• Niedostarczona paczka Autor: ~Danon [91.231.93.*]
    InPost - firma tragiczna. Nie dostarczają przesyłek do domu. Udają, że próbują. Że niby zostawiają jakiś druk awizo. Ale chodzi tylko o to aby to klient przyjechał do nich do punktu a nie kurier do domu. Dwa razy nie ma cie w domu i paczka przepada.
  • Re: Niedostarczona paczka Autor: ~Dudi [157.25.62.*]
    Potwierdzam w 100 %. Właśnie jestem na tym etapie. Dostaję info (już 2 raz), że kurier był i nie zastał odbiorcy, no i że zostawił awizo. Kłamstwo, kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo. Osobiście byłem w domu i mam też monitoring. Nie wybierajcie tej firmy. Szkoda nerwów. Przyjmują reklamację po czym wszystko się powtarza ponownie. Mają klientów w d..pie.
    Nadmienię tylko, że to nie pierwsza taka sytuacja. Jak nie pojedziesz osobiście do ich centrali to paczki nie otrzymasz.
  • Re: Niedostarczona paczka Autor: ~Rbt [157.25.62.*]
    Nie dostarczają paczek. Trzeba jechać do centrali samemu. No i kłamią, że kurier był i nie zastał odbiorcy.
  • Re: Niedostarczona paczka Autor: ~czesia [83.20.255.*]
    Ta firma powinna być dawno zlikwidowana ,na przesyłkę czekam codziennie od poniedziałku 17.12.2018 jak kołek siedzę i czekam nawet nie pofatygują się żeby powiadomić " dzisiaj nie dostarczymy paczkę" trudno to może jutro jeśli i jutro nie to też ta sama wiadomość powinna dotrzeć do adresata .Okres przedświąteczny ja to rozumnie ale po co mam być więźniem otrzymanej paczki .
  • Re: Niedostarczona paczka Autor: ~Wiwaldi [217.99.243.*]
    Zlikwidowac w p....du.
[x]
INPOST 0,00% 10,87 2017-05-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.