Jak program ruszy z kopyta( konia mechanicznego elektromobilu) cała kasa pójdzie w walory spółek indeksu P&S. Papiery bedą dostarczane przez armie dronów bezpośrednio pod drzwi nabywającgo (cos jak w testach amazon-u) Tak to widzę. Póki co lecimy w dół, kółkujemy i lecimy dalej w dół :-)
Zeby nabrać predkości i wybic w gore, niech nam bedzie pochwalony Naczelnik i wraz ze Świtą P I S :)))))))))))))))))))))))))) oni wiedzą doskonale jak sie wybic z głebokiego dołka P I S :))))))))))))))
Chyba źle się zrozumieliśmy. PPK czyli ofe pis na bis będą ,,ratowały,, takie COŚ-e z naszch pieniedzy . Mało tego nie kupia waszych akcji ani po 10,17,20,30 czy nawet 40. Dla nich beda emisje zamkniete czyli dodruki, takie o jakich wam sie nie sniło. Mozna zrobic repolonizacje? mozna ! :-)
Pewnie ze bedzie repolonizacja dali 3 miliard na SKOKI dadza 6 na BOSIA hura hura hura P I S :)))))))) bedzie super tak jak napisales 10, 20, 30, 40 odliczamy qubaka, czubaka J ba ka czy jak ci tam .... P I S :))))) hura hura hura
Widzę, że szukasz programu więc mogę tobie polecić fajny produkt od SID -link Wdrożenie PPK to według mnie super sprawdzi się w wsparciu kadr. Twardy Hr będzie mieć przez to mnie zajęć i będzie mógł skupić się na tych aktualnych na 100%