• Pozytywny raport Autor: ~Grażyna [145.239.80.*]
    Jest nowy dobry komunikat ze spółki link co o tym sądzicie?
  • Re: Pozytywny raport Autor: michaelk86 [79.173.14.*]
    wygląda to dobrze, ale pytanie jak te koszty przeznaczone na większą rozpoznawalność marki wpłyną na wynik finansowy w 4 kw ? czy będzie to kwartał z rekordowymi przychodami co nie wpłynie znacząco na zysk lub wpłynie ? chyba, że da się to zaksięgować jako zdarzenie jednorazowe i będzie raport oczyszczony z tego ? aż tak dobrym księgowym nie jestem więc niewiem...
  • Cokolwiek by się... Autor: ~Romano74 [94.254.149.*]
    Cokolwiek by się wydarzyło to i tak koszty będą uwzględnione w sprawozdaniu. Na pewno obciążą wyniki roczne i tylko wprawne oko przeczyta informacje do poszczególnych pozycji, a tam będzie zapewne informacja o działaniu "reklamowym" i że jest to zdarzenie jednorazowe.

Zatem spodziewam się NIEZNACZNEGO opuszczenia kursu, ale to nie oznacza, że mamy uciekać z MORIZONA. Wręcz przeciwnie, trzeba będzie wykorzystać okazję do zakupu.

A kiedy cena akcji urośnie? :D Wszystko w swoim czasie!
  • W poprzednim poście Autor: ~Romano74 [94.254.149.*]
    W poprzednim poście za szybko nacisnąłem ENTER i dlatego dopisuję drugi post.

Najbardziej martwi mnie oświadczenie Zarządu o treści:

"Grupa współpracuje aktualnie z ok. 3400 Klientami profesjonalnymi i ilość ta w wyniku zmian rozliczeń może w 2018 nieznacznie spaść (4-12%)."
  • Re: W poprzednim poście Autor: michaelk86 [79.173.14.*]
    czyli 3 tysiące klientów + 40% - są powody do zmartwień :) a o kurs się nie martw, poniżej 1,4 jest wsparcie, a zobacz jak dzisiaj znowu pięknie rośnie i to z jakim obrotem ^^
[x]
MORIZON 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.