DZIĘKI WAM WSZYSTKIM NAGANIACZOM NA SPADKI KTÓRZY ROBICIE TUTAJ FANTASTYCZNĄ ROBOTĘ MAM JUŻ 30 TYS AKCJI PO 49 GR . WCZORAJ WPADŁO MI O DZIWO TYLKO 2 TYS. PO 38 GR A DZISIAJ PEWNIE DO KUPIE 27 TYS PO 37 GR W CELU UŚREDNIENIA !!!!!!! KOCHAM WAS !!!
Ty chyba naprawdę wierzysz, że to komentarze na bankierze decydują o kursie, a nie sytuacja samej spółki ;( no cóż - wiara z założenia - jest odwrotnością racjonalnego myślenia.
Co się dzieje w spółce ze kapitaliacja w kilka miesiecy zmienia się z 70 na 5 milionów.Przeciez te 70 milionów nie mogło zniknąć. wwyparowac w parę. miesięcy
jak czekasz tam ze zleceniem to dobrze .. tylko boję się, że tak zbierasz od 50 gr i z tygodnia na tydzień spadasz niżej 35 gr to nie musi być koniec... poza tym - akcji bedzie więcej stąd pamiętaj, że dywidenda podzielona zostanie na mniejsze części
Cieszę się twoim dobrym humorem i okazywaną miłością do nas !!!
Chcesz kupować to kupuj, widać nie umiesz składać wielu wątków w jeden.
Zastanów się po co ktoś miałby przejmować za grosze firmę z długami na 320 mln? Wiem, odpowiesz, że jest sanacja - tylko co to zmienia, że jest majątek - jaki majątek ?
Pisałeś o bunkrze wartym 450 mln ????
Przypomnę ci tylko, że budowa pochłonęła ponad 200 mln i to tylko przez to, że było dofinansowanie w 85%!!! http://datatechnopark.pl/zapowiedz-otwarcia-mcpd/ Gdyby DTP budował to za swoje wyglądało by to zupełnie inaczej. Najlepiej wydaje się nieswoje pieniądze!!!
Chyba nie wiesz, że obecnie wyposażone są 2 z 8 komór, w których sprzęt jest leasingowany od HP Ta ilość i tak nie jest w pełni wykorzystania. Zarządzanie tą firmą było tak nieudolne, że zastanawiam się jak się udało skomercjalizować aż tak wiele. Wiesz na ile jest obecnie wyceniany ten bunkierek? Dużo poniżej 120 mln !!! Wiesz na ile opiewają zabezpieczenia na hipotekach tego bunkra? Dużo powyżej 140 mln Wiesz ile trzeba pieniędzy włożyć, żeby wykorzystać 100% możliwości - miliony, których nie ma i nie będzie
Teraz kolejna Twoja perła w koronie DTP - pałacyk przy Kutnowskiej. Wiesz ile jest wart ??? 6-7 mln w obecnym stanie. Bez najemców, zaniedbany. Wiesz na ile obciążona jest hipoteka??? ponad 20 mln i nie mówimy tutaj o egzekucjach, które są wstrzymane i hipotekach przymusowych.
Co ma CUBE ??? Doświadczenie, wiedzę, renomę, markę ??? To wszystko minęło gdy odeszli ludzie, którzy tworzyli kostkę. To wszystko minęło w momencie kiedy ta firma przestała regulować swoje zobowiązania wobec skarbu państwa, kontrahentów, a przede wszystkim współpracowników i pracowników. Zastanów się kto będzie chciał współpracować z takim pracodawcą i usługodawcą, powiem wręcz z taką osobą jak MG.
Odpowiesz pewnie, ze ma kontrakty z COI i NASK, Tak ma, i co z tego?
Są to kontrakty ramowe i niekoniecznie musi wiele uszczknąć z tego tortu.
Tak więc nie pisz o wrogim przejęciu tego bankruta za psie pieniądze, bo każdy kto to zrobi będzie miał na plecach 300 mln długów, obecnego prezesa z zarzutami karnymi, zerową reputacje na rynku, brak wykwalifikowanej kadry do pracy.
Spółki córki, jak i spółki SF robią swoje i działają, ale sam CUBE idzie do piachu czy tego chcesz czy nie. Sanacja przesuwa tylko tą agonie w czasie. Jedyny scenariusz, który realnie przychodzi mi do głowy w tym momencie to ten o którym wspominała kiedyś karola - czas pokaże co z tego wyjdzie.
