dawajcie nizej a obroty to sami mozecie robic miedzy soba dawacie nizej popracujcie to sobie jeszcze nakupie sprzedalem powyzej 9 to chetnie wezme jakies przynajmniej 1,5 zl nizej .
nie zapomnijcie spiscic elementalu bo wlasnie sprzedalem blisko szczytu mam nadzueje ze uda sie wam przelozyc ponizej 1,9 zl bo czekam z niecuerpliwoscia.
wescie jeszcze bosia troche sponiewierajcie bo moze wezme ponizizej 8,8 zl przeciez to gniot wk 30 zl i ostatnio troche zarabia jakies 75 gr na akcje kwartalnie to moze wreszcie zrobicie odpal albo 3 kw bedzie do kitu i nakupimy jeszcze wiecej moze leszczyna calkiem odda nisko , wy tam macie uklady z nimi aegon wspolpracuje z nimi to pewna sprawa wiadomo kiedy odpal .
widze ze uklepujecie sufit na termo2power czekam ponownie na 70 groszach a najlrpiej jeszcze nizej mam nadzieje ze spiszecie sie i zjedziecie nawet jeszcze do 50 gr nie zamierzam przeplacac to jak chlopaki dobrze opchnalem t2p czy jednak nie ale trudno jak pojdziecie wyzej to i tak na chwile powinienem odkupic .
nie zaponijcie spuscic lsthomes na 50 groszy bo chetnie wezme jeszcze po tej cenie pare tysi mi wpadlo wczesniej ponizej 50 gr ale spartolilem i nie czytalem komunikatow wtedy bo bym dobral w locie a tak troche za malo mialem
dzieki spoldzielnio wy sie nacharujecie ja skorzystam nauczyliscie mnie jak zyc w szambie teraz odcinam kupony nauki widze ze robicie wszystko wg mojego scenariusza na t2p juz moge kupic pare akcyjek wiecej .
<<dawajcie nizej a obroty to sami mozecie robic miedzy soba dawacie nizej popracujcie to sobie jeszcze nakupie sprzedalem powyzej 9 to chetnie wezme jakies przynajmniej 1,5 zl nizej >>,
- Devi olej tych poplątańców , oni kupowali po 10-12, sprzedali po 6,70 z kolegą Aegonem, kupili po 9,xx i kumbinują jak kuń pod górę aby sprzedać po 8,xx
Rewelacja Nie dziwi mnie ich lokal w latrynie, ponoć wytwornie wyposażony w najnowsze odsmroniacze, hahaha
bo pewnie bedzie ze 3 banki na plusie moze wiecej to ubierzemy towazystwo w laszki moze oddadza po 5 zl jak ich przycisniecie szkoda ze aegon przestal przekladac w dol z wami wszystko w waszych rekach moze wysypie sie z tej 5 proc jeszcze fajnie by bylo .
Moze byc Marsa.Nie ma znaczenia bo kurs ciagle manipulowalny .Mielenie akcjami w kółko. Ustawi ciul na ukryciaku to leszcze sikaja po nogach.Jak to ma rosnac
kristofer ja to leszcz przy nich widziales jakie sobie pakietowki z raczki do raczki przekladaja na wystraszenie leszcza np na elementalu to po 1,6 zl lataly poza rynkiem pakietowki na leszcza widzialem ze nie maja sily juz na pujscie do dolu wiec kupilem ponizej 1.9 dzisiaj wyrzucilem po 2,06 nie mialem duzo ale prawie 20 groszy przytulilem pewnie zrobili mi psikusa i pujda do gory niepotrzebnie paplalem ale znajda sie perelki jak bos ale musze uwazac zeby za wczesnie nie kupic bo widac ze mocno cisna ale najbardzieji zalezy zeby tak pognali eco moze juz bym nie mieszal bo strach mie miec tych akcji czy t2p czy lsthomes ale na lst czuje znowu jakis przekret z pp bo odcieli a nic nie slychac o emisji i przydzieleniu akcji wszystko zeby ludzi wywalic z akcji nizej jakby chcieli faktycznie sprzedac akcje to by nie brali takich obligacji a tak szkoda bo firma by pozyskala ieniadze na rozwoj a kurs mialby szanse jakby chlopaki pomogly spasc chwilowo w rejon 50 groni a tak to chyba bedzie kicha i bede musial lapac ponizej 1 zl kazda akcje ale jestem cierpliwy i czekam .
