• Dojedzie do 0,40gr Autor: ~Jan [178.43.254.*]
    Na rynku NC to nowoczesna spółka z dobrym biznesem.
  • Re: Dojedzie do 0,40gr Autor: ~haszimoto [46.76.222.*]
    sprzedadzą biznes zostanie wydmucha bez długów wejdzie nowy i nadmucha pod dodruk jak na Site czy inaczej będzie
  • Re: Dojedzie do 0,40gr Autor: ~Siam [94.254.166.*]
    Dzisiaj walne i wielki dzień.
  • Re: Dojedzie do 0,40gr Autor: ~rf- [86.63.67.*]
    pytanie czy dzisiaj będzie info dot. ustaleń. Z drugiej strony wszystko jest jasne.
  • Re: Dojedzie do 0,40gr Autor: ~ale [46.76.222.*]
    sypią
  • Re: Dojedzie do 0,40gr Autor: ~RWS [86.63.116.*]
    CIekawe, czy kolarze już stoją w blokach ;)
  • Re: Dojedzie do 0,40gr Autor: ~merczendajzer [77.114.189.*]
    do boju urwa sypnęli 2 akcje ale damy rade
  • Re: Dojedzie do 0,40gr Autor: ~xxx [83.3.225.*]
    nikt wydmuchy jak widać przejąć nie chce :P
  • Re: Dojedzie do 0,40gr Autor: ~nie [77.114.189.*]
    masz cieprpliwości znowu Cię ubiorą po 12
  • Re: Dojedzie do 0,40gr Autor: ~AuricG [94.254.147.*]
    No zmiana kursu z pewnością nastąpi - jeszcze odrobina cierpliwości
  • Re: Dojedzie do 0,40gr Autor: ~gruby [77.114.189.*]
    zassał ostro jeszcze 40 takich grubasów i XXX zostanie na peronie i swoim kupnem po 4 grosze
  • Re: Dojedzie do 0,40gr Autor: ~wspaniały [77.114.189.*]
    papier wszędzie krew się leje a tu spokój .Zbieramy siły na grudizeń tam 20 groszy widze minimum
  • Re: Dojedzie do 0,40gr Autor: ~Mikołaj [77.114.189.*]
    tak jak mówiłem w grudniu 20 groszy czy byliście grzeczni w tym roku
    ale Wam się mikołaj kłamczuch trafił!!! - jakiś podrabianiec :D
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.3.225.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dojedzie do 0,40gr Autor: ~mikołaj [77.114.189.*]
    to moje obliczenia a Ty XXX byłeś grzeczny bo jak nie to tylko rózga będzie he he
    a z nadto - nawet wszystkich ostrzegłem w odpowiednim czasie, że ten gniot spadnie na dno!
    no i z 12 polecało na 5 gr...

ostrzegam też, że mikołaj kłamie i żadnych prezentów nie będzie tu w grudniu - no chyba, że strata podatkowa :D
    już tak nie wyrywajcie sobie akcji :D
    ostrzegam ze xxx działa jako dobry samaraytanin ot tak przyszedł na spółkę jedną z 1000 i nie chce jej kupić
    pisałem już w jakim przypadku będę zainteresowany...
    ale jak widać chyba nici z przejęcia...bo w tym stanie to tej ekhm "perły" nikt nie tknie...

ale wiemy mikołaju, że jak to mikołaj - Ty chętnie innych swymi akcjami byś obdarował - ale brak chętnych :D
    mam czas poczekam cierpliwi zostaną wynagrodzenie dla innych rózga
  • Re: Dojedzie do 0,40gr Autor: ~xxx [77.112.81.*]
    albo cierpliwi dostaną rózgę i zostaną z niczym...
    czas pokaże...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.102.*]
  • Re: Dojedzie do 0,40gr Autor: ~Krawiec [77.114.189.*]
    Wróciło do bazy leży i czeka nie płacz mało papierów masz na gpw daj typa sprawdzimy XXX jak się znasz dajesz coś na grudzień
    Wiemy już że żadnego typu nie poda. Kiedy więc ruszy ta machina? :)
    niechaj będzie darmozjady mbfgroup np ;)

ta machina przecież już zalicza rajd świętego mikołaja! codziennie popyt atakuje prawą stronę :D
    Żebyś się nie zdziwił ;)
    no cóż - cuda owszem się zdarzają ale tu procent szans na wzrosty jest jakieś 0,0001 %
    co zresztą widac po zainteresowaniu...
  • Re: Dojedzie do 0,40gr Autor: ~AuricG [94.254.150.*]
    No myślę że szanse są większe, znacznie większe. Nie jestem nawiedzony, nie zarzekam się, ale wierzę, że tu nie stracę. Zainteresowania dziś nie ma, jutro? Tego nie wie nikt, a Ty zachowujesz się jakbyś wszystkie rozumy pozjadał, a wiesz tyle co my. Ani grama więcej :)
  • Re: Dojedzie do 0,40gr Autor: ~mms [83.3.225.*]
    może i masz rację ;)
    jednak Wy naganialiście na jakieś astronomiczne kwoty typu 20-40 groszy gdy ubierali na górce (ja to widziałem, Wy nie)
    ostrzegałem przed zjazdem na dno gdy były obroty po 11-12 groszy ( kto posłuchał miałby 100% więcej kasy - Wy mówiliście, że się nie znam - jak jest widać )

