Super że juz urosło z 0,72 na 0,87 ale tu jeszcze bedzie bujać ,a do złotuweczki i tak dojdzie. Nie wypisujcie tu o 1 zł w dwa dni bo aby odstraszacie potencjalnych kupujących tu potrzebne dobre info i mamy 1,2/1,3 zł W końcu na lokacie 2 czy 3 % trzeba czekać rok :-) Kupując za 0,87 - 0,09 gr to 10% mało wam !!!! Mam akcje i licze na zysk i wszystkim życze tego samego a swięta mogą być naprawde przyjemne. Ps. a podatek dochodowy jakoś się przeboleje aby było z czego płacić :-) Pozdrawiam,
Dnia 2017-11-16 o godz. 21:27 ~sxs napisał(a): > Super że juz urosło z 0,72 na 0,87 ale tu jeszcze bedzie bujać ,a do złotuweczki i tak dojdzie. > Nie wypisujcie tu o 1 zł w dwa dni bo aby odstraszacie potencjalnych kupujących tu potrzebne dobre info i mamy 1,2/1,3 zł > W końcu na lokacie 2 czy 3 % trzeba czekać rok :-) > Kupując za 0,87 - 0,09 gr to 10% mało wam !!!! > Mam akcje i licze na zysk i wszystkim życze tego samego a swięta mogą być naprawde przyjemne. > Ps. a podatek dochodowy jakoś się przeboleje aby było z czego płacić :-) > Pozdrawiam, >
Obecne poziomy to gratka dla kolarzy i groszołapów...Powtórze jeszcze raz..Tu ma być spalona ziemia po konkretnych infach...A obecne ceny po prostu mi powiewają,mam czas i cierpliwość....A na chlebek ze smalcem jeszcze mi wystarczy....