taki mamy rynek ze spodzuelnia aegonowa nie wygramy mieszaja z kilkunastu kont podaja od swojego do swojego w dol jak chca zeby byla gora to przekladka w gore troche kupia i wyrzucaja wyrzej zbierajas od siebie inni sie podlaczaja i tak sie kreuje wzrosty przyklad cdr projekt czy ich majsterszytk ostatnich czasow cfi przekladka w gore 30 razy w ciagu 3 miesiecy czy nawet 2,5 na razie nie mam eco zostaly mi resztowki chlopaki troche stracili batonow w rejonie 8,5 musza stety leszcza wycisnac nizej jak sie zapakuja moze kasa z cdr poplynie do eco bo na przelomie roku beda spuszczac pod nowe rozdanie kontraktow a ze sie ustawiaja na sprzedaz na kontraktach beda musieli pogonic akcje cdr i uwalic kurs przypuszczam ze przeloza do 50 60 zl na razie na cdr bedzie kicha z wynikami i to jest fakt a gra nowa daleko to jest szansa przy pomocy spoldzielni ze upapraja kurs . Ale jak mnie nauczyli trzeba nawet w chorobie umiec zyc bo to jest choroba gpw brak nadzoru przymykanie oczu na przekrety ale chlopaki sa pomocne bo nieraz sie tak napracuja ze nikt by sie niespodziewal ze dobre firmy mozna kupic za grosze za 2 letnia dywidende to jest po prostu majstersztyk .
widze ze jednak na bosiu robia dobra robote niech jada wybija leszcza i super moze dojada do 3 zl to za roczny zarobek spolki sie jeszcze kupi na razie mam na sbaju tak samo jak eco .
i na eco swietna robota na zamknieciu ustaeiona ich 500 po8,1 nastepnie mniejszym pakietem w dol zeby nikt nie mial szansy kupna do swojej bramki podanie w dol i zadolowali kurs bez straty nawet 1 akcji poezja od spoldzielni na uwalanko .
bos zarobi prawie 57 mln w ciagu 3 kw niestety wynik byl lepszy niz w tamtym roku ale gorszy niz w 2 i 1 kw niech dorzuca jeszcze 20 mln w 4 kw to bedzie 80 mln co daje hak na razie po 3 kw tego roku 90 gr na akcje to po4 kw mozliwe ze zysk bedzie w granicach 1,25 zl na akcje , wk mamy na poziomie 30 zl pozatym odpisy zostaly poczynione pod wiatraki na jakies 350 ml jak na razie wszystkie sie splacaja bez zadnych problemow najwyzej bedzie trzeba wydluzyc okres splaty co daje nastepne 20 zl do wartosci ksiegowej albo zysku jezeli te odpisy odwiesza to jest min 55 zl za 2 do 3 lat bo jak na razie nic zlego sie nie dzieje to i sie nie stanie to za 3 lata kurs na poziomie 70 zl to jest sie o co bic .
to chlopaki jak na bosiu ile jeszcze dacie rade to drzyjcie w dol tak na 7 zl to po 2 czy3 latach moze powyzej 1000 proc wyjdzie tak do 7 moze a najlepiej 3 zl to w nastepnym roku moze dywidenda da mi 100 proc zwrotu z kapitalu .
pomylilem sie z tymi odpisami 350 mln to jakies 6,5 zl za akcje to za 2 czy3 lata jak wszystko bedzie ok daje min 40 zl wk .a nie 55 ale to nie ma znaczenia jak na raxie jest tanio a bedzie jeszcze taniej czekam .