowanie Autor: ~JeRo131 [89.77.175.*]
    alidrisi2 merytorycznie jak zawsze ;-), pozdrów ciocię. Oj chyba zawitacie na tablicy wstydu już niedługo. Internet nie zapomina ;-). My z Jokerem już świętujemy :), bo jesteśmy świadomi tego co nieuniknione.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.27.129.*]
  • Re: głosowanie Autor: ~JeRo131 [89.77.175.*]
    jak widać nasze Ynwestory dwoją się i troją ;-) Ekipa zwarta i czujna, gdyby jeszcze troszkę tego rozumku nabrała. Oj będzie zgrzytanie ząbkami. A Ciocia mi powiedziała jak na razie prowadzi w głosowaniu :).
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.35.198.*]
  • Re: głosowanie Autor: kowal2200 [95.160.156.*]
    Jeruś jednak prawda w oczy kole, co? alidrisi się niezłe napracował, wypunktował cię jak umiał najlepiej w ty mu wykasowałaś wszystko
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.27.77.*]
  • Re: głosowanie Autor: kowal2200 [95.160.156.*]
    Internety nie zapominają, ctrl c, ctrl v rulez :-) świetna robota
  • Re: głosowanie Autor: alidrisi2 [83.7.34.*]
    Ty przecież świętujesz od trzech lat więc co w tym nowego?
    Tak konkretnie czego to internet nie zapomina?
    Tego celowego zaniżania kursu w celu zbliżenia do ceny emisyjnej do nominalnej?
    (Przychodzi prezes KGHM do dyrektora i mówi: 
    -Stary kupujemy kopalnię w Kongo, będziesz musiał przeprowadzić nową emisję.
    - Ale jak?! Przecież cena nominalna jest 10zł a notują nas po 110 to jak mam obniżyć cenę do nominału
    -Nie wiem jak ale musisz, robimy emisję więc akcje muszą kosztować 10zł! Dyrektorem jesteś, Kombinuj!
    -Już wiem napiszę do Jerka on wszystko umie on wszystko wie juz trzy lata wcześniej wymyślił że kupi sobie 5 akcji jakiegoś gniota potem będzie patrzył jak doprowadzają go do bankructwa ale się wcale nie zmartwił bo od początku wiedział że ktoś wykupi to miejsce na giełdzie śmiało sprzeda po 2gr! Taki łebski facet na pewno wszystko mi wytłumaczy!)
    Tej wyzłości dyrektyw nad krajowymi ustawami i tego jak nie mogłeś rozgryź co sam piszesz o implementacji prawa?
    (Art. 87.
    Źródłami powszechnie obowiązującego prawa Rzeczypospolitej Polskiej są: Konstytucja, ustawy, ratyfikowane umowy międzynarodowe oraz rozporządzenia.)
    Już nie wspomnę o tej totalnej kompromitacji za datami dowodzącej, że nasz ekspert nawet do własnych linków nie zajrzał nie mówiąc już o czytaniu aktów prawnych, o których dyskutuje?
    (BDW siostra też pozdrawia i pyta czy już doczekałeś się na ten raport i co z nim teraz zrobisz jak twoja perła przerzuca się z karmy dla psów na kremy czy tam z kremów na gry komputerowe? No właśnie Jerek miałeś takie dobre kontakty z tą znakomitością załatwiającą lukratywne kontakty w Farmpolu może ci uchylił rąbka tajemnicy co dalej?)
    A może tych analiz finansowych które wyśmiali wszyscy z biegłym na czele a ostatnio już nawet z RN.
    ( Rada Nadzorcza zgadza się z zaprezentowanym w raportach stanowiskiem
    dotyczącym braku kontynuowania działalności bez pozyskania inwestora ,ryzykiem
    zgłoszenia upadłości przez wierzycieli oraz brakiem dokonania odpowiednio
    wysokich odpisów aktualizacyjnych.)
    To może tych analiz technicznych
    (Może to plotka ale ponoć J.J Murphy jak przeczytał to chciał zmienić imiona żeby go ktoś nie kojarzył z waszym słynnym duetem J&J)
    Już wiem, pewnie masz na myśli te poniedziałkowe starty rakiet i zwiększające ci się z soboty na niedzielę stany posiadania przy średniej niższej od aktualnej ceny rynkowej. 
    (No fakt trudno zapomnieć tyle ich było. Mój ulubiony to ten z poniedziałku czasie długiego weekendu tobie to chyba prezes musiał podsypywać poza regulowanym?).
    Pewnie myślisz, że internet nie zapomni twoich innych licznych sukcesów? 
    No te akurat zapomni bo są znane tylko wtajemniczonym!)
    Ah pewnie chodzi o te formacje motyla na Bumechu, (prokurator) nieprzebijane 40 zł na PZU przebite w tydzień, czy testowanie 5zł na TPE (buahaha)
    (bdw dziękowałem ci już za te cynki?)

