Poszły na zamknięciu 2-pakiety akcji !. 1 / godz. 17.08 cena 5,20 zł. 3 777 630 sztuk. // 2 / 17.09. cena 5.20 zł. 134 400 sztuk. Razem 3 912 030 sztuk i wszystko po cenie " godziwej " 5,20 zł. Nie wiem czy to nadal cyrk czy ktoś większy miał już dość i sprzedał a może słup oddał ?. Raczej kupił zło ...ej więc do zejścia poniżej 10 % tylko dotknąć. 4,44% to liczba akcji 3 945 359 szt. - 3 912 030 = 33 329 sztuk brakuje ?. Jeżeli kupił to na 100 % zostało poniżej 10 %. Chyba ,że któryś z fundów sprzedał innemu fundowi to kurs podskoczy . Tego w chwili obecnej nikt nie wie.
Na notowaniach ciągłych tych 2-pakietów nie było ale na interi są . INTERIA / BIZNES / Notowania GPW - jwc. SAM NIE WIEDZIAŁEM O TYCH TRANSAKCJACH !!!!!!!. Ktoś " duży " zadziałał bo i kurs 5,20 zł. jak w wezwaniu. To burdel i cyrk jest od 10-lat. Pozdrawiam wytrwałych i nic kompletnie nie wiem - o co chodzi ?.
ciekawe czy kupił józek czy podmiot nie związany z józkiem? jeśli kupił jakiś fund to najpóżniej na początku stycznia po ogłoszeniu wstępnych wyników za 4-ty kwartał przebijamy 5,2 zł. a jeśli kupił józek to ponawiam pytanie po ile minimum musi józek zapłacić w przypadku przymusowego wykupu?
Dlatego cena jest utrzymywana na tak niskim poziomie -do wykupu. Wtedy jak da 5,20 to będzie dobroduszny bo przepłaci ze średniej. NO ,je .... zł....iej -kombinator i wszystko zgodne z prawem. Może fund ???
Może i fund,... teraz pozbiera co potrzebne Jooskowi, a potem mu odda wszystko w wezwaniu. Skoro cwaniak sam nie może i na drobnych już nie może liczyć to dogadał się z fundem...
Tutak wszystko jest możliwe ,jak to u szulera . F.F. się nie zmienił i nadal 14,44% . Zobaczymy za kilka dni czy będzie jakieś info ?. Ciekawe czy tacy jak MY mają powyżej 10% akcji ?. Moim zdaniem Małych jest około 6 -7 %. Zobaczymy .
josek kupił te 2 -PAKIETY i po ptakach ,jeżeli mu brakuje to ze 30- 40 000 tys .sztuk. jUŻ NIC NIE MOŻEMY dobry pan może da po 5,20 - przepłaci. KONIEC -KONIEC !!!!
a na co liczyles? na 10 zl.Kilka lat temu była emisja od razu po niej wiedziałem ze będzie wezwanie pisałem o tym kilka razy przez wielu zostałem wyśmiany.Ludzie nie rozumieją jak działa gielda maja kilka lat doświadczenia pare udanych transakcji i wypisują fantazje dfx.Mysle ze wojciechowski wroic kiedyś na gielde pod inna bandera i znowu znajda się chętni.Nowi chętni innego pokolenia.
Coś mi się wydaje, że celowo wyniki do teraz były słabe. Inwestycje na maxa. Duże zyski spółka wykaże w przyszłym roku. Zapewne będzie sowita dywidenda. JW kupił tanio akcje i wypłaci sobie dużą dywidendę a spółki nie wyciągnie z GPW. Zostawi ją na gorsze czasy.
jeśli spora dywidenda miałaby być z prawdopodobnych dużych zysków przyszłorocznych...... to mówimy o dywidendzie wypłacanej w roku 2019r., a to jest odległa perspektywa.
Chyba wam puściły nerwy i trochę prawdy o joSSku żeście napisali ? moderator tyle wpisów wywalił ? jeszcze takiej akcji nie widziałem tutaj na Badziewiaku nr: 2. To już koniec ,wykup max po 5,20 zł. jak pan będzie łaskawy i przepłaci - da " godziwą cenę " . CYRK.