InPost - firma tragiczna. Nie dostarczają przesyłek do domu. Udają, że próbują. Że niby zostawiają jakiś druk awizo. Ale chodzi tylko o to aby to klient przyjechał do nich do punktu a nie kurier do domu. Dwa razy nie ma cie w domu i paczka przepada.
Potwierdzam w 100 %. Właśnie jestem na tym etapie. Dostaję info (już 2 raz), że kurier był i nie zastał odbiorcy, no i że zostawił awizo. Kłamstwo, kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo. Osobiście byłem w domu i mam też monitoring. Nie wybierajcie tej firmy. Szkoda nerwów. Przyjmują reklamację po czym wszystko się powtarza ponownie. Mają klientów w d..pie. Nadmienię tylko, że to nie pierwsza taka sytuacja. Jak nie pojedziesz osobiście do ich centrali to paczki nie otrzymasz.
Ta firma powinna być dawno zlikwidowana ,na przesyłkę czekam codziennie od poniedziałku 17.12.2018 jak kołek siedzę i czekam nawet nie pofatygują się żeby powiadomić " dzisiaj nie dostarczymy paczkę" trudno to może jutro jeśli i jutro nie to też ta sama wiadomość powinna dotrzeć do adresata .Okres przedświąteczny ja to rozumnie ale po co mam być więźniem otrzymanej paczki .