a jaka jest sytuacja?
    - to potencjalny bankrut (spółka generuje tylko straty - zysk zobaczcie w jakiej pozycji ;) )
    - totalny brak zainteresowania papierem
    - jak widać brak chętnego na objecie emisji bo perspektyw zero
    - jak wyżej- brak chętnych na emisje ( przejąć spółki też jednak nikt nie chce - tylko po to interesowałem się tematem )

więc podsumowując - bez emisji spółka długo nie pociągnie...a akcjonariusze zostaną z nic niewartymi akcjami których pewnie nawet nie będzie jak sprzedać...a ratunku znikąd nie widać...

to tyle!
    przez ten czas pomagałem jak mogłem - kto posłuchał - ciesze się, że będzie miał bogatsze święta ;)
    nikomu źle nie życzę! tylko współczuje tym co dali się ubrać na górce i woleli słuchać naganiaczy niż głos rozsądku ( ale tak jest na większości spółek - w sumie po to jest giełda by żyć marzeniami o szybkim bogactwie ale to najczęściej kończy się własnie tak jak tu - stratą przynajmniej połowy kapitału )

więc już więcej tu nie piszę - spółkę na swej liście wrzucam do śmietnika ( w sumie już jest na cmentarzysku NC o czym mówią obroty po 1 akcji dziennie )

akcjonariuszom życzę by udało się wyjść i aby przed ostatecznym upadkiem zrobili jeszcze jedną podbitkę ;)

• Re: Dojedzie do 0,40gr Autor: ~Kamele [178.43.254.*]
    Dnia 2017-12-20 o godz. 09:15 ~mms napisał(a):
    > może i masz rację ;)
    > jednak Wy naganialiście na jakieś astronomiczne kwoty typu 20-40 groszy gdy ubierali na górce (ja to widziałem, Wy nie)
    > ostrzegałem przed zjazdem na dno gdy były obroty po 11-12 groszy ( kto posłuchał miałby 100% więcej kasy - Wy mówiliście, że się nie znam - jak jest widać )
    >
    > a jaka jest sytuacja?
    > - to potencjalny bankrut (spółka generuje tylko straty - zysk zobaczcie w jakiej pozycji ;) )
    > - totalny brak zainteresowania papierem
    > - jak widać brak chętnego na objecie emisji bo perspektyw zero
    > - jak wyżej- brak chętnych na emisje ( przejąć spółki też jednak nikt nie chce - tylko po to interesowałem się tematem )
    >
    > więc podsumowując - bez emisji spółka długo nie pociągnie...a akcjonariusze zostaną z nic niewartymi akcjami których pewnie nawet nie będzie jak sprzedać...a ratunku znikąd nie widać...
    >
    > to tyle!
    > przez ten czas pomagałem jak mogłem - kto posłuchał - ciesze się, że będzie miał bogatsze święta ;)
    > nikomu źle nie życzę! tylko współczuje tym co dali się ubrać na górce i woleli słuchać naganiaczy niż głos rozsądku ( ale tak jest na większości spółek - w sumie po to jest giełda by żyć marzeniami o szybkim bogactwie ale to najczęściej kończy się własnie tak jak tu - stratą przynajmniej połowy kapitału )
    >
    > więc już więcej tu nie piszę - spółkę na swej liście wrzucam do śmietnika ( w sumie już jest na cmentarzysku NC o czym mówią obroty po 1 akcji dziennie )
    >
    > akcjonariuszom życzę by udało się wyjść i aby przed ostatecznym upadkiem zrobili jeszcze jedną podbitkę ;)
    >3Q pokazali przychody ze sprzedaży 232tys. a zysk 18 tys. może coś drgnie w interesach bioekologia.

• Re: Dojedzie do 0,40gr Autor: ~AuricG [94.254.144.*]
    Tyle pisania i stek bzdur.... Dużo wody, zero tresci. Tak bardzo niezainteresowany że poci się przy pisaniu :)
  • Re: Dojedzie do 0,40gr Autor: ~AuricG [94.254.144.*]
    MMS czy XXX jak tam wolisz, wciskasz ludziom Kutno banktucie, o zdrowych szansach na emisję itd. taki znawca z Ciebie, że włos się na głowie jeży :) dramat. Każdy osioł wie, że emisje na NC to się dla słupa robi ...ty też masz tego świadomość. Scieme walisz nie wiadomo po co ...jak będzie miała być emisja to bedzie. Kupi ja słup zarządu i popchnie drobnym. Jak wszedzie. Zapisy o emisji widizalr w ostatnim kwartale w każdej spółce która obserwuje. Trend, moda..m jak zwał tak zwał każde NWZA ustala upoważnienie Zarządu na taką czy inną kwotę. Zanim zaczniesz kłapać ozorem, przygotuj się lepiej.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.40.167.*]
[x]
SAPLING 0,00% 0,01 2019-01-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.