Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,05 zł , zmiana od tamtej pory: -80,00%

Re: Dojedzie do 0,40gr

Dnia 2017-12-20 o godz. 09:15 ~mms napisał(a):
> może i masz rację ;)
> jednak Wy naganialiście na jakieś astronomiczne kwoty typu 20-40 groszy gdy ubierali na górce (ja to widziałem, Wy nie)
> ostrzegałem przed zjazdem na dno gdy były obroty po 11-12 groszy ( kto posłuchał miałby 100% więcej kasy - Wy mówiliście, że się nie znam - jak jest widać )
>
> a jaka jest sytuacja?
> - to potencjalny bankrut (spółka generuje tylko straty - zysk zobaczcie w jakiej pozycji ;) )
> - totalny brak zainteresowania papierem
> - jak widać brak chętnego na objecie emisji bo perspektyw zero
> - jak wyżej- brak chętnych na emisje ( przejąć spółki też jednak nikt nie chce - tylko po to interesowałem się tematem )
>
> więc podsumowując - bez emisji spółka długo nie pociągnie...a akcjonariusze zostaną z nic niewartymi akcjami których pewnie nawet nie będzie jak sprzedać...a ratunku znikąd nie widać...
>
> to tyle!
> przez ten czas pomagałem jak mogłem - kto posłuchał - ciesze się, że będzie miał bogatsze święta ;)
> nikomu źle nie życzę! tylko współczuje tym co dali się ubrać na górce i woleli słuchać naganiaczy niż głos rozsądku ( ale tak jest na większości spółek - w sumie po to jest giełda by żyć marzeniami o szybkim bogactwie ale to najczęściej kończy się własnie tak jak tu - stratą przynajmniej połowy kapitału )
>
> więc już więcej tu nie piszę - spółkę na swej liście wrzucam do śmietnika ( w sumie już jest na cmentarzysku NC o czym mówią obroty po 1 akcji dziennie )
>
> akcjonariuszom życzę by udało się wyjść i aby przed ostatecznym upadkiem zrobili jeszcze jedną podbitkę ;)
>3Q pokazali przychody ze sprzedaży 232tys. a zysk 18 tys. może coś drgnie w interesach bioekologia.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SAPLING 0,00% 0,01 2019-01-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.