Tyle danych wewnętrznych . Można by pomyśleć że ktoś wdrożył skrupulatne śledztwo wobec CUBEITG. Wdrożył bo ... Może zainteresowany jest właśnie przejęciem- czegokolwiek i jak najtaniej ...
MOJA ODPOWIEDZ JEST TAKA MIASTO WROCŁAW POSIADAŁO AKCJE CUBE.ITG PO 50 ZŁ SZTUKA A JA MAM PO 49 GR I 38 GR !!!!!! BUDOWA BUNKRA KOSZT 250 MLN ZŁ PARĘ LAT TEMU !!!! TERAZ JEST DUŻO WIĘCEJ WARTA !!! POCZYTAJ SOBIE O DATA TECHNO PARK !!! CUBE.ITG MA JESZCZE INNĄ NIERUCHOMOŚĆ CENA OKOŁO 8 MLN ZŁ !!!!!! NIE WIEM TYLKO DLACZEGO TAK SIĘ ROZPISUJESZ JEŚLI NIE JESTEŚ ZAINTERESOWANY KUPNEM AKCJI !!!!! DLA MNIE TERAZ CZYM BARDZIEJ SPADNIE TYM LEPIEJ BO DO KUPIE OKOŁO 40 TYS AKCJI !!!! KOCHAM WAS DAWAĆ NIŻEJ
Czyli dzięki NAM masz 3300 zeta STRATY.A będziesz miał nastepne 3300 straty w poniedziałek.KOCHAJ NAS......!!!!!!!!!!ZOBACZYMY JAK NAS BĘDZIESZ KOCHAŁ JAK BEDZIESZ MIAŁ. RĘKĘ W NOCNIKU...........!!!!!!!!!!!!!
Przeciez on juz jest z reką w nocniku. Pojecia nie ma o inwestowaniu ani o grze na giełdzie. Jest juz w plecy 25 % i gada bzdety że dla niego jak spadnie niżej to lepiej? Termin uśredniać akcję gdy lecą w dół wymyśliły grubasy żeby mieć komu te akcje cały czas wywalać. Usredniają akcje na spadkach tylko totalne leszcze. Lepiej taką kase zainwestować na inną spółkę w celu dywersyfikacji ryzyka a nie ładować do czegoś co przynosi nam straty. To jest jest logicznie rozumując po prostu głupota. Ale chetnych jak widać nie brakuje. I Usredniają czyli kupują akcje a później siedzą na forum i piszą że to gruby na dołku zbiera :-)
LOLUŚ MOJA KASA MOJA STRATA !!!!!!!!!!! CZEKAM NA 37 GR KOCHAM WAS !!!!!!!! MAM JESZCZE ZAINWESTOWANĄ KASĘ W CZTERECH INNYCH SPÓŁKACH W CELU DYWERSYFIKACJI !!!!!!!!
Po co ustawiasz się już po 37 gr. Ustaw sie na 30 groszach to tam lepsza srednia ci wyjdzie. Ale tak jak mowisz twoja kasa twoja strata. Tylko do tej straty nie namawiaj innych.
Ja nie czuję się namawiany, siedzę tu już 2 miesiące i cały czas uśredniam więc sam rozumiesz że szybko stąd nie wyjdę bo albo po bankructwie, albo po wyjściu na prostą, mam tu już zaiwestowany łądny samochód, wiec albo kupię sobie lepszy albo będę jeździł do pracy rowerem.
LOLUŚ NIE MA PROBLEMU NA 30 GR ,TEŻ SIĘ USTAWIE ! BĘDZIE MNIEJ AKCJI DLA CIEBIE !!!!!!!!!! MAM JUŻ 30 TYS PO 49 GR 2 TYS AKCJI PO 38 GR. TERAZ USTAWIE 28 TYS PO 37 GR !!! I PÓŻNIEJ 30 - 33 TYS PO 30 GR !!! KOCHAM WAS !!!
Stefan ochlon widziales wyniki za 2q?
Przychody w skonsolidowanych cos ponad 5 mln a jednostkowe ujemne... 3q nie zanosi sie na lepszy duzo osob w lipcu widac na profilach odchodzilo. Tak ze wrzuc na luz.