Chciałbym kupić trochę tych akcji ,ale się waham jak czytam te wpisy jakiegoś stolca, garbage,reventon. Co to za ludzie? Niby nie mają akcji, ale po co interesują się spółką i tracą czas? Może ktoś mi wyjaśni.
Jak chcesz kupic to nie czytaj tego forum tylko decyzje podejmuj na podstawie wlasnej analizy informacji espi i danych ze spolki plus zapoznaj sie co to jest mikrosfera. Jezeli chcesz oprzec sie na forum to za wiele tutaj smieci i szamba. Ale troche wartosciowych wpisow znajdziesz. Ci o których piszesz to wlasnie smieci co za grosze pisza hejty.
Czytałem informacje ze spółki i zastanawiam się dlaczego szkalują tak zarząd.Wiem,że odwołali prognozy w 2014 spowodowane spadkiem cen ropy, wojną na Ukrainie.Wydaje mi się,że kurs chyba już zdyskontował to wszystko i firma wychodzi na prostą.Dzięki za konkretne odpowiedzi.
problem w tym że tu nie ma przyszłości, przynajmniej takiej jak ci się wydaje i o jakiej kłamią główni właściciele
ale mamy wolny kraj, nikt nie broni kupować akcji
Juz odpowiadam. Jak nie podłącza rury to spokojnie kupisz i za 2-3 zł ale ja ją podłącza to 4 zł już nie zobaczysz a o obecnej cenie będziesz marzył.
RURA lub jej brak - jest wyznacznikiem ceny
To te zamówienia na ponad 30 baniek to pod co? Nie przesadzaj,że rury większej nie będzie Tylko kamikadze podpisywałby kontrakt jakby nie był pewny swego
Dnia 2017-11-05 o godz. 19:12 ~daro28 napisał(a): > To te zamówienia na ponad 30 baniek to pod co? Nie przesadzaj,że rury większej nie będzie Tylko kamikadze podpisywałby kontrakt jakby nie był pewny swego