C/Z teraz koło 8-9 Jak ktoś spojrzy pierwszy raz na wykres elemelka to pomyśli od razu fatalne wyniki...no ale są zyski rdr. Nie wiem o co tutaj chodzi...a że KNF się tym nie zajmie to też się dziwię.
Ja też strata ponad 50% i pierniczę to wszystko i trzymam. Nawet dobieram co nie co jak mam wolne środki. Pierwszy raz w życiu nie uciąłem strat i już tego nie utnę. Nie wiem czemu ale mam bardzo dobre przeczucia co do tej spółki mimo tego uwalania na wielkiego chama. Dla mnie sztuczne zaniżanie. Wsparcie psychologiczne na 2zł padło. Teraz 1,8 pln i potem odchłań. Popyt pewnie się pojawi w tych okolicach ale jak to złamią to wszystko się może zdarzyć. Ryzyk fizyk. Najwyżej będe bankrutem :-)
ja też ponad -30% ale nie spinam się. Kupiłem ich na termin 3-5 lat. zastanowię się za 2-3 lata chyba że by jakiś armageddon się wydarzył to sprzedam pewnie. myślę jednak, że ta spółka pójdzie stopniowo w górę.
kupilem po 2,5 bardzo malo jak na mnie i trzymam do końca jej lub mojego , 1/3 wywaliłem żeby odkupić to cudo za 2 bo tam szykowal się orgr ale byl tak widoczy, ze strach się bac do wyników moim zdaniem kurs będzie uwalany a celem jest byc moze zdjecie spółki z gpw schemat integera zarazliwy i może jakiś del z japonczykami
Piszę raz jeszcze ku pocieszeniu :-) (bo usunął mój wpis jakiś......) Kupiłem 10 k średni po 3,77 ,sprzedałem 7 k po 2,01 i 3 k po 2,13 i czekam na groszówki by się odkuć Szulernia