Za 15% to Kerdos sprzedawał obligacje i po pół roku wiadomo co się z kerdosem stało, podobnie Gant Development upchnął przed bankructwem na takim oprocentowaniu. To już chyba widać co się tam dzieje i czemu Aegon głosowł przeciw i czemu wychodzi. W providencie dają na 18%. Wiecie już czemu Bokun wam zorganizował czat i czemu panie wyszły z rady?
Jeden pies kto to wziął. Jeśli oni to doją spółkę na poziomie level hard. Właściciel bierze 18% a bank 8% to co się komuś role odwróciły chyba. DRAMAT.
to chyba żart? niemożliwe - to by było jawne działanie na szkodę spółki i mniejszościowych akcjonariuszy !!! i gwóźdź do trumny bokunów na rynku kapitałowym!
a jednak !! doczytałem właśnie to jest wasza perła tylko największe trupy na giełdzie finansują się tak drogim długiem a to oznacza jedno - koniec jest już bardzo bliski Aegon wiedział co robi, stracili sporo kasy ale jakby dalej czekali straciliby wszystko bokun ratuje się już brzytwą, ona potnie mu ręce i innym akcjonariuszom jestem pewny że lokalesi w Astanie już wiedzą o gigantycznych kłopotach finansowych EEX i poczuli krew, zrobią wszystko żeby EEX padł, odetną go od surowca i kaput, a wtedy za psie pieniądze przejmą sobie technologię, zakład i kontrakty
to by było na tyle nie bez powodu 9 zł nie może przebić
I pewnie w tych powodów pożyczki spółce 3mln i zamienili dług na akcję po 12,40zł . % pewnie płacą za pośpiech i tyle. Doczytałem że po 6m-cach wykup. Niestety jak nie masz kasy a czas cię goni to płacisz. Takie jest prawo rynku.
Dnia 2017-11-09 o godz. 17:24 ~Piotr napisał(a): > I pewnie w tych powodów pożyczki spółce 3mln i zamienili dług na akcję po 12,40zł . % pewnie płacą za pośpiech i tyle. Doczytałem że po 6m-cach wykup. Niestety jak nie masz kasy a czas cię goni to płacisz. Takie jest prawo rynku.
mylisz się dalsze zaklinanie rzeczywistości i usprawiedliwianie tych złodziei naprawdę straciło już sens jakby zaoferowali obligacje rynkowi na 10% w ciągu dwóch dni zbudowaliby popyt ale tu nie chodzi o pozyskanie pieniędzy na spółkę i rozwój, tu chodzi o to żeby jak najwięcej ukraść EEX to nie jest ich w 100% własność, bo wtedy mogliby sobie takie wały robić, oni nie mają nawet 50% udziałów, więc robiąc takie numery tak naprawdę nie okradają samej spółki ale też innych akcjonariuszy ! dlatego ostatni i w zasadzie jedyny fund który tu się ostał - Aegon - powiedział DOŚĆ oszustw i kłamania, dość okradania nas, żegnamy ten wał, od lat na stratach, biznes nie rentowny, kasa wyprowadzana bokiem, kilka podejrzanych odpisów, emisje bez pp, teraz obligację na lichwiarski procent to się w głowie nie mieści, że do tej firmy jeszcze nie wszedł prokurator
macie wasza perełke widac zże bokun przed upadkiem bedzie robił ostry drenaz aby sie nachapać na koniec drugie AmberGold ustawki , wprowadzanie kasy i bahamy