• Tetrycy od lat wieszczą upadek Autor: ~JeRo131 [213.227.99.*]
    a tutaj na złość ;-) nie chcą spółki wykluczyć.

• Re: Tetrycy od lat wieszczą upadek Autor: ~12345 [185.35.198.*]
    Kup se maść, wiesz na co....bua ha ha.
  • Re: Tetrycy od lat wieszczą upadek Autor: alidrisi2 [83.7.26.*]
    Osobiście to od lat Ci wieszczę, że najlepsze co cię może spotkać to wykupienie tego gniota dla miejsca na giełdzie i jak jeszcze się trochę pomodlisz to MOŻE sobie wymodlisz. Natomiast ty od lat tu wieszczysz starty rakiet i co? Ile już sobie samochodów nakupowałeś?
    Nawet jeśli przykrócą twoją perłę to może mi powiesz, że jak 3 lata temu twierdziłeś że kupno tego za 20 gr to zarombisty interes to miałeś właśnie coś takiego na myśli?
    Na dzień dzisiejszy geniuszu nie umiesz nawet powiedzieć czym się twoja perełka będzie zajmowała bo już nie biotechnologią, a przecież jak legły w gruzach twoje "analizy" finansowe i techniczne to już tylko sektorówką próbowałeś twarz ratować. Byłoby niezłe jaka jak by faktycznie się "zajęli" grami ( w końcu to też ponoć rozwojowy sektor) a przecież gry to nie twoja bajka prawda?
    Więc na podstawie czego naganiałeś na zakupy? Na czym polega ten twój genialny plan?
    Kupiłeś barchło na podstawie bzdurnych przesłanek, pomimo, że tydzień po tygodniu firemka realizowała plan opisywany min przeze mnie i do dzisiaj pozostaje w tych torach a ty nawet nie zauważyłeś że znowu wyszedłeś na mężna owcy. I jak się czujesz z tym, że twoi "leszcze" wiedzieli lepiej. Dać się pojechać Warreenowi Buffetowi to jeszcze nie wstyd ale żeby taki leszcz jak ja wiedział lepiej?! Na twoim miejscu to bym ze wstydu już się na tym forum nie pokazał ale ty chyba uważasz, że kiszenie gotówki przez 3 lata w jakimś gniocie z nadzieją że nie zbankrutuje to jakaś rewelacyjna strategia?
    To się jeszcze raz pytam, jeśli ktoś ten ugór wykupi przeorze i zasieje coś o czym pojęcia nie masz to niby jaka jest w tym wszystkim Twoja zasługa?
    Zwykła leszczyna co się może wyginać tylko tam gdzie wiaterek nią dmuchnie a wydaje jej się ze rządzi Słońcem bo jak rano powie wschodź to ono wchodzi.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.77.175.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.229.180.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~12345 [89.229.180.*]
    "Internet nie zapomina" bua ha ha ha

https://www.bankier.pl/forum/temat_zgodnie-z-planem,19610767.html
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe