Może to jest zbieranie pod wyniki ? Chociaż to i tak śmieszne obroty 50000,00 zł dziennie :)) ,ale na Mire to i tak ok ;) Wyniki na pewno rewelacyjne nie będą ,ale mogą pozytywnie zaskoczyć :)) - Oby.
I kolejny dodruk akcji. Niby Code ma je objąć za gotówkę ale raczej stawiam na potrącenie wzajemnych wierzytelności czyli wynagrodzenie Code z kasą za nowe akcje. Code się ceni, oby nie była to kasa wyrzucona w błoto. Żle to widzę.
Dla Panów z Neumannbrown również zostały wydrukowane akcje za odświeżenie marek :)) Panowie akcje przytulili ,ale marki zostały bez odświeżenia...jaja.
Jeszcze mam trochę cierpliwości ,ale to już tylko trochę... :)) Jak można robić kolejną emisję po takim wielkim dodruku akcji ostatnio ?? Nie ma już kasy ?? Na co poszła ?? Nie wiem jak wyglądamy z eksportem ,ale rozumiem ,że ta kasa poszła ta towar eksportowy...ponoć tyle umów podpisali :)) Na polskich półkach nie wiedzę więcej produktów Miraculum ,jak to miało miejsce przed tą WIELKĄ emisją.
Ja już nie mam cierpliwości - coś mi się wydaje, że nowy prezes nie ma pomysłu na zwiększenie sprzedaży i dlatego wymyślił, że najlepiej jak zatrudni za grubą kasę firmę, która mu opracuje "super strategię", która sama napędzi sprzedaż. Bzdury. Czekam na debiut ostatniej emisji, sprzedaję akcje i żegnam się ze spółką.
Nie ma szans na 3 zł, raczej spadniemy poniżej 2 zł jak tylko Code zacznie sypać akcjami, które dostanie jako swoje wynagrodzenie. Pozostaje tylko sprzedać akcje z nowej emisji i odrobić straty na innych spółkach. Niedługo zaczniemy nimi handlować.