• nie rozumiem tej paniki Autor: ~czerw [88.220.161.*]
    trza czekac na wyniki demonstracji, to co, że z raz przełożyli termin. Wczesniej były infa o pokazie w okolicach września, ale przeciez kontrahent sam zaproponował inną datę, widocznie mieli inne sprawy na głowie. Jak dla mnie ruch na akcjach spowodowany tym, że co niektórym nie chce się czekać do końca roku i tymczasowo przenieśli się na inne spółki gdzie można do tego czasu zarobić.
    Do końca roku roku wachania kursu pewne, więc część zrealizowała zyski. Według mnie kurs będzie krązył w okolicach 0.70 -0.80, a potem zależy od info.
  • Re: nie rozumiem tej paniki Autor: ~OBSERWATOR [89.64.34.*]
    Przestań bujać w obłokach.Lepiej napisz ile masz już straty?buhahaha
  • Re: nie rozumiem tej paniki Autor: ~czerw [88.220.161.*]
    sprzedałem już drugi raz po złotówce :) a dzisiaj rano wszedłem po 0.74, także straty nie mam żadnej :)
  • Re: nie rozumiem tej paniki Autor: ~rob [78.8.30.*]
    Drugi Aton HT i tak samo skończy.

ps. Dalej grozicie Sądami za wygłaszanie opnii? :)))
  • Re: nie rozumiem tej paniki Autor: ~tom [188.31.141.*]
    Naganiaczy tu jest co niemiara , czyli golasy już bez akcji , brawo , ktoś to pozbierał i prostackimi wpisami się nie przejmuje . Tak czy inaczej ja czekam na zjazd i tam mogę dokupić .
  • Re: nie rozumiem tej paniki Autor: ~Ania [37.8.231.*]
    może masz racje
    skoro prezes nie zamieszcza informacji z postępu prac we Włoszech ( vide roboty ziemne etc)
    lub zdjęć z postępów
  • Re: nie rozumiem tej paniki Autor: ~theeeeeee [92.7.152.*]
    albo jest tak dobrze ze graja na zwloke zeby pozbierac akcje (ale nie zbieraja, co wiecej wywalali powyzej 1zl)
    albo jest tak zle ze szkoda gadac?. a w tym wszystkim jestesmy my jako kibice z wykupionym biletem na widowisko.
    poki co smutek
[x]
COREY 13,17% 0,42 2026-05-